Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι 2017

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 4

PDF: Πρόσκληση Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι 2017

PDF: Πρόσκληση παράστασης Β΄ Δημοτικού

 

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και εμείς, όπως κάθε χρόνο, θα την υποδεχθούμε με το Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι μας, που φέτος θα πραγματοποιηθεί το

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, ώρα 10:00 – 16:00,
στο κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου,
στην οδό Πυθαγόρα 8.

Η εκδήλωση μας πραγματοποιείται με την εθελοντική συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών από όλες τις βαθμίδες του Σχολείου και τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Από τις 10 το πρωί, μπαίνουμε στο κλίμα των Χριστουγέννων με πολλή μουσική, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα φτιαγμένα από τα παιδιά του Σχολείου, ημερολόγια, γούρια, επιτραπέζια παιχνίδια, παζάρι βιβλίων και ρούχων σε πολύ προσιτές τιμές, αλμυρούς και γλυκούς μεζέδες και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και ταυτόχρονα θα χαρίσουν χαμόγελα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Μην ξεχάσετε, να δοκιμάσετε την τύχη σας, αγοράζοντας λαχνό από τη λαχειοφόρο αγορά μας με τα πλούσια δώρα.

Με τα χρήματα που θα συγκεντρώσουμε με τις αγορές μας, θα ενισχύσουμε οικονομικά τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΦΛΟΓΑ, ώστε να καλύψει είδη πρώτης ανάγκης.
Παράλληλα, συγκεντρώνουμε φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλίμου, καθώς και είδη οικιακής καθαριότητας, προσωπικής υγιεινής και τρόφιμα για να ενισχύσουμε την «Κιβωτό του Κόσμου» και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Μαζί μας είναι και οι παρακάτω σύλλογοι με δικά τους περίπτερα:

• ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
• ΕΛΕΠΑΠ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
• Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
• ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ / ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ
• Η ΠΙΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
• ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Δ.Κ.Ε.)

Σε αυτή τη γιορτή που στέλνει μηνύματα αγάπης και προσφοράς, σας περιμένουμε να περάσουμε μαζί, στιγμές ξενοιασιάς και να ευχηθούμε από κοντά
«Χρόνια Πολλά και το 2018 να φέρει υγεία και ειρήνη σε όλους!»

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Σχολείου

 

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΙΣΟΓΕΙΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, 10:00-14:00 (623): Μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας, με τη συνεργασία του Αντικαρκινικού – Ογκολογικού Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ».
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (624 & 625): Γούρια, ημερολόγια και άλλα είδη από τους εθελοντές των συλλόγων.
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ (626): «Μαμαδίστικες» αλμυρές και γλυκές λιχουδιές.
ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ): Πλούσια δώρα, προσφορές από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των γονέων και φίλων του Σχολείου.
MIRROR-BOOTH: Διασκεδαστικός τρόπος λήψης μοναδικών φωτογραφιών στη στιγμή!

ΗΜΙΟΡΟΦΟΣ (ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ)

SECOND HAND: Καλομεταχειρισμένα γυναικεία και ανδρικά αξεσουάρ, σε καλές τιμές!
CHRISTMAS PLANT SALE: Τo Αλεξανδρινό ή Ποϊνσέτια, το δημοφιλέστερο και το ομορφότερο φυτό των Χριστουγέννων σε πανέμορφα γλαστράκια!
ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ, ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018: Συγκεντρώνουμε τετράδια, γράφουμε τις ευχές μας και τα στέλνουμε στην «Κιβωτό του Κόσμου».
ΑΘΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 2018: Συγκεντρώνουμε βιβλία – παιδικά και ενηλίκων για τις βιβλιοθήκες ακριτικών περιοχών της Ελλάδας.

ΜΠΛΕ ΓΗΠΕΔΟ

ΠΙΣΤΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ: Μια αξέχαστη εμπειρία με την TREKKING HELLAS Πάρνηθας, που είναι χορηγός της εκδήλωσής μας.
ΚΑΦΕΣ: Φρέσκος, ζεστός αρωματικός καφές, ευγενική προσφορά από την Mikel Coffee Company.
ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ: Συγκεντρώνουμε φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλίμου
και τρόφιμα, είδη προσωπικής φροντίδας και οικιακής καθαριότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου» και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ: Ημερολόγια 2017 με τις ζωγραφιές των παιδιών.
GLUHWEIN: Ποιος θα πει όχι σε ένα ζεστό ποτήρι Χριστουγεννιάτικο κρασί που μοσχοβολάει αρώματα μπαχαρικών;
ΦΑΓΗΤΟ: Ένα σουβλάκι ή ένα hot-dog συνοδεία μπύρας ή αναψυκτικού, είναι ότι πρέπει για ένα διάλειμμα από τα ψώνια μας.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ 1ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ

FACE PAINTING (719): Νεράιδες, πειρατές, πεταλούδες, ζωάκια, αγαπημένοι ήρωες, ζωντανεύουν με τα χρώματα και τα πινέλα!
ΠΑΛΑΙΟΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ (723): Βιβλία και επιτρα-πέζια παιχνίδια «δεύτερο χέρι» για μικρούς και μεγάλους.
ΖΑΧΑΡΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (724): Λαχταριστά πολύχρωμα cupcakes.
ΤΣΑΪ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ (725): Σας περιμένουμε για να απολαύσετε ένα φλυτζάνι αχνιστό τσάι, επιλέγοντας από μεγάλη ποικιλία γεύσεων.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (726): Είδη δώρων που με πολλή αγάπη και μεράκι ετοίμασαν τα παιδιά του Σχολείου μας.
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ… ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!! 11:00-14:00 (735): Ένα μοναδικό ταξίδι στα παραμύθια των Χριστουγέννων από την «παραμυθού» Νατάσα Κατσάπη και την παρέα της, για παιδιά και για μεγάλους που νιώθουν παιδιά.

ΓΗΠΕΔΟ 1ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ

ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, 10:00–14:30: Διασκέδαση για τους μικρούς μας φίλους.

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑ

“ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ… ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ”
10:00: «Όσο υπάρχει αγάπη», θεατρική παράσταση από τα παιδιά της Β΄ Δημοτικού.
12:00: Βράβευση μαθητών για τον διαγωνισμό της καλύτερης Χριστουγεννιάτικης κάρτας του Σχολείου μας.
12:30: Συναυλία με τη Χορωδία της Γ΄-Δ΄ Δημοτικού, τον Όμιλο Ορχήστρας του Σχολείου και τον Όμιλο Κιθάρας του Δημοτικού.
14:00: Συναυλία του Εθνικού Ωδείου Αλίμου.

 

Προετοιμαζόμαστε για το Πανηγύρι

Δείτε πληροφορίες για το πως συνεισφέρει κάθε βαθμίδα στις δραστηριότητες του Χριστουγεννιάτικου Πανηγυριού μας.

Όλες οι βαθμίδες

Λαχειοφόρος Αγορά
Παρακαλούμε όσοι θέλετε να συνεισφέρετε με δώρο από τη δική σας ή άλλη επιχείρηση, να το στείλετε στο Σχολείο μέχρι τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου. Ενδεικτικά, τα είδη που μπορείτε να προσφέρετε είναι είδη ένδυσης, αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη σπιτιού, συνδρομές, βιβλία, εισιτήρια θεάτρου, ταξίδια, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, service αυτοκινήτων, υπηρεσίες αισθητικής, είδη διατροφής, γεύματα, δωροεπιταγές και οτιδήποτε άλλο νομίζετε ότι θα βοηθήσει την επίτευξη του σκοπού μας.

Πυραμίδα Αγάπης
Για την «Κιβωτό του Κόσμου», τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που καλύπτει εξ ολοκλήρου και φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, συγκεντρώνουμε μέχρι και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, δωροεπιταγές από Super Market, είδη οικιακής καθαριότητας, προσωπικής υγιεινής, βρεφικές πάνες, τρόφιμα, παιδικά snacks, κ.λ.π. (ΟΧΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟ).
Για το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου, για την στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών της πόλης μας.
Συγκεκριμένα υπάρχει ανάγκη από:
Φάρμακα (π.χ. για την πίεση, παυσίπονα όπως Depon, Ponstan, αντιβιώσεις, κ.λ.π.)
Τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διαρκείας (π.χ. ελαιόλαδο, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη, φρυγανιές, μπισκότα κ.λ.π.)
Είδη προσωπικής καθαριότητας (π.χ. σαπούνια, σαμπουάν, πάνες βρεφικές, χαρτί υγείας, κ.λ.π.).
Σημείωση: Παρακαλούμε θερμά, τα φάρμακα να σταλούν σε χωριστή συσκευασία.

Εθελοντική Αιμοδοσία

Όπως ίσως θυμάστε οι περισσότεροι, τα τελευταία 2 χρόνια διοργανώνουμε στο Σχολείο μας εθελοντική αιμοδοσία με σκοπό τη δημιουργία «Τράπεζας Αίματος» του Σχολείου μας.

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι η προσπάθεια μας για ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Σχολείου μας συνεχίζεται και φέτος διοργανώνοντας την 8η εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, 10.00 π.μ. – 14.00 μ.μ., στο πλαίσιο της Γιορτής Αγάπης που διοργανώνει το Σχολείο μας. Διαβάστε περισσότερα

Νηπιαγωγείο

Ζαχαρολιχουδιές
Οι νηπιαγωγοί μας με φαντασία, χρώματα και ζάχαρη δημιουργούν λαχταριστά πολύχρωμα cupcakes για το «μαγαζάκι» τους.

Για να αγοραστούν τα υλικά για την παρασκευή τους, παρακαλούμε τα παιδιά να συμμετέχουν φέρνοντας 5 € το καθένα, μέχρι την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Δημοτικό

Τα παιδιά:

Της Α΄ τάξης θα συμμετέχουν στολίζοντας στην τάξη χριστουγεννιάτικες κούπες με τη βοήθεια της δασκάλας τους, οι οποίες θα πουληθούν στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά – Κατασκευές.
Παρακαλούμε λοιπόν, το κάθε παιδί να φέρει στο Σχολείο μέχρι την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, 1 χριστουγεννιάτικη κούπα (αξίας 1 €) και ένα σακουλάκι με λιχουδιές (καραμέλες, ζελεδάκια, γλειφιτζούρια ή χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια).

Τα παιδιά της Β΄ Δημοτικού παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση «Όσο υπάρχει αγάπη» στο Αμφιθέατρο ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑ (κτίριο Γυμνασίου – Λυκείου, Πυθαγόρα 8). Οδηγίες
Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.
Είσοδος ελεύθερη. (Προαιρετική προσφορά 1€).

Της Γ΄ τάξης θα αναλάβουν να στήσουν το Παλαιοβιβλιοπωλείο με βιβλία «δεύτερο χέρι» για μικρούς και μεγάλους κάθε θεματολογίας και επιτραπέζια παιχνίδια που δεν χρειάζεστε πια, όλα καθαρά και σε καλή κατάσταση, τα οποία θα διατεθούν σε συμβολική τιμή.
Παρακαλούμε, για να ενισχύσετε την προσπάθεια αυτή των παιδιών, αφού έχετε τελειώσει το διάβασμα ενός βιβλίου, αντί να το αφήσετε στο ράφι, στείλτε το στο Σχολείο μέχρι την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, για να το βρει και να το διαβάσει ο επόμενος αναγνώστης.

Της Β΄ και της Γ΄ τάξης επίσης, θα συμμετάσχουν στην αγορά χριστουγεννιάτικων φυτών, που θα τα διακοσμήσουν με τη βοήθεια των καθηγητριών τους του Αγγλικού τμήματος για να τα πουλήσουν στο Christmas plant sale.
Τα παιδιά καλούνται να φέρουν 1 € και να το δώσουν στις καθηγήτριές τους, μέχρι την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.

Της Δ΄ τάξης, θα φτιάξουν ωραίες κατασκευές με διάφορα υλικά για να τις πουλήσουν στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά – Κατασκευές.
Της E΄, της Στ΄ τάξης και του Ομίλου Μαγειρικής / Ζαχαροπλαστικής Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού, θα αναλάβουν να στήσουν το Ζαχαροπλαστείο / Μεζεδοπωλείο με σπιτικές συνταγές, πίτες, παραδοσιακά γλυκά, κέικ, κουλουράκια, κ.ά.
Παρακαλούμε, τις μαμάδες που έχουν τη διάθεση να φτιάξουν κάποια λιχουδιά γι’ αυτόν τον σκοπό, να τη στείλουν στο Δημοτικό Σχολείο, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου το πρωί.

Επιπλέον, για τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά – Κατασκευές:
Στο Μάθημα των Καλλιτεχνικών, τα παιδιά της Ε΄ τάξης θα κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια από κλωστή.
Στο Μάθημα της Πληροφορικής, τα παιδιά της Στ΄ τάξης θα φτιάξουν ξύλινα ημερολόγια.

Γυμνάσιο-Λύκειο

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες των παιδιών του Γυμνασίου και του Λυκείου, παρακαλούμε, να στείλετε τα παρακάτω είδη μέχρι τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, για να τα βοηθήσετε να στήσουν τα «μαγαζάκια» τους.

Second Hand (Υπ. κα Κ. Στρατάκη)
Μπορείτε να στείλετε μεταχειρισμένα αξεσουάρ, όπως μαντίλια, κασκόλ, εσάρπες, κοσμήματα, τσάντες, γραβάτες, καπέλα κ.α., τα οποία θα διατεθούν σε πολύ χαμηλή τιμή. Παρακαλούμε, όλα τα είδη να είναι προσεγμένα, χωρίς φθορές, καθαρά και σιδερωμένα.
Ένα τετράδιο, μια ευχή για το 2018 (Υπ. κα Σ. Παλιούρα)
Κάθε παιδί καλείται να φέρει ένα τετράδιο. Την ημέρα του Bazaar, στην πρώτη σελίδα όποιος θέλει, θα γράψει μία ευχή ή θα ζωγραφίσει. Στη συνέχεια, όλα τα τετράδια που θα συγκεντρωθούν θα σταλούν στην «Κιβωτό του Κόσμου».
Αθήνα, πολιτιστική πρωτεύουσα του Βιβλίου, 2018 (Υπεύθυνη κα Σ. Παλιούρα)
Συγκεντρώνουμε βιβλία – παιδικά και ενηλίκων. Κάθε τάξη, αναλαμβάνει να προμηθεύσει μία σχολική και δημοτική βιβλιοθήκη ακριτικών περιοχών της Ελλάδας.
Τσάι και συμπάθεια (Υπ. κα Ε. Σακέτου)
Τσάι και ζεστά ροφήματα θα προσφέρονται έναντι μικρού αντιτίμου στους επισκέπτες μας την ημέρα του Bazaar και θα πωλούνται κούπες με τσάι χριστουγεννιάτικα διακοσμημένες.
Για τον σκοπό αυτό, σας παρακαλούμε να στείλετε τσάι (χύμα ή συσκευασμένα σε φακελάκια), κούπες, ζεστά ροφήματα σε ατομικές συσκευασίες, γαλατάκια, αναδευτήρες, ζάχαρη λευκή και καστανή, μπισκοτάκια, χάρτινα πιατάκια και ποτηράκια, χαρτοπετσέτες και υλικά συσκευασίας.
Ζαχαροπλαστείο / Μεζεδοπωλείο (Υπ. κα Β. Ζαφειροπούλου, κα Β. Σουλάνη)
Το κάθε παιδί μπορεί να φέρει υλικά για την παρασκευή γλυκισμάτων (τρούφα, σοκολάτα σκόνη, ζαχαρούχο γάλα, μπισκότα, πορτοκάλια, βούτυρο) ή οποιοδήποτε άλλο γλύκισμα επιθυμεί. Ευπρόσδεκτες είναι οι προσφορές και των παιδιών που δεν συμμετέχουν στον Όμιλο Μαγειρικής / Ζαχαροπλαστικής.