Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Ενημερωτική Συνάντηση Γονέων-Δασκάλων

940 788 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές συναντήσεις των γονέων και των κηδεμόνων με τους εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού.
Στο πλαίσιο των προσπαθειών του Σχολείου για διαρκή και αποτελεσματική επικοινωνία με τις οικογένειες των μαθητών και των μαθητριών μας, οι γονείς ενημερώθηκαν αναλυτικά από τους διδάσκοντες για τους στόχους και τη διδακτέα ύλη των μαθημάτων, καθώς και για τον τρόπο διεξαγωγής τους.
Λίγο πριν το τέλος των εποικοδομητικών αυτών συναντήσεων, οι γονείς έλαβαν συμβουλές για τη βέλτιστη μέθοδο καθημερινής προετοιμασίας και οργάνωσης των παιδιών, με στόχο την ομαλή σχολική τους πορεία και πρόοδο, ενώ έλαβαν απάντηση και στα ερωτήματα που διατυπώθηκαν.
Όσοι γονείς και κηδεμόνες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, έλαβαν με σχετικό email όλες τις πληροφορίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια των συναντήσεων. 🎒🚸