Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Επίσκεψη των Αθλητών Special Olympics Hellas

940 788 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Στις αρχές Μαρτίου, οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό της πρώτης Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν με δύο εξαίρετους αθλητές των Special Olympics για τη ζωή τους, καθώς και για τις εμπειρίες που ο καθένας έχει αποκτήσει από την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στρατηγόπουλος, ο οποίος ασχολείται με την ιστιοπλοΐα, μαζί με τον συναθλητή του, Γιώργο Δούκογλου, ο οποίος αφιερώνει χρόνο στο μπότσε, ενημέρωσαν τους μαθητές για την αθλητική διοργάνωση των Special Olympics που πραγματοποείται κάθε χρόνο για παιδιά και ενήλικες με διανοητική αναπηρία. Στη συνέχεια, απάντησαν σε απορίες των μαθητών που σχετίζονταν κυρίως με τον αθλητισμό, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως η αναπηρία δεν χρειάζεται να αποτελεί εμπόδιο.

Ευχαριστούμε θερμά τους δύο αθλητές και την προπονήτριά τους, Ειρήνη Τρομπέτα, που παρευρέθηκαν στο Σχολείο μας και μεταλαμπάδευσαν το ήθος και τις αξίες που πρεσβεύει το αθλητικό ιδεώδες στους μαθητές μας!

Υπεύθυνη Δράσης: Σοφία Παλιούρα