Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Κοινωφελείς Δράσεις Νοεμβρίου

940 788 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Εντός του Νοεμβρίου, παιδιά του Δημοτικού και του Λυκείου μας πραγματοποίησαν δύο πολύ ξεχωριστές κοινωφελείς δράσεις.
Τμήματα της έκτης Δημοτικού επισκέφθηκαν σούπερ-μάρκετ της περιοχής και αγόρασαν προϊόντα προσωπικής υγιεινής και καθαρισμού, τα οποία στη συνέχεια προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλίμου, προκειμένου να ανακουφίσουν ορισμένους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Τα υπόλοιπα τμήματα, επισκέφθηκαν το 1ο ΚΑΠΗ Αλίμου, όπου είχαν την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν με ανθρώπους μεγαλύτερων γενεών και στους οποίους προσέφεραν νόστιμα γλυκίσματα που είχαν προμηθευτεί από κοντινό φούρνο.
Για την πολύτιμη βοήθειά τους στις Κοινωνικές Δομές του Αλίμου, ευχαρίστησε προσωπικά τα παιδιά ο Δήμαρχος Αλίμου κύριος Ανδρέας Κονδύλης.
Την περασμένη Παρασκευή, μαθητές και μαθήτριες της Α’ Λυκείου υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου τον κύριο Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ιδρυτή του «Ο Αλλος Ανθρωπος ΚοινωνικηΚουζιναΔωρεαν Φαγητο Για Ολους», μαζί με τον οποίο ετοίμασαν 300 μερίδες φαγητού. Η συγκεκριμένη ποσότητα προσφέρθηκε την ίδια ημέρα σε δομές που φιλοξενούν άστεγους, συνταξιούχους, άπορους και φοιτητές. Με την ολοκλήρωση της δράσης, τα παιδιά έδωσαν στον κύριο Κωνσταντίνο όσα τρόφιμα είχαν συγκεντρώσει τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να ενισχυθεί η Κοινωνική Κουζίνα και να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποί μας.