Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Συμμετοχή στον φιλανθρωπικό αγώνα “No Finish Line Athens”

1024 778 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Το Σχολείο μας συμμετείχε σήμερα με αντιπροσωπευτική ομάδα μαθητών και μαθητριών Δ’ Δημοτικού, Α΄ και Β’ Γυμνασίου καθώς και Α’ Λυκείου στον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens που διαρκεί έως και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στην Αγορά Καλατράβα του ΟΑΚΑ.
Ο συγκεκριμένος αγώνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” για 7η συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα στην Ελλάδα σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια. Στόχος του είναι η στήριξη 30.000 παιδιών της Ένωσης μέσα από την καταγραφή χιλιομέτρων, τα οποία μετατρέπονται σε χρήματα και αξιοποιηούνται για την υλοποίηση προγραμμάτων της οργάνωσης.
Mε τη συνοδεία των καθηγητών της Φυσικής Αγωγής τα παιδιά μας περπάτησαν και έτρεξαν, συμβάλλοντας στον αγώνα και στηρίζοντας εμπράκτως μια τόσο σημαντική φιλανθρωπική και ταυτόχρονα αθλητική διοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής.