Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Τα νέα της τραπεζαρίας μας

647 1024 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Με αφορμή την επανέναρξη των δια ζώσης σχολικών μαθημάτων μας στο Νηπιαγωγείο – Δημοτικό και για να γιορτάσουμε το γεγονός ότι τα παιδιά μας επιστρέφουν στο Σχολείο, εγκαινιάζουμε την ανακαινισμένη μας κουζίνα και καλωσορίζουμε  τον νεοπροσλειφθέντα σεφ κύριο Γιώργο που όπως βλέπετε στη φωτογραφία, έγινε ένα με το σχολικό περιβάλλον και την αγνή και χαρούμενη σχολική καθημερινότητα.

Επιπλέον, με αφορμή τον κορωνοϊό και την περίοδο που το Σχολείο μας παρέμεινε κλειστό υλοποιήσαμε την πλήρη αναμόρφωση της κουζίνας με σκοπό την οικολογική συνείδηση, τη σχολαστική υγιεινή, καθώς και την τήρηση των αυστηρότερων επαγγελματικών προδιαγραφών, παραμένοντας παρόλα αυτά στο παραδοσιακό μαγείρεμα σπιτικού φαγητού που εδώ και χρόνια ικανοποιεί τους απαιτητικότερους (άλλωστε το ξέρετε και εσείς καλύτερα) ουρανίσκους, των νοτίων προαστίων και όχι μόνο! Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου καλωσορίζουν τον νέο σεφ  με ζωγραφιές.