Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

«Αποχαιρετούμε το Γυμνάσιο, Αθλούμενοι Δημιουργικά»

1024 768 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Λίγο πριν τη λήξη των σχολικών μαθημάτων και την έναρξη της εξεταστικής περιόδου, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου γιόρτασαν την επερχόμενη μετάβασή τους στη βαθμίδα του Λυκείου μας, με μια αποχαιρετιστήρια γιορτή που ενθουσίασε όλους τους συμμετέχοντες!
Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πολλή αγάπη από την κα. Ασημένια Τσαγκλή, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και τον κ. Διονύση Μεληγαλιώτη, Προϊστάμενο του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και περιλάμβανε ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης με λάστιχα γυμναστικής, παραδοσιακούς χορούς όπως καλαματιανό, ικαριώτικο και μπάλο, αλλά και πιο μοντέρνους, οι οποίοι άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους θεατές.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν τους καθηγητές και τις καθηγήτριές τους να ξεδιπλώνουν το χορευτικό τους ταλέντο σε έναν συναρπαστικό συρτό! Στη συνέχεια, όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν στα αθλήματα του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ, με τις νικητήριες ομάδες να βραβεύονται με μετάλλιο.
Στο τέλος της γιορτής, οι 105 μαθητές και μαθήτριες μαζί με τους καθηγητές και τις καθηγήτριές τους απήλαυσαν τις «γευστικές αλχημείες» που είχε ετοιμάσει με φροντίδα ο όμιλος Μαγειρικής υπό την ευθύνη της κας. Βενετίας Σουλάνη, της κας. Κατερίνας Στρατάκη και της κας. Μαρίας Κοζύρη και γέμισαν
με ευχές το «Ταμπλό των Αναμνήσεων» που είχε δημιουργήσει η κα. Μαίρη Νταγιαντά και ο κος. Παναγιώτης Καφίρης.
Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλα τα παιδιά να διατηρήσουν τις αρχές και τις αξίες που έχουν έως τώρα διδαχθεί και να πετύχουν κάθε τους στόχο!