Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Η χορωδία του Σχολείου μας

Η Χορωδία του Σχολείου μας στο Μέγαρο Μουσικής

1024 768 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 3

Η Παιδική Χορωδία των “Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα”, ήδη με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ξεκίνησε δυναμικά τις εμφανίσεις της, μαζί με την Παιδική Χορωδία “Μανώλης Καλομοίρης”, λαμβάνοντας μέρος σε δύο συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στις 30 Σεπτεμβρίου, οι χορωδοί μας ένωσαν τις φωνές τους με παιδικές χορωδίες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα, συμμετέχοντας στη συναυλία με γενικό τίτλο “Choral Reflections”, την οποία διοργάνωσε η Παιδική Χορωδία Rosarte. Η χορωδία μας παρουσίασε ένα ποικίλο πρόγραμμα, με τραγούδια από το κλασικό αλλά και το σύγχρονο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Στις 12 Οκτωβρίου η Παιδική μας Χορωδία συμμετείχε στην παρουσίαση του ορατορίου του Χρήστου Λεοντή “Φυλάττειν Θερμοπύλας”, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της ΕΡΤ για τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης της Αθήνας από τη γερμανική κατοχή. Η χορωδία μας συνέπραξε με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΡΤ, τους σολίστ Ιωάννα Φόρτη και Τάση Χριστογιαννόπουλο και τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο στο ρόλο του αφηγητή, υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμου. Η συναυλία μεταδόθηκε ζωντανά από τη συχνότητα της ΕΤ2. Και στις δύο αυτές συναυλίες, η Παιδική Χορωδία των “Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα” απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού καθώς και κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση και την απόδοσή της.