Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών

940 788 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 1
Tην περασμένη εβδομάδα, ο Δρ. Νικόλαος Μαλλιάρας, Γενικός Διευθυντής του Σχολείου, συναντήθηκε με τον Nicolas Christodoulou, Διευθυντή Υπηρεσίας Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Γαλλικού Ινσιτούτου, όπου και αποφασίστηκε πως εφεξής το σχολείο μας θα αποτελεί εξεταστικό κέντρο για τις πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας της γαλλικής γλώσσας.
Με αυτή τη συνεργασία, το σχολείο μας εντάσσεται στο δίκτυο των 17 ιδιωτικών σχολείων που συνεργάζονται με το Institut français de Grèce – Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος. Eπιπλέον, προσφέρεται στα παιδιά μας η δυνατότητα να δίνουν εξετάσεις σε γνώριμο χώρο και να μην καλούνται να μετακινηθούν σε άλλα εξεταστικά κέντρα της πόλης.
Στη συνέχεια, ο κύριος Χριστοδούλου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου, καθώς και του Δημοτικού, από την καθηγήτρια Γαλλικών κυρία Κατερίνα Παγώνη, γνώρισε τους Διευθυντές όλων των βαθμίδων και συνομίλησε με μαθητές και μαθήτριες που έχουν ήδη επιλέξει ως δεύτερη ξένη γλώσσα τα Γαλλικά.