Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Παρουσία Σχολικής Ψυχολόγου στο Σχολείο Timelines: Ανακοινώσεις Γενικού Λυκείου

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Αγαπητοί γονείς,

Από φέτος στο προσωπικό του Σχολείου μας περιλαμβάνεται και ειδικευμένη Σχολική Ψυχολόγος. Τη θέση αυτή κατέχει η Δρ. Κατερίνα Λεβάκη.

Η παρουσία της Σχολικής Ψυχολόγου στο σχολικό περιβάλλον σκοπό έχει να πλαισιώσει επικουρικά την εύρυθμη και αποτελεσματική του λειτουργία. Ο ρόλος της πρόκειται να είναι συμπληρωματικός και επικουρικός ως προς το έργο του δασκάλου και υποστηρικτικός προς το παιδί.

Στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας της σχολικής ζωής των παιδιών και η ενίσχυση της ακαδημαϊκής τους επίδοσης. Προτεραιότητα δίνεται στην ομαλή κοινωνική προσαρμογή και συνύπαρξη των παιδιών, την συναισθηματική τους ευημερία, την πρόληψη, τη δεοντολογική συμπεριφορά καθώς και την επικοινωνία με την οικογένεια.

Η Σχολική Ψυχολόγος θα βρίσκεται στο γραφείο της στο Δημοτικό/Νηπιαγωγείο κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 10:00 – 15:00, ενώ στο Γυμνάσιο/Λύκειο κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 10:00-15:00.

Επίσης θα βρίσκεται στο Σχολείο (γραφείο Δημοτικού) και απόγευμα Τετάρτης 16:30 – 20:30.

Για να συναντήσετε την κα Λεβάκη στο γραφείο της, παρακαλούμε να κλείσετε ραντεβού μέσω των Γραμματειών του Σχολείου.

Για την αποτελεσματικότερη συμβολή της στο σχολικό πλαίσιο θα μπορεί να μιλά και τηλεφωνικά με κάθε ενδιαφερόμενο γονέα ή κηδεμόνα τις προγραμματισμένες μέρες σε συγκεκριμένες ώρες.13:30 – 15:00 και 16:30 – 18:00.

Δρ. Νικόλαος Γ. Μαλλιάρας
Γεν. Διευθυντής