Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Δήλωση Συμμετοχής στις Αθλητικές και Πολιτιστικές Ομάδες 2021-2022 Timelines: Αθλητικά, Ανακοινώσεις Γενικού Λυκείου, Ανακοινώσεις Γυμνασίου, Ανακοινώσεις Δημοτικού, Επίκαιρα

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Σας ενημερώνουμε ότι από το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους οι αθλητικές και πολιτιστικές ομάδες των μαθητών και των μαθητριών του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου μας.

Το κυρίως αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Τους αγώνες του Υ.ΠΑΙ.Θ. (καθημερινές)
  • Τις Αθλητικές Συναντήσεις των Ιδιωτικών Σχολείων (Α.Σ.Ι.Σ – Σαββατοκύριακα)

Για την κάθε αγωνιστική και τα πολιτιστικά φεστιβάλ, θα ενημερώνεστε εγκαίρως με ειδικό έντυπο.

Η μεταφορά των μαθητών και των μαθητριών από και προς το Σχολείο θα γίνεται με ευθύνη των γονέων (τα Σαββατοκύριακα).

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχει το παιδί σας στην αθλητική ομάδα που έχει επιλεγεί, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής  και να την επιστρέψετε στον καθηγητή / στην καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, που είναι υπεύθυνος για την αντίστοιχη αθλητική και πολιτιστική ομάδα του Σχολείου μας, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022.

Επίσης πρέπει να επιστρέψετε την αθλητική ταυτότητα του παιδιού σφραγισμένη από τον γιατρό, διότι σύμφωνα με τις πάγιες αθλητικές εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας, το Ατομικό Δελτίο Υγείας που έχετε ήδη καταθέσει στο Σχολείο, δεν γίνεται αποδεκτό διότι εμπεριέχει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που απαγορεύονται να βγουν εκτός του Σχολείου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν στις αθλητικές ομάδες, πρέπει υποχρεωτικά να φορούν την αθλητική εμφάνιση του Σχολείου μας, την οποία μπορούν να προμηθευτούν από το Πρατήριο του Σχολείου, Ερεχθείου 1.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στον Υποδιευθυντή του Γυμνασίου και Προϊστάμενο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κ. Διονύση Μεληγαλιώτη, στα τηλέφωνα 210-9889101, 210-9816523 καθημερινά μετά τις 13:30.