Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Επικοινωνία με τη Σχολική Ψυχολόγο Timelines: Ανακοινώσεις Γενικού Λυκείου, Ανακοινώσεις Γυμνασίου, Ανακοινώσεις Δημοτικού, Ανακοινώσεις Νηπιαγωγείου, Επίκαιρα

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Στο προσωπικό του Σχολείου μας περιλαμβάνεται η κα Λία Πρίγκα, ειδικευμένη Σχολική Ψυχολόγος.

Στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας της σχολικής ζωής των παιδιών και η ενίσχυση της ακαδημαϊκής τους επίδοσης. Προτεραιότητα δίνεται στην ομαλή κοινωνική προσαρμογή και συνύπαρξη των παιδιών, την συναισθηματική τους ευημερία, την πρόληψη, τη δεοντολογική συμπεριφορά, καθώς και την επικοινωνία με την οικογένεια.

Η κ. Πρίγκα θα βρίσκεται στο γραφείο της στο Δημοτικό-Νηπιαγωγείο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη 08:00 – 14:00, ενώ στο Γυμνάσιο-Λύκειο κάθε Τρίτη και Παρασκευή, 08:00 – 15:00.

Για δια ζώσης ραντεβού με την κα Πρίγκα στο γραφείο της, είτε πρωινές ώρες είτε κάθε Τετάρτη απόγευμα 17:00 – 19:00, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τις Γραμματείες του Σχολείου, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 216-0016200 (εσωτ.1).

Η Διεύθυνση