Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Λήξη σχολικής χρονιάς για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό – λειτουργία διοικητικών υπηρεσιών κατά τη θερινή περίοδο Timelines: Ανακοινώσεις Δημοτικού, Ανακοινώσεις Νηπιαγωγείου, Γενικές Ανακοινώσεις, Επίκαιρα

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Αγαπητοί γονείς,

Η τρέχουσα σχολική χρονιά για το ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ολοκληρώνεται με τη λήξη των μαθημάτων την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021.

Την τελευταία ημέρα μαθημάτων, το πρόγραμμα της Μελέτης του Δημοτικού και το πρόγραμμα της Φύλαξης του Νηπιαγωγείου θα γίνουν κανονικά.

  • Σας ενημερώνουμε ότι φυλάσσονται στο Σχολείο πολλά μπουφάν, ζακέτες, πουλόβερ και άλλα προσωπικά αντικείμενα των παιδιών που έχουν ξεχαστεί και δεν έχουν αναζητηθεί. Aν το παιδί σας έχει ξεχάσει κάτι από τα παραπάνω, μπορείτε να έρχεστε στο Σχολείο και να τα αναζητήσετε από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021. Στη συνέχεια, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα προσφερθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Πρόσθετες πληροφορίες για τη λειτουργία του Σχολείου κατά την καλοκαιρινή περίοδο

  • Από τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου, και μέχρι την Παρασκευή, 23 Ιουλίου, (όσο διεξάγεται το θερινό πρόγραμμα) οι διοικητικές υπηρεσίες του Σχολείου θα είναι στη διάθεσή σας κάθε μέρα ως εξής:

Η Γραμματεία και το Γραφείο Κίνησης του Σχολείου: 08:00-16:00

Το Λογιστήριο: 08:00-14:30

Επιπλέον, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, η Γραμματεία θα λειτουργεί και κάθε Τετάρτη 18:00-20:00.

  • Από την Τετάρτη, 25 Αυγούστου, και μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς όλες οι διοικητικές υπηρεσίες θα είναι στη διάθεσή σας κάθε μέρα 09:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00.
  • Για την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων για το σχολικό έτος 2021 – 2022 καθώς επίσης και για τις λεπτομέρειες που την αφορούν (δρομολόγια, παραλαβή γραφικής ύλης κλπ) θα υπάρξουν νέες ενημερώσεις, αναλόγως των ανακοινώσεων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από τις αρμόδιες αρχές.

Για το λόγο αυτό, καθώς και για τυχόν έκτακτες ανακοινώσεις, παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

  • Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί τα δίδακτρα της λήγουσας σχολικής χρονιάς.

Η Διεύθυνση, το Διδακτικό και το Διοικητικό προσωπικό των «Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα» σας ευχαριστούν για τη συνεργασία σε όλη τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς, και σας εύχονται:

Καλό Καλοκαίρι και Χαρούμενες Διακοπές!