Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Μαθήματα χιονοδρομίας 2018-19 Timelines: Ανακοινώσεις Δημοτικού, Ανακοινώσεις Νηπιαγωγείου

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, το Σχολείο μας διοργανώνει το 1ο ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης σκι, για τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού στo SMART PARK (Θόλος SMART CINEMA) στα Σπάτα, προκειμένου τα παιδιά μας να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του σκι με τον πιο ασφαλή τρόπο.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, παρέχεται εκπαίδευση σε ειδικά σχεδιασμένη πίστα σκι (με ειδικό ολισθηρό τάπητα), από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του χιονοδρομικού οργανισμού Snow port και στοχεύει:

  • Στη συστηματική εκμάθηση και εμπέδωση όλων των βασικών ικανοτήτων των αρχαρίων μέσα από το ελεγχόμενο περιβάλλον της πίστας, με παιχνίδια ισορροπίας που ενθουσιάζουν τα παιδιά και ταυτόχρονα τα βοηθούν.
  • Στη δημιουργία σωστής χιονοδρομικής παιδείας (με έμφαση στην ασφάλεια στην πίστα), αλλά και γενικότερα σωστής κουλτούρας κίνησης σε δημόσιο χώρο.
  • Στη μέγιστη ασφάλεια, καθώς οι συνθήκες του μαθήματος και της πίστας είναι απόλυτα ελεγχόμενες.
  • Στη γνωριμία με τον εξοπλισμό σε εύκολο περιβάλλον και χωρίς χρονική πίεση καθώς η πίστα είναι ειδικά σχεδιασμένη με μελετημένη προοδευτική κλίση και δε χρειάζεται ειδικός ρουχισμός.
  • Τέλος, προετοιμάζει τα παιδιά ώστε να αποκτήσουν βασικές γνώσεις και δεξιότητες, προκειμένου να παρακολουθήσουν – αν το επιθυμούν – τα βασικά μαθήματα χιονοδρομίας του Σχολείου μας στον Παρνασσό.

Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • Αναχώρηση το πρωί του Σαββάτου στις 09:00 από το κτίριο του Δημοτικού με σχολικά. Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στο Σχολείο το αργότερο στις 08:45.
  • Η επιστροφή αναμένεται περίπου στις 12:30 στο κτίριο του Δημοτικού, από όπου θα παραλάβουν οι γονείς τα παιδιά τους.
  • Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 το αργότερο.

(Σημειώνεται ότι στην παραπάνω περίπτωση, επιστρέφεται το ποσό που έχει καταβληθεί).

Η τιμή συμμετοχής είναι 35 € και εξοφλείται με την εγγραφή (περιλαμβάνονται σχολικά και αμοιβές σχολής σκι – προπονητών – συνοδών).

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχει το παιδί σας στο 1ο ειδικό μάθημα της χιονοδρομίας του Σχολείου μας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση και να την επιστρέψετε στη Γραμματεία το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ
Για τα παιδιά των τάξεων Γ΄ – Δ΄- Ε΄ – ΣΤ΄ Δημοτικού

1ο  ΜΑΘΗΜΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019
2ο ΜΑΘΗΜΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
3ο ΜΑΘΗΜΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Για περισσότερες διευκρινήσεις παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Γραμματεία.

Δρ Νικόλαος Μαλλιάρας
Γενικός Διευθυντής

Διονύσης Μεληγαλιώτης
Υποδιευθυντής Γυμνασίου –
Προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

 

ΣΚΙ_2018_Ν-Δ_ΟΔΗΓΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΗ.pdf