Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Πρόγραμμα συναντήσεων γονέων-εκπαιδευτικών Γυμνασίου-Λυκείου Timelines: Ανακοινώσεις Γενικού Λυκείου, Ανακοινώσεις Γυμνασίου

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, το διδακτικό προσωπικό του Γυμνασίου και του Λυκείου μας ενημερώνει για την πρόοδο των μαθητών τους γονείς και τους κηδεμόνες, τις παρακάτω ημέρες και ώρες.

Το τηλέφωνο στο οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε – εάν δεν έχετε δυνατότητα να ενημερωθείτε προσωπικά – είναι το 210-98.89.101 (εσωτ. 3).

Παρακαλούμε να μην απασχολείτε το διδακτικό προσωπικό κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και να γνωρίζετε εκ των προτέρων τα ονόματα των καθηγητών που θα θέλατε να συναντήσετε.

Τέλος, παρακαλούμε, πριν την προσέλευση σας στο Σχολείο, να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα για πιθανές αλλαγές στο πρόγραμμα ενημέρωσης καθηγητών.

O Διευθυντής του Γενικού Λυκείου κ. Σφυρής Θ. και ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Καράμπαλης Χρ., δέχονται γονείς και κηδεμόνες καθημερινά κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης (ραντεβού) με τη Γραμματεία (κα Ρίτα Γκιζιώτη και κα Ανδριάννα Σίνου).

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Από τη Διεύθυνση

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ_ΓΟΝΕΩΝ_v9.pdf