Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι 2018 Timelines: Ανακοινώσεις Γενικού Λυκείου, Ανακοινώσεις Γυμνασίου, Ανακοινώσεις Δημοτικού, Ανακοινώσεις Νηπιαγωγείου, Γενικές Ανακοινώσεις

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι για 15η χρονιά, οργανώνουν οι μαθητές των ΝΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ Γ. ΜΑΛΛΙΑΡΑ με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 10:00 – 16:00, στις εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού, Ερεχθείου 6, Άλιμος (τηλ. 210-9850112).

Σ’ ένα γιορτινό σκηνικό με μουσικές εκδηλώσεις, δρώμενα για παιδιά, γευστικές λιχουδιές και ζεστό καφέ αλλά και εθελοντική αιμοδοσία, θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας σε πολύ χαμηλές τιμές, συνδράμοντας οικονομικά και χαρίζοντας παράλληλα αγάπη και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας.

Τα έσοδα από τις δραστηριότητες θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”.

Παράλληλα, συγκεντρώνουμε τρόφιμα, είδη οικιακής καθαριότητας, προσωπικής υγιεινής, ρούχα ανδρικά και παιδικά για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Μαζί μας είναι και οι σύλλογοι: ΦΡΟΝΤΙΔΑ, Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ, ΑΝΙΜΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Είσοδος ελεύθερη.

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Το Σχολείο μας, όπως κάθε χρόνο, με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, προετοιμάζει το Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι, που φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, στις εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού (Ερεχθείου 6, Άλιμος).

Τα έσοδα θα διατεθούν, όπως πάντα, για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”.

Θα λειτουργήσουν τα γνωστά δικά μας χαρακτηριστικά «μαγαζάκια», από τα οποία θα μπορείτε να αγοράσετε χριστουγεννιάτικα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων και των εκδηλώσεων που περιλαμβάνονται στο Πανηγύρι μας, θα έχετε έγκαιρη ενημέρωση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Μεταξύ των βασικών δραστηριοτήτων, που παρακαλούμε για τη βοήθειά σας, είναι οι ακόλουθες:

Για όλες τις βαθμίδες

Για το Νηπιαγωγείο

Για το Δημοτικό

Για το Γυμνάσιο-Λύκειο