Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2019-20 ΑΡΧΙΣΑΝ!

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Διαδικασία Εγγραφής Νέων Μαθητών

Οι εγγραφές των νέων μαθητών για την επόμενη σχολική χρονιά (2019-20) έχουν αρχίσει.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς ή κηδεμόνες θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τις Γραμματείες των βαθμίδων για να οριστεί μια συνάντηση με τους υπευθύνους που θα σας ενημερώσουν για το Σχολείο και την προβλεπόμενη για την εγγραφή διαδικασία.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά τις αντίστοιχες Φόρμες από την ιστοσελίδα μας για το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

 Ημέρες και Ώρες Επικοινωνίας: Καθημερινά, 08:30 – 15:30

  • Τηλ. κέντρο: 210-9816523
    Γραμματεία ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, εσωτ. 201
    Γραμματεία ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ, εσωτ. 401

 

  1. Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και στο πλαίσιο πάντα της εύρυθμης λειτουργίας του Σχολείου μας, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα ζητήματα που αφορούν στην ΕΓΓΡΑΦΗ του παιδιού σας:
  1. Για να ολοκληρωθεί η τυπική διαδικασία ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ του παιδιού σας:

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ:

Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019.

  • Οι Διοικητικές υπηρεσίες (Γραμματείες, Λογιστήριο, Γραφείο Κίνησης) του Σχολείου μας από 2 Σεπτεμβρίου – 10 Σεπτεμβρίου 2019, θα λειτουργούν 09:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00.
  • Τις παραπάνω μέρες και ώρες πρέπει να παραλάβετε όλα τα σχετικά έγγραφα που αναφέρονται σε λειτουργικά ζητήματα της νέας σχολικής χρονιάς από την αντίστοιχη Γραμματεία της κάθε βαθμίδας. Επίσης όλα τα έγγραφα θα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας.
  • Τα πρωινά δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων θα είναι αναρτημένα στις Γραμματείες του Σχολείου και στην ιστοσελίδα μας, από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019.