Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Έναρξη «ΑΘΛΗΣΗ 2019-20»

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Το πρόγραμμα «ΑΘΛΗΣΗ» του Σχολείου μας για τη σχολική χρονιά 2019-20 θα ξεκινήσει την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019.

Για όλα τα αθλήματα (εκτός από την κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, τον στίβο και την ιστιοπλοΐα), οι προπονήσεις θα γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού και του Γυμνασίου – Λυκείου και η επιστροφή των παιδιών τις καθημερινές θα γίνεται με τα σχολικά της μελέτης, που ξεκινούν από το Σχολείο στις 17:00.

Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή των παιδιών σε αυτές τις αθλητικές δραστηριότητες, θα τους προσφέρει εμπειρίες ευγενούς άμιλλας και συναγωνισμού, χρήσιμες στη μετέπειτα ζωή τους. Βασική προϋπόθεση για τη λειτουργία οποιουδήποτε αθλητικού τμήματος, είναι να υπάρξει επαρκής αριθμός συμμετοχών.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχει το παιδί σας σε κάποια ή κάποιες από τις παρα­πάνω αθλητικές δραστηριότητες, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να επιστρέψε­τε στη Γραμματεία τη συνημμένη αίτηση, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετική με τα παραπάνω αθλητικά τμήματα, μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία ή στην ιστοσελίδα του Σχολείου μας.

Δρ Νικόλαος Μαλλιάρας
Γενικός Διευθυντής

Διονύσης Μεληγαλιώτης
Υποδιευθυντής Γυμνασίου –
Προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής
και Αθλητισμού

 

ΑΘΛΗΣΗ_2019-20.pdf