Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Αποκριάτικο πάρτυ Δημοτικού

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Όπως κάθε χρόνο, θα έχουμε και φέτος μια «μικρή αποκριάτικη διασκέδαση» για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου μας, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.

Έτσι λοιπόν, τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες της Παρασκευής (12:50 – 14:15 για τις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄, Στ΄ και 12:00 – 13:30 για τις τάξεις Α΄, Β΄), τα παιδιά με τη συνεργασία και εποπτεία των διδασκόντων, θα έχουν την ευκαιρία να «δοκιμάσουν» τις αποκριάτικες φορεσιές τους, να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν, έστω για λίγο στον σχολικό χώρο, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στο γενικότερο «πνεύμα των ημερών».

Την ημέρα αυτή (Παρασκευή 8/3) τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά έως και την 5η διδακτική ώρα για τις τάξεις Γ΄- ΣΤ΄ και έως την 4η διδακτική ώρα για τις τάξεις Α΄ και Β΄, όπως κανονικά θα γίνουν και όλες οι προγραμματισμένες απογευματινές δραστηριότητες.

Υπενθυμίζεται και υπογραμμίζεται συγχρόνως, ότι κανένα παιδί δεν πρέπει να έρθει στο Σχολείο με αποκριάτικη στολή ή άλλη σχετική αμφίεση, βάψιμο κ.λ.π. από το πρωί.

Τα παιδιά, σε συνεννόηση με τον δάσκαλο / τη δασκάλα τους, μπορούν να φέρουν στο Σχολείο τη στολή τους και ό,τι άλλο επιθυμούν για το «μικρό τους πάρτι» στη σχολική τους αίθουσα (π.χ. πρόχειρο φαγητό, αναψυκτικά, μουσική).

Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρέπει να φέρει το παιδί στο Σχολείο επικίνδυνα αντικείμενα ή ψεύτικα όπλα, μαχαίρια και συναφή παιχνίδια, σπρέι, χαρτοπόλεμο, κ.λ.π.

Παρακαλούμε θερμά, όλους εσάς τους γονείς και συνεργάτες μας, να επιβλέψετε με ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά στα αντικείμενα που θα φέρουν τα παιδιά στο Σχολείο.

Προσβλέποντας, όπως πάντα, στη θετική ανταπόκριση και συνεργασία σας.

Ευχόμαστε ολόψυχα χαρούμενες και ξένοιαστες Αποκριές!

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου