Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Εκδηλώσεις για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Αγαπητοί γονείς,

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Σχολείου μας για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940, έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου:

  • Οι επετειακές εκδηλώσεις του Δημοτικού θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ των Διδακτηρίων της οδού Ερεχθείου, με τη συμμετοχή της Χορωδίας της Δ΄ τάξης.

Η παρακολούθηση των εκδηλώσεων αυτών, που απευθύνονται στους μαθητές μας, κατά τάξη, θα είναι:

08:45 – 09:30 για τις τάξεις Α΄ και Β΄

10:15 – 11:45 για τις τάξεις Ε΄ και ΣΤ΄

12:05 – 13:30 για τις τάξεις Γ΄ και Δ΄

  • Η σχολική εορτή του Γυμνασίου και του Λυκείου θα γίνει στο Αμφιθέατρο ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑ των Διδακτηρίων της οδού Πυθαγόρα:

10:15 – 11:45 για το Γυμνάσιο

12:00 – 13:20 για το Λύκειο

Τις ημέρες των εκδηλώσεων, τα μαθήματα των υπολοίπων ωρών του προγράμματος θα διεξαχθούν σύμφωνα με το ημερήσιο πρόγραμμα και τα παιδιά θα σχολάσουν κανονικά. Οι απογευματινές δραστηριότητες θα διεξαχθούν κανονικά.

 

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου δεν θα γίνουν μαθήματα.

Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, ημέρα της Εθνικής Εορτής, οι σημαιοφόροι, οι παραστάτες και οι ακόλουθοι των Σημαιών, τιμώμενοι από το Σχολείο μας και συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς, θα μας εκπροσωπήσουν στην επίσημη δοξολογία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και στην κατάθεση στεφάνου που θα ακολουθήσει στο Ηρώο των Πεσόντων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Τα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου, θα φορούν τη μπορντό μπλούζα (polo-shirt) της στολής των Νέων Εκπαιδευτηρίων, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια (όχι αθλητικά).
  • Τα παιδιά του Λυκείου, θα φορούν το άσπρο πουκάμισο με το σήμα του Σχολείου, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια (όχι αθλητικά).
  • Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στις αντιπροσωπείες, θα τα παραλάβουν από τα σπίτια τους σχολικά λεωφορεία. Η ακριβής ώρα μετακίνησης θα ανακοινωθεί στους γονείς των παιδιών εγκαίρως από το Γραφείο Κίνησης του Σχολείου μας.
  • Τα παιδιά θα επιστρέψουν στο σπίτι τους με ευθύνη των γονέων, οι οποίοι θα τα παραλάβουν από το Ηρώο των Πεσόντων.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Από τη Διεύθυνση