Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Ενημέρωση γονέων Α΄ και Β΄ Δημ.

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Α΄- Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Αγαπητοί γονείς,

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του Σχολείου μας για διαρκή και αποτελεσματική συνεργασία με τους γονείς των μαθητών μας, πραγματοποιείται μια ακόμα ειδική απογευματινή ηλεκτρονική-συνάντηση των γονέων με τη δασκάλα του κάθε τμήματος.

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, στο χρονικό διάστημα 18:00 – 20:00 σας προσκαλούμε σε πεντάλεπτη διαδικτυακή ατομική επικοινωνία με τη δασκάλα του παιδιού σας, της οποίας η ακριβής ώρα θα έχει σημειωθεί στο «τετράδιο επικοινωνίας». Θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για την επίδοση και την πρόοδό του, καθώς και τη γενικότερη παρουσία του στο Σχολείο. Η σύνδεση θα γίνει μέσω της τηλεκπαίδευσης του μαθήματος της Γλώσσας, στην ηλεκτρονική τάξη (eclass).

Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των γονέων κρίνεται απαραίτητη. Αν κάποιοι, για οποιονδήποτε λόγο, γνωρίζουν πως δεν θα μπορέσουν να συνδεθούν, παρακαλούμε να ενημερώσετε τη γραμματεία του Σχολείου.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Από τη Διεύθυνση