Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Εξετάσεις γλωσσομάθειας Cambridge 2018 – επίπεδο CAE

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Στο πλαίσιο της συστηματικής διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας, το Σχολείο μας συμμετέχει στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας του Πανεπιστημίου του Cambridge σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council).

Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge για την απόκτηση πτυχίων, τα οποία ανταποκρίνονται στα εξής επίπεδα γλωσσομάθειας, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς Γλωσσών (CEFR):

 γ΄ Γυμνασίου → πτυχίο CΑΕ – επίπεδο C1

 Οι επίσημες γραπτές εξετάσεις για το πτυχίο CAE θα διεξαχθούν το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 (για τον χώρο διεξαγωγής θα σας ενημερώσουμε με άλλη ανακοίνωση).

H τελική τιμή συμμετοχής, διαμορφώνονται στα: Επίπεδο CΑE –  159€

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχει το παιδί σας στις εξετάσεις αυτές, παρακαλούμε να αποστείλετε συμπληρωμένο το ακόλουθο έντυπο καθώς και το προαναφερθέν ποσό στη Γραμματεία Γυμνασίου – Λυκείου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018.

 Παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί η προθεσμία ώστε να ισχύσει η εγγραφή και συμμετοχή στις εξετάσεις.

Υπογραμμίζεται ότι κατά την ημέρα της εξέτασης είναι απαραίτητο οι μαθητές να έχουν μαζί τους:

  • Διαβατήριο ή αστυνομική ταυτότητα

Δήλωση συμμετοχής εξετάσεων Cambridge