Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Εξετάσεις διπλωμάτων Αγγλικών (Starters, Movers, KET)

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 1

Σχετικά με τις εξετάσεις του Βρετανικού Συμβουλίου για την απόκτηση των διπλωμάτων πιστοποίησης της Αγγλικής γλώσσας και σε συνέχεια της ανακοίνωσης της 15/1/2018, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων είναι η 2α Ιουνίου 2018, ημέρα Σάββατο, και ο χώρος διεξαγωγής τους είναι το Δημοτικό Σχολείο μας, το οποίο είναι εξεταστικό κέντρο.

Αναφορικά με τα πτυχία για τις Δ΄ (Starters) και Ε΄ (Movers) τάξεις, παρακαλούμε να σημειώσετε τα εξής:
1. Το ποσό συμμετοχής στις εξετάσεις έχει οριστεί στα 61€ (εξέταστρα για το Βρετανικό Συμβούλιο).
2. Δεν είναι απαραίτητη η βεβαίωση ταυτοπροσωπίας.

Αναφορικά με το πτυχίο για την ΣΤ΄ τάξη (ΚΕΤ):
1. Το ποσό συμμετοχής μειώθηκε στα 76,95€ (από 81€ που έχει οριστεί), διότι οι μαθητές μας δικαιούνται έκπτωσης λόγω της πολύχρονης συνεργασίας μας με το Βρετανικό Συμβούλιο.
2. Για τη συμμετοχή των μαθητών στις εξετάσεις απαιτείται η προσκόμιση ενός εκ των παρακάτω δικαιολογητικών: διαβατήριο σε ισχύ κατά την ημερομηνία των εξετάσεων ή βεβαίωση ταυτοπροσωπίας ή αστυνομική ταυτότητα (εφόσον ο μαθητής έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας).

Η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής στις εξετάσεις για όλα τα πτυχία είναι η Παρασκευή 16 Μαρτίου, στην τήρηση της οποίας θα πρέπει όλοι μας να είμαστε απόλυτα συνεπείς.
Υπενθυμίζουμε ότι τα βιβλία προετοιμασίας για τις εξετάσεις θα διατεθούν στα παιδιά χωρίς χρέωση από το Σχολείο σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο.
Τα παιδιά θα πρέπει να παραδώσουν εντός φακέλου στην καθηγήτριά τους των Αγγλικών το ποσό που αντιστοιχεί στα εξέταστρα, μαζί με το όνομα, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.