Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Ημερήσια εκδρομή Δημοτικού “KINDERLAND”, Κάλαμος Αττικής

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Αγαπητοί γονείς,

Η φετινή ημερήσια εκδρομή του Δημοτικού Σχολείου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019. Ο τόπος της εκδρομής είναι η παιδική κατασκήνωση KINDERLAND, που βρίσκεται στον Κάλαμο Αττικής.

  • Την ημέρα εκείνη δεν θα γίνουν μαθήματα.
  • Τα παιδιά θα έλθουν στο Σχολείο κανονικά με τα σχολικά τους.
  • Η αναχώρηση από το Δημοτικό Σχολείο θα γίνει στις 9:00 και

η επιστροφή περίπου στις 18:30, στο κτίριο της οδού Πυθαγόρα 8 (Γυμνάσιο – Λύκειο). Οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά οι ίδιοι.

  • Στην εκδρομή δεν συμμετέχουν οι γονείς.

Σημειώνεται ότι για την καλύτερη και ασφαλέστερη παραλαβή των παιδιών το απόγευμα της Πέμπτης από τον χώρο του σχολικού μας κτιρίου της οδού Πυθαγόρα 8, παρακαλούνται οι γονείς να μας διευκολύνουν σταθμεύοντας τα αυτοκίνητά τους μακριά από την είσοδο του κτιρίου.

Στον τόπο της εκδρομής υπάρχει κυλικείο. Τα παιδιά όμως θα πρέπει να έχουν μαζί τους, από το σπίτι, το φαγητό τους.

Η συμμετοχή στην εκδρομή είναι προαιρετική και το κόστος συμμετοχής είναι για κάθε παιδί 20 Ευρώ (κόστος μετακίνησης με πούλμαν και δικαίωμα συμμετοχής / εισόδου στους κατασκηνωτικούς χώρους).

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχει το παιδί σας στην εκδρομή, παρακαλούμε να αποστείλετε τα χρήματα στους δασκάλους των τμημάτων, το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019.

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Από τη Διεύθυνση

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ_ΓΙΑ_Α_ΚΑΙ_Β_ΔΗΜ.pdf