Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Ημερήσια εκδρομή Ε΄ Δημοτικού – Σοφικό Κορινθίας

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

«ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Μονοήμερη εκδρομή στο Σοφικό Κορινθίας και διάπλους της Διώρυγας της Κορίνθου για όλα τα παιδιά της Ε΄ Δημοτικού

Ημερομηνία: Παρασκευή 27 Απριλίου 2018.
Αναχώρηση με εκδρομικά πούλμαν από το Δημοτικό, όπου το πρωί τα παιδιά θα έρθουν κανονικά με τα σχολικά τους, ώρα 8:30.
Επιστροφή στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου (Πυθαγόρα 8), ώρα 18:30.
Τηλ. Γραμματείας Γυμνασίου – Λυκείου: 210-9816523 (εσωτ. 3).

Πρόγραμμα

11:00 – 15:30:

Εκδρομή στο Σοφικό Κορινθίας στην παιδική κατασκήνωση «The Ranch». Επίσκεψη στο εκπαιδευτικό χωριό και παιχνίδι στους χώρους της κατασκήνωσης.

16:00 – 17:30:

Διάπλους – ξενάγηση στη διώρυγα της Κορίνθου. Κατά τη 1 ώρα και 15 λεπτά της διάρκειας του διάπλου, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ιστορική αναφορά στην υλοποίηση της διάνοιξης της Διώρυγας, ενός από τα σημαντικότερα και πολύπλευρα έργα υποδομής, η ιστορία του οποίου ξεκινά από το 602 π.Χ.

Πληροφορίες, οδηγίες

Κάθε παιδί – εκδρομέας θα πρέπει να έχει μαζί του το σακίδιό του με φαγητό (3 – 4 σάντουιτς, λίγοι ξηροί καρποί και 1 – 2 μήλα είναι αρκετά), νερό, καπέλο, μια πολύ ελαφριά πετσέτα, χαρτομάντιλα, 3 νάιλον σακούλες του Super Market για διάφορες χρήσεις κι αν έχετε ελαφριά κιάλια, φωτογραφική μηχανή και μπάλα (μέσα σε τσάντα και δεμένη στο σακίδιο).

Προσοχή στα ρούχα και τα παπούτσια, που θα φορέσετε. Πρέπει να είναι άνετα, για να μην σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Σημείωση 1η: Εάν κάποιο παιδί έχει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, (π.χ. αλλεργία), παρακαλούμε το πρόβλημα να γνωστοποιηθεί στους δασκάλους – συνοδούς και να έχει μαζί του το φάρμακό του. Φαρμακείο για όλους (αχρείαστο να είναι) θα έχουμε μαζί μας οι δάσκαλοι.

 Σημείωση 2η: Οι δάσκαλοι – συνοδοί θα έχουμε μαζί μας τα τηλέφωνά σας, όπως ακριβώς υπάρχουν στον κατάλογο του Σχολείου. Εάν υπάρχει κάποιο ακόμα τηλέφωνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη ημέρα της εκδρομής, παρακαλούμε να μας το δώσετε γραμμένο την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018.

Οι πληροφορίες μας για τον καιρό είναι καλές, το κέφι μας αμείωτο κι ευχόμαστε να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές!

Ο δάσκαλος και οι δασκάλες, δίνουμε τους αριθμούς των κινητών τηλεφώνων μας, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν οι γονείς, μόνο αν χρειαστεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης / κατάστασης:

Θωμαή Προδρόμου (Ε΄1)                       6979 969619
Αργύρης Κασελούρης (Ε΄2)                    6972 457126
Δήμητρα Γκούβα (Ε΄3)                           6947 689543
Σταματίνα Γκούμα (Ε΄4)                         6983 731352

Υπενθυμίζεται ότι το κόστος και αυτής της εκδρομής, έχει συμπεριληφθεί στα έξοδα των εκπαιδευτικών εκδρομών κι εγχειριδίων. (Σχετικό ενημερωτικό σημείωμα σάς έχει αποσταλεί).