Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Η εφηβεία μου κι εγώ. Εγώ και η εφηβεία μου

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Στα πλαίσια σχολικών δράσεων Πρόληψης και Έγκαιρης παρέμβασης, σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, συνάντηση των παιδιών της Στ’ τάξης με τη Σχολική Ψυχολόγο Δρ. Κατερίνα Λεβάκη.

“Η εφηβεία αποτελεί το ενδιάμεσο σκαλοπάτι της παιδικής και ενήλικης ζωής. Ως αναπτυξιακή διαδικασία χαρακτηρίζεται από μεταβολές και ποικίλες αλλαγές στον κοινωνικοσυναισθηματικό αλλά και σωματικό κόσμο των παιδιών.

Η ενημέρωση, η σωστή πληροφόρηση, η φροντίδα και η προστασία του εαυτού αποτελούν κάποιους από τους στόχους της παρέμβασης που πρόκειται να υλοποιηθούν τις επόμενες ημέρες στο Σχολείο μας από την ψυχολόγο Δρ. Κατερίνα Λεβάκη.

Τα παιδιά της Στ’ τάξης θα έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν κάθε απορία σχετικά με τον νέο κόσμο που ανοίγεται μπροστά τους και μέσα από τον επικείμενο διάλογο να αντιληφθούν πως κάθε βιολογική αλλαγή αντιμετωπίζεται στον κατάλληλο -ατομικό- χρόνο και με τον κατάλληλο -ατομικό- τρόπο.”

Οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής της δράσης είναι οι εξής:

Δευτέρα (24.1.22) έως Πέμπτη (27.1.22), το πρώτο δίωρο, με την εξής σειρά τμημάτων:

Στ’2, Στ’4, Στ’1 & Στ’3