Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Παράδοση ελέγχων Γυμνασίου – Λυκείου

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Η Διεύθυνση και οι Καθηγητές του Γυμνασίου και του Λυκείου μας σας περιμένουμε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, από 18:00 έως 21:00, για να σας ενημερώσουμε για την πρόοδο των παιδιών σας και μαθητών μας και να σας παραδώσουμε τον έλεγχο με την προφορική βαθμολογία του Α΄ τετραμήνου.

Με την ευκαιρία αυτή, παρακαλείσθε να υπογράψετε τα Ατομικά Δελτία των παιδιών σας (όσοι από εσάς δεν τα έχετε ήδη υπογράψει) και να μας ενημερώσετε για οποιαδήποτε αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου σας ή διεύθυνσης κατοικίας, προσκομίζοντας σημείωμα στη Γραμματεία με τα νέα σας στοιχεία.

Οι απουσίες αφορούν στο χρονικό διάστημα από 12-9-2017 μέχρι και 19-1-2018 και εμφανίζονται σαν δικαιολογημένες μόνο εκείνες για τις οποίες έχετε καταθέσει δικαιολογητικά μέχρι και 19-01-2018.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείσθε να έχετε το παρακάτω έντυπο μαζί σας την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, έχοντας σημειώσει τα ονόματα των Καθηγητών, τους οποίους επιθυμείτε να συναντήσετε.

Αίθουσες υποδοχής εκπαιδευτικών