Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Ωραία μου Κυρία Εναλλακτική σκηνή ΕΛΣ, ΚΠΙΣΝ Για τα παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Αγαπητοί γονείς,

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος Δ ι α δ ρ ο μ έ ς το Σχολείο μας, προγραμμάτισε για τους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου να παρακολουθήσουμε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, το musical

Ωραία μου Κυρία

Υπεύθυνη προγράμματος: Βασιλική Ζέκιου (τηλ. επικοινωνίας: 6973 596517)

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25 €. (Περιλαμβάνεται το εισιτήριο, η μεταφορά με τα σχολικά και οι συνοδοί).

Η μεταφορά των παιδιών από και προς τον χώρο του Θεάτρου (Εναλλακτική σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος), θα γίνει με σχολικά λεωφορεία από το κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου.

Η μεταφορά από και προς το Σχολείο θα γίνει με ευθύνη των γονέων.

Η αναχώρηση θα γίνει από το Σχολείο στις 18:00 και η επιστροφή περίπου στις 21:30.

Εάν ενδιαφέρεστε, να παρακολουθήσει το παιδί σας την παραπάνω θεατρική παράσταση, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ακόλουθη δήλωση συμμετοχής και να μας την αποστείλετε μαζί με το αντίτιμο το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Σχολείου ή στην ιστοσελίδα μας www.maliaras.gr.

 

Από τη Διεύθυνση

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…

Το «τέλειο μιούζικαλ», η «Ωραία μου κυρία» των Άλαν Τζέυ Λέρνερ και Φρέντερικ Λόου, ένα από τα πιο επιτυχημένα και πολυαγαπημένα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την ολοκληρωμένη μουσική μορφή του από την Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ.

 

Η ρομαντική ιστορία ενός καθηγητή γλωσσολογίας στο Λονδίνο των αρχών του 20ού αιώνα, ο οποίος προσπαθεί να μεταμορφώσει μια ανθοπώλισσα σε κυρία της υψηλής κοινωνίας, ζωντανεύει σε μουσική διεύθυνση Στάθη Σούλη, σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα (ο οποίος κρατάει και τον ρόλο του καθηγητή Χίγκινς), μετάφραση στίχων Δημήτρη Δημόπουλου και μετάφραση πρόζας Μαρίας Κυριαζή και Γιάννου Περλέγκα, με τη συμμετοχή ενός εξαιρετικού καστ μονωδών της ΕΛΣ.

Το θρυλικό μιούζικαλ αποτελεί μεταφορά του θεατρικού έργου του Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω Πυγμαλίων και έκανε πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ το 1956 με πρωταγωνιστές την Τζούλι Άντριους στον ρόλο της Ελάιζα Ντούλιτλ και τον Ρεξ Χάρρισον στον ρόλο του Δρα Χίγκινς. Αμέσως γνώρισε τεράστια επιτυχία κατακτώντας τον τίτλο του μακροβιότερου μιούζικαλ στην ιστορία του Μπρόντγουεϊ εκείνη την εποχή. Αντάξια της θεατρικής του φήμης και επιτυχίας υπήρξε και η κινηματογραφική του μεταφορά το 1964 σε σκηνοθεσία Τζωρτζ Κιούκορ με την Ώντρεϋ Χέπμπορν στον ρόλο της Ελάιζα Ντούλιτλ, μια κλασική ταινία που τιμήθηκε με οκτώ βραβεία Όσκαρ.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ