Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ The Phantom of the Opera Christmas Theater Για τα παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Αγαπητοί γονείς,

Στο πλαίσιο του προγράμματος Δ ι α δ ρ ο μ έ ς το Σχολείο μας, προγραμμάτισε για τους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου να παρακολουθήσουμε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, την παράσταση

The Phantom of the Opera 

Υπεύθυνη προγράμματος: Βασιλική Ζέκιου (τηλ. επικοινωνίας: 6973 596517)

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 40 €. (Περιλαμβάνεται το εισιτήριο Δ΄ Ζώνης, η μεταφορά με τα σχολικά και οι συνοδοί).

Η μεταφορά των παιδιών από και προς τον χώρο του Christmas Theater (Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου), θα γίνει με σχολικά λεωφορεία από το κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου.

Η μεταφορά από και προς το Σχολείο θα γίνει με ευθύνη των γονέων.

Η αναχώρηση θα γίνει από το Σχολείο στις 14:00 και η επιστροφή περίπου στις 19:00.

Εάν ενδιαφέρεστε, να παρακολουθήσει το παιδί σας την παραπάνω θεατρική παράσταση, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ακόλουθη δήλωση συμμετοχής και να μας την αποστείλετε μαζί με το αντίτιμο το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Σχολείου ή στην ιστοσελίδα μας www.maliaras.gr. 

Από τη Διεύθυνση  

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ… 

 

Η παράσταση – φαινόμενο των 140.000.000 θεατών παγκοσμίως.

Έρχεται με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το διάσημο μιούζικαλ του Andrew LIoyd Webber, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες παγκοσμίως με 12.000 παραστάσεις στο Her Majesty’s Theatre του Λονδίνου και παρουσιάσεις σε 165 πόλεις ανά τον κόσμο, έρχεται από την People Entertainment Group στον υπερσύγχρονο χώρο του Christmas Theater τον Φεβρουάριο του 2020, στη μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην Ελλάδα!

Το ρομαντικό και επιβλητικό έργο του Lloyd Webber με τα διάσημα κλασσικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το άρωμα σασπένς και μυστηρίου και την τρυφερή ιστορία αγάπης μεταξύ της Κριστίν και του μυστηριώδους «Φαντάσματος της Όπερας των Παρισίων», ανεβαίνει στη σκηνή του Christmas Theater με την υπογραφή κορυφαίων διεθνών συντελεστών.

Μια μεγαλειώδης παραγωγή που θα συναρπάσει και θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ