Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Τμήμα Γερμανικών Δημοτικού : εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο D-Club

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Στο πλαίσιο της βιωματικής μάθησης των ξένων γλωσσών και επιθυμώντας να προσεγγίσουμε το μάθημα των Γερμανικών με έναν διαφορετικό τρόπο, την Πέμπτη 9 Ιουνίου, θα ανακαλύψουμε τον κόσμο του DKlub.

Το DKlub είναι ένας όμορφος και μοντέρνος χώρος πολιτισμού, μελέτης και ψυχαγωγίας στην Κηφισιά για παιδιά που μαθαίνουν Γερμανικά ηλικίας 3-12 ετών. Βασικός του στόχος είναι η υιοθέτηση νέων διδακτικών μεθόδων που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα ευχάριστο κλίμα μάθησης. Τα παιδιά έχουν την ικανότητα να κατακτούν εύκολα και βιωματικά τη γνώση, καθώς μέσα από την εμπειρική προσέγγιση καταστάσεων ανακαλύπτουν σταδιακά και τον κόσμο. Παιχνίδι, τραγούδι, μουσική, θεατρικό παιχνίδι & αυτοσχεδιασμοί, παιδική λογοτεχνία, ζωγραφική & χειροτεχνίες αποτελούν κάποιες από τις πιο δημοφιλείς σύγχρονες μεθόδους γλωσσικής εκμάθησης, όλα στην Γερμανική γλώσσα.

Τα παιδιά μπορούν να φέρουν μαζί τους και το δεκατιανό τους, καθώς μετά το πρόγραμμα θα απολαύσουμε τον ωραίο κήπο του DKlub.

Το κόστος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 12€.

Παρακαλούμε να δοθεί το ακριβές αντίτιμο σε έναν κλειστό με το ονοματεπώνυμο του παιδιού στις δασκάλες Γερμανικών Ε. Φλουρή και Ε. Σπηλιάκου, μέχρι την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022.

Οι επισκέψεις εντάσσονται προγραμματισμένα στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η συμμετοχή των μαθητών σε αυτές είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί δε θα συμμετάσχει στην επίσκεψη για οποιονδήποτε λόγο, με ευθύνη των δασκάλων, θα επιστραφούν τα χρήματα.