Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Χοροεσπερίδα Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στο PARTY που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα,
το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, από τις 20:00 έως τις 00:00,
στον 1ο όροφο του Hard Rock Café
επί της Αδριανού 52 (πεζόδρομος, πλησίον στάσης Μετρό “Μοναστηράκι”),
για τους μαθητές του Γυμνασίου και της Α΄ Λυκείου.

Η τιμή της πρόσκλησης έχει οριστεί στο συμβολικό ποσό των € 15, αφού ο Σύλλογος Γονέων θα καλύψει οικονομικά ένα μεγάλο μέρος των εξόδων. Στην τιμή περιλαμβάνεται ελεύθερη κατανάλωση αναψυκτικών και snacks, καθώς και η πλήρης μουσική, ηχητική και φωτιστική κάλυψη του party με DJ.

Στη βραδιά του party θα κληρωθεί ένα δώρο έκπληξη για τα παιδιά, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

Η συμμετοχή αφορά αυστηρά και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους φετινούς μαθητές του Γυμνασίου και της Α΄ Λυκείου μας – ευχαριστούμε για την κατανόησή σας στο γεγονός ότι καμία εξαίρεση δεν θα γίνει δεκτή. Οι γονείς/ κηδεμόνες, θα πρέπει να φέρουν και να παραλάβουν τα παιδιά στο/ από το Hard Rock Cafe, αλλά δεν θα μπορούν να παρευρίσκονται στην αίθουσα του party, η οποία διατίθεται σε αποκλειστική χρήση για τα παιδιά μας (1ος όροφος). Στην αίθουσα θα υπάρχει διακριτική παρουσία από τα μέλη του Συλλόγου και εκπαιδευτικούς.

Οι προσκλήσεις θα παραλαμβάνονται από τη Γραμματεία του Γυμνασίου – Λυκείου από σήμερα έως και την Τρίτη 26/3 (θα γίνει μόνο προπώληση και δεν θα διατίθενται προσκλήσεις στην είσοδο την ημέρα της εκδήλωσης), αφού παραδοθεί ή σταλεί σε φάκελο η υπογεγραμμένη δήλωση συμμετοχής από τους γονείς και το αντίστοιχο χρηματικό ποσό. Για αδέλφια, παρακαλούμε συμπληρώστε ισάριθμες δηλώσεις. Αδέλφια παιδιών που φοιτούν στο Δημοτικό ή το Νηπιαγωγείο του Σχολείου μας, αλλά και φίλοι ή γνωστοί δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

ΔΗΛΩΣΗ_PARTY_ΓΥΜ_Α_ΛΥΚ_2019.pdf