Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Ενημέρωση για το πρόγραμμα του Γυμνασίου στη ΣΤ ΔΗΜ

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Το παιδί σας φοιτά φέτος στην τελευταία τάξη του Δημοτικού Σχολείου και η κρίσιμη στιγμή κατά την οποία θα πρέπει να επιλέξετε το Γυμνάσιο που θα το στείλετε, για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του, πλησιάζει.

Όπως γνωρίζετε, το Γυμνάσιο των Νέων Εκπαιδευτηρίων, στελεχώνεται από προσεκτικά επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό με σημαντική προσφορά στη Μέση και την Ανωτάτη Εκπαίδευση. Το Γυμνάσιό μας, συνεχίζοντας τη μακρόχρονη παράδοση του Δημοτικού, ακολουθεί ένα ιδιαίτερα ενισχυμένο πρόγραμμα σπουδών, που αποτελεί εγγύηση για παροχή εκπαιδεύσεως υψηλού επιπέδου στους μαθητές του και, όπως πιστεύουμε, προσφέρει τη σωστή λύση στο πρόβλημα που απασχολεί όλους μας.

Εμείς, η Διεύθυνση και οι Καθηγητές, αισθανόμαστε για τον λόγο αυτό την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας κατατοπίσουμε για όλες τις λεπτομέρειες λειτουργίας του Γυμνασίου μας.

Για δική σας ενημέρωση, οργανώνουμε μια συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας:

  • Θα εξηγήσουμε το ενισχυμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Γυμνασίου στο πλαίσιο πάντα της παιδαγωγικής φιλοσοφίας των Νέων Εκπαιδευτηρίων.
  • Θα αναφερθούμε στις προϋποθέσεις εγγραφής των παιδιών.
  • Θα απαντήσουμε σε δικές σας ερωτήσεις σχετικά με το Γυμνάσιο και τη φοίτηση του παιδιού σας σ’ αυτό.

Επιθυμία μας είναι, να βεβαιωθείτε για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η φοίτηση στο Γυμνάσιό μας, δηλαδή σ’ ένα οικείο περιβάλλον, όπου οι δυνατότητες και οι ανάγκες του δικού σας παιδιού, μάς είναι ήδη γνωστές.

Η συνάντηση / ενημέρωση αυτή θα γίνει την:

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 18:30 – 19:30,
στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ.

Θα είμαστε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε για οποιοδήποτε σχετικό ζήτημα σας απασχολεί, αναφορικά με τη συνέχιση των σπουδών του παιδιού σας στη βαθμίδα της Μέσης Εκπαίδευσης.

Αμέσως μετά (ώρα 19:30 – 20:30), μπορείτε να συναντήσετε τους δασκάλους του παιδιού σας στη σχολική αίθουσα κάθε τμήματος της Στ΄ τάξης και να ενημερωθείτε σχετικά με την πρόοδο και την επίδοσή του.

 Με εκτίμηση
Δρ. Νικόλαος Γ. Μαλλιάρας
Γενικός Διευθυντής