Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Αποκριάτικο Πάρτυ Συλλόγου

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 2

Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στο

Α Π Ο Κ Ρ Ι Α Τ Ι Κ Ο
Π Α Ρ Τ Υ

για το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο, για να γιορτάσουμε την Αποκριά όπως της ταιριάζει: με κέφι, χορό και παιχνίδι για τα παιδιά. Σας περιμένουμε λοιπόν, όλους

την ΚΥΡΙΑΚΗ, 3 ΜΑΡΤΙΟΥ,
στο Δημοτικό Σχολείο,
από τις 11:00 μέχρι τις 14:00

Φορέστε τις αποκριάτικες στολές και μάσκες σας, φέρτε σερπαντίνες και ετοιμαστείτε για χορό, τραγούδια, παιχνίδια, δραστηριότητες, με μία λέξη ΚΕΦΙ!!!

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ €5 ανά άτομο (παιδί ή γονέας)

Το παραπάνω ποσό είναι μια μικρή συμβολή, καθώς το κύριο κόστος της εκδήλωσης για αναψυκτικά, καφέ, μουσική από D.J., face painting, ζογκλέρ, κτλ. θα υποστηριχτεί από τον Σύλλογο. Στο παραπάνω ποσό περιλαμβάνονται και οι νόστιμες λιχουδιές που θα απολαύσουμε ΟΛΟΙ (μικροί και μεγάλοι).

Σας ενημερώνουμε δε ότι και φέτος θα υπάρξει η καθιερωμένη λαχειοφόρος αγορά με δώρα και φυσικά τις
3 μισές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
για την επόμενη σχολική χρονιά (2019-2020) σε ισάριθμους τυχερούς, για τις οποίες ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του Σχολείου και προσωπικά τον κο Ν. Μαλλιάρα για την προσφορά αυτή.

 Όσοι γονείς/κηδεμόνες επιθυμούν να προσφέρουν δώρα για τη λαχειοφόρο, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Συλλόγου.

 Τέλος, ευχαριστούμε το Σχολείο για την παραχώρηση του χώρου!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ O ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ και τα ΣΠΡΕΪ ΕΙΤΕ ΑΦΡΟΥ ΕΙΤΕ ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου