Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
 • 0
Πότε:
Ιούνιος 18, 2019 @ 10:00 πμ – Ιούλιος 26, 2019 @ 11:00 πμ
2019-06-18T10:00:00+03:00
2019-07-26T11:00:00+03:00

Τα Σχολεία κλείνουν! Είναι γνωστό ότι όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν… για να ξεκινήσουν ακόμα ωραιότερα! Γι αυτό και εμείς κάθε χρόνο με τη λήξη των μαθημάτων, δίνουμε ραντεβού στους μαθητές μας να συνεχίσουμε μέσα σε λίγες μέρες με μπάνια, κατασκευές, ζωγραφική, μαγειρική, επιτραπέζια και ομαδικά παιχνίδια, χορό και πολλά άλλα… Και επειδή είναι γνωστό πόσο ωραία περνάμε, κάθε χρόνο αυτοί που εμφανίζονται στο σημείο συνάντησης είναι όλο και περισσότεροι και τα «ωραιότερα» ακόμα πιο ωραία! Έτσι και εμείς καταλήγουμε κάθε φορά να σας ευχαριστούμε και θερμότερα για την εμπιστοσύνη σας και να σας περιμένουμε με ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία. Μέχρι λοιπόν να «ελευθερωθούν» και οι μεγάλοι και να φύγουν για διακοπές, τα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα αναλαμβάνουν και φέτος τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών για 6 εβδομάδες.

 

Στόχος είναι μέσα από το πρόγραμμα, να ικανοποιήσουμε την ανάγκη των παιδιών για χαρούμενο δημιουργικό παιχνίδι αλλά και την ανάγκη των γονιών για την ασφάλεια των παιδιών τους, δεδομένου ότι ο χώρος του Σχολείου είναι οικείος και η διασκέδαση προσφέρεται μέσα από μια ευρεία γκάμα ευχάριστων δραστηριοτήτων, υπό την επίβλεψη έμπειρου διδακτικού προσωπικού του Σχολείου μας.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ, ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Εικαστικά και κατασκευές
 • Μαγειρική
 • Πληροφορική
 • Κολύμβηση στη θάλασσα (Πλαζ του ΕΟΤ «Ακτή του Ήλιου» /

(2 φορές την εβδομάδα) για παιδιά Β΄ – Στ΄ Δημοτικού

 • Επισκέψεις σε Μουσεία, παιδικές χαρές και εκδρομές στη φύση

(2 φορές την εβδομάδα) για παιδιά Προνηπίου, Νηπιαγωγείου και Α΄ Δημοτικού

 • Χορό – Άθληση
 • Ομαδικά και ελεύθερα παιχνίδια (επιτραπέζια, σκάκι, σχοινάκι, ρακέτες, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σκυταλοδρομία, βόλεϊ)
 • Βιβλία
 • Επιλεγμένα ηλεκτρονικά παιχνίδια
 • Προβολή ταινιών

Παράλληλα με όλες αυτές τις δημιουργικές δραστηριότητες, το καθημερινό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει και τη σίτιση των παιδιών με τη μορφή καθημερινού πρωινού (9:00) και πλήρους μεσημεριανού γεύματος (13:30).

Ορισμένες πολύ χρήσιμες διαδικαστικές λεπτομέρειες

Τα παιδιά θα έρχονται με το σχολικό στον χώρο του Σχολείου. Η παραλαβή των παιδιών με τα σχολικά θα αρχίζει στις 7:30. Από τη συγκεκριμένη ώρα, στον χώρο του Σχολείου θα υπάρχει εκπαιδευτικός του προγράμματος, για να παραλαμβάνει τα παιδιά και να εποπτεύει την παραμονή τους. Το μεσημεριανό δρομολόγιο θα αναχωρεί στις 14:30.

Το Σχολείο, ωστόσο, θα παραμένει ανοιχτό για τις ειδικές ανάγκες του προγράμματος μέχρι τις 16:00. Αν κάποιο παιδί χρειάζεται να μείνει πέραν του δρομολογίου των 14:30, οι γονείς θα πρέπει να το παραλάβουν οι ίδιοι από τον χώρο του Σχολείου, αφού βεβαίως έχει υπάρξει εγκαίρως η σχετική συνεννόηση με τον υπεύθυνο του προγράμματος.

Το συνολικό κόστος του προγράμματος ανέρχεται στο ποσό των 120 € εβδομαδιαίως, χωρίς άλλη επιβάρυνση (με εξαίρεση την 1η εβδομάδα για την οποία το κόστος είναι 100€, λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος). Επιπλέον, στον χώρο του Σχολείου μας θα βρίσκεται και η νοσηλεύτριά μας, κ. Γεωργία Σφενδουράκη.

Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρο το πρόγραμμα των 6 εβδομάδων ή μέρος αυτού / εβδομάδα (το κόστος θα διαμορφωθεί ανάλογα).

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη θετική σας ανταπόκριση σε αυτήν την πρωτοβουλία μας ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου, λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Παρακαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, στέλνοντας την παρακάτω αίτηση συμμετοχής στη Γραμματεία του Σχολείου και την υπεύθυνη δήλωση – άδεια συγκατάθεσης για την Πλαζ του ΕΟΤ «Ακτή του Ήλιου».

 

Από τη Διεύθυνση

 

1Η_ΕΒΔΟΜΑΔΑ_ΘΕΡΙΝΟ_2019.pdf

 

2Η_ΕΒΔΟΜΑΔΑ_ΘΕΡΙΝΟ_2019.pdf

 

3Η_ΕΒΔΟΜΑΔΑ_ΘΕΡΙΝΟ_2019.pdf

 

4Η_ΕΒΔΟΜΑΔΑ_ΘΕΡΙΝΟ_2019.pdf

 

5Η_ΕΒΔΟΜΑΔΑ_ΘΕΡΙΝΟ_2019.pdf

 

6Η_ΕΒΔΟΜΑΔΑ_ΘΕΡΙΝΟ_2019.pdf

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ_Β_ΣΤ_ΔΗΜ.pdf

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_Β_ΣΤ_ΔΗΜ.pdf

 

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ.pdf

 

 ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ