Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Η Άθληση είναι Υγεία και Ποιότητα Ζωής

Στα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και οι αθλητικές δραστηριότητες κατέχουν σημαντική θέση, ενσωματώνοντας στα προγράμματά τους και την «δια βίου Άθληση για Υγεία». Το πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού προσπαθεί να κατευθύνει τους μαθητές και τις μαθήτριες στους παρακάτω τέσσερις τομείς:

  • Να κατανοήσουν τους λόγους για τους οποίους η συμμετοχή σε φυσικές δραστηριότητες είναι σημαντική για τη σωματική και ψυχική τους υγεία.
  • Να μάθουν πως μπορούν να γυμνάζονται μόνοι τους αποτελεσματικά και με ασφάλεια.
  • Να μπορούν να εντάξουν ένα πρόγραμμα φυσικής δραστηριότητας στην καθημερινή τους ζωή σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες δραστηριότητές τους.
  • Να απολαμβάνουν τη φυσική δραστηριότητα σε οποιαδήποτε μορφή της.

Με λίγα λόγια να διαμορφώσουν θετική στάση  απέναντι στην Άθληση, η οποία θα τους ωθήσει να αθλούνται συστηματικά σε όλη τους τη ζωή.

Άθληση, Νέα Εκπαιδευτήρια
Πετοσφαίριση (Volleyball), Νέα Εκπαιδευτήρια

Δεν βρέθηκαν ανακοινώσεις

Ιούν
17
Κυ
Τετραήμερο Αναψυχής και Άθλησης 2018 Γυμνασίου – Λυκείου στο Λουτράκι
Ιούν 17 @ 7:15 πμ – Ιούν 20 @ 4:15 μμ

Αγαπητοί γονείς,

Η Διεύθυνση των Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα έχει προγραμματίσει για το καλοκαίρι ένα τετραήμερο πρόγραμμα ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ, στο Λουτράκι.

Πιστεύουμε ότι το νέο αυτό πρόγραμμα, θα προσφέρει στα παιδιά που θα το παρακολουθήσουν, ένα πλήρες πακέτο διακοπών, περιήγησης και αθλητισμού σε έναν από τα πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς κοντά στην Αθήνα, το Λουτράκι.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/6 – ΤΕΤΑΡΤΗ 20/6
(Διάπλους του Ισθμού, παραλία Λουτρακίου, παραλία Βραχατίου, λίμνη Ηραίου – water sportsδιαμονή στo σύγχρονο αθλητικό κέντρο SPORTCAMP, πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα)

Για αναλυτικές πληροφορίες, απαραίτητες οδηγίες και τη δήλωση συμμετοχής κάντε κλικ ΕΔΩ

Τετραήμερο Αναψυχής και Άθλησης 2018 Δημοτικού στο Λουτράκι
Ιούν 17 @ 7:15 πμ – Ιούν 20 @ 5:00 μμ

Αγαπητοί γονείς,

Η Διεύθυνση των Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα έχει προγραμματίσει για το καλοκαίρι ένα τετραήμερο πρόγραμμα ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ, στο Λουτράκι.

Πιστεύουμε ότι το νέο αυτό πρόγραμμα, θα προσφέρει στα παιδιά που θα το παρακολουθήσουν, ένα πλήρες πακέτο διακοπών, περιήγησης και αθλητισμού σε έναν από τους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς κοντά στην Αθήνα, το Λουτράκι.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/6 – ΤΕΤΑΡΤΗ 20/6
(Διάπλους του Ισθμού, παραλία Λουτρακίου, παραλία Βραχατίου, λίμνη Ηραίου – water sports, διαμονή στo σύγχρονο αθλητικό κέντρο SPORTCAMP, πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα)

 

Δείτε απαραίτητες οδηγίες, χρήσιμες πληροφορίες και τη δήλωση συμμετοχής, κάνοντας κλικ ΕΔΩ