Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Η Άθληση είναι Υγεία και Ποιότητα Ζωής

Στα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και οι αθλητικές δραστηριότητες κατέχουν σημαντική θέση, ενσωματώνοντας στα προγράμματά τους και την «δια βίου Άθληση για Υγεία». Το πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού προσπαθεί να κατευθύνει τους μαθητές και τις μαθήτριες στους παρακάτω τέσσερις τομείς:

  • Να κατανοήσουν τους λόγους για τους οποίους η συμμετοχή σε φυσικές δραστηριότητες είναι σημαντική για τη σωματική και ψυχική τους υγεία.
  • Να μάθουν πως μπορούν να γυμνάζονται μόνοι τους αποτελεσματικά και με ασφάλεια.
  • Να μπορούν να εντάξουν ένα πρόγραμμα φυσικής δραστηριότητας στην καθημερινή τους ζωή σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες δραστηριότητές τους.
  • Να απολαμβάνουν τη φυσική δραστηριότητα σε οποιαδήποτε μορφή της.

Με λίγα λόγια να διαμορφώσουν θετική στάση  απέναντι στην Άθληση, η οποία θα τους ωθήσει να αθλούνται συστηματικά σε όλη τους τη ζωή.

Άθληση, Νέα Εκπαιδευτήρια
Πετοσφαίριση (Volleyball), Νέα Εκπαιδευτήρια

Δεν βρέθηκαν ανακοινώσεις

Φεβ
9
Πε
TAE KWON DO – Εξετάσεις Έγχρωμων Ζωνών
Φεβ 9 @ 2:45 μμ – 3:45 μμ

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 14:45, θα πραγματοποιηθούν στο Γυμναστήριο του Δημοτικού οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του αθλητικού τμήματος Tae Kwon Do του Σχολείου μας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία των εξετάσεων, θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν ολόκληρη τη στολή του Τae Kwon Do (DOBOK).

Tη διαδικασία των εξετάσεων μπορούν να παρακολουθήσουν και οι γονείς των παιδιών.

Το ποσό για τη συμμετοχή στις εξετάσεις αυτού του αθλήματος, θα πρέπει να αποσταλεί στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και δάσκαλο του Tae Kwon Do κ. Φίλιππο Βαλατσούκη (μαύρη ζώνη 6 dan), το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2023.

 

 

Φεβ
11
Σα
1o Μάθημα Σκι @ Παρνασσός
Φεβ 11 όλη την ημέρα
Μαΐ
24
Τε
Αποχαιρετούμε το Γυμνάσιο, Αθλούμενοι Δημιουργικά
Μαΐ 24 @ 11:30 πμ – 1:30 μμ