Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Η Άθληση είναι Υγεία και Ποιότητα Ζωής

Στα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και οι αθλητικές δραστηριότητες κατέχουν σημαντική θέση, ενσωματώνοντας στα προγράμματά τους και την «δια βίου Άθληση για Υγεία». Το πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού προσπαθεί να κατευθύνει τους μαθητές και τις μαθήτριες στους παρακάτω τέσσερις τομείς:

  • Να κατανοήσουν τους λόγους για τους οποίους η συμμετοχή σε φυσικές δραστηριότητες είναι σημαντική για τη σωματική και ψυχική τους υγεία.
  • Να μάθουν πως μπορούν να γυμνάζονται μόνοι τους αποτελεσματικά και με ασφάλεια.
  • Να μπορούν να εντάξουν ένα πρόγραμμα φυσικής δραστηριότητας στην καθημερινή τους ζωή σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες δραστηριότητές τους.
  • Να απολαμβάνουν τη φυσική δραστηριότητα σε οποιαδήποτε μορφή της.

Με λίγα λόγια να διαμορφώσουν θετική στάση  απέναντι στην Άθληση, η οποία θα τους ωθήσει να αθλούνται συστηματικά σε όλη τους τη ζωή.

Άθληση, Νέα Εκπαιδευτήρια
Πετοσφαίριση (Volleyball), Νέα Εκπαιδευτήρια

TAE KWON DO – Ιστορικά στοιχεία – Οδηγίες προς τους γονείς

31 Οκτωβρίου 2018

Το Tae Kwon Do είναι μια σύγχρονη Κορεάτικη τέχνη αυτοάμυνας, η οποία πήρε την τελική της μορφή το 1955, μετά από συμβούλιο των μεγαλύτερων δασκάλων, ιστορικών και εξεχόντων προσωπικοτήτων της Κορέας. Η τελική της μορφή βασίστηκε στις αρχαίες πολεμικές της Κορέας και με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε ένα από τα εντυπωσιακότερα Ολυμπιακά αγωνίσματα.

Read more

Ασφαλής παραλαβή των παιδιών από το Σχολείο

2 Νοεμβρίου 2018

Με σκοπό την ενίσχυση ασφάλειας των μαθητών, κρίνεται απαραίτητο κάθε απόγευμα που παραλαμβάνετε τα παιδιά σας από τον χώρο του Σχολείου, από τις 14:45 ως τις 16:50, να υπογράφετε σε έντυπο που θα υπάρχει στη Γραμματεία του Σχολείου.

Read more