Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Το πρόγραμμα ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ απευθύνεται σε όλα τα παιδιά του Σχολείου μας και τους προσφέρει τη δυνατότητα να απασχολούνται δημιουργικά κατά τη διάρκεια του ελευθέρου χρόνου τους (απογεύματα, Σαββατοκύριακα, περίοδοι διακοπών), παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε δράσεις πολιτιστικές, ψυχαγωγικές, περιβαλλοντικές, αθλητικές ή, γενικότερα, ευχάριστης δημιουργικής απασχόλησης, εντός ή εκτός του χώρου του Σχολείου.

Διαδρομές, Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
Διαδρομές, Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
Διαδρομές, Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
Διαδρομές, Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
Διαδρομές, Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
Διαδρομές, Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρας
Διαδρομές, συμβαίνει τώρα
Νοέ
24
Κυ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Ωραία μου Κυρία Εναλλακτική σκηνή ΕΛΣ, ΚΠΙΣΝ Για τα παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου
Νοέ 24 @ 5:45 μμ – 9:00 μμ

Αγαπητοί γονείς,

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος Δ ι α δ ρ ο μ έ ς το Σχολείο μας, προγραμμάτισε για τους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου να παρακολουθήσουμε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, το musical

Ωραία μου Κυρία

Υπεύθυνη προγράμματος: Βασιλική Ζέκιου (τηλ. επικοινωνίας: 6973 596517)

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25 €. (Περιλαμβάνεται το εισιτήριο, η μεταφορά με τα σχολικά και οι συνοδοί).

Η μεταφορά των παιδιών από και προς τον χώρο του Θεάτρου (Εναλλακτική σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος), θα γίνει με σχολικά λεωφορεία από το κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου.

Η μεταφορά από και προς το Σχολείο θα γίνει με ευθύνη των γονέων.

Η αναχώρηση θα γίνει από το Σχολείο στις 18:00 και η επιστροφή περίπου στις 21:30.

Εάν ενδιαφέρεστε, να παρακολουθήσει το παιδί σας την παραπάνω θεατρική παράσταση, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ακόλουθη δήλωση συμμετοχής και να μας την αποστείλετε μαζί με το αντίτιμο το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Σχολείου ή στην ιστοσελίδα μας www.maliaras.gr.

 

Από τη Διεύθυνση

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…

Το «τέλειο μιούζικαλ», η «Ωραία μου κυρία» των Άλαν Τζέυ Λέρνερ και Φρέντερικ Λόου, ένα από τα πιο επιτυχημένα και πολυαγαπημένα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την ολοκληρωμένη μουσική μορφή του από την Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ.

 

Η ρομαντική ιστορία ενός καθηγητή γλωσσολογίας στο Λονδίνο των αρχών του 20ού αιώνα, ο οποίος προσπαθεί να μεταμορφώσει μια ανθοπώλισσα σε κυρία της υψηλής κοινωνίας, ζωντανεύει σε μουσική διεύθυνση Στάθη Σούλη, σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα (ο οποίος κρατάει και τον ρόλο του καθηγητή Χίγκινς), μετάφραση στίχων Δημήτρη Δημόπουλου και μετάφραση πρόζας Μαρίας Κυριαζή και Γιάννου Περλέγκα, με τη συμμετοχή ενός εξαιρετικού καστ μονωδών της ΕΛΣ.

Το θρυλικό μιούζικαλ αποτελεί μεταφορά του θεατρικού έργου του Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω Πυγμαλίων και έκανε πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ το 1956 με πρωταγωνιστές την Τζούλι Άντριους στον ρόλο της Ελάιζα Ντούλιτλ και τον Ρεξ Χάρρισον στον ρόλο του Δρα Χίγκινς. Αμέσως γνώρισε τεράστια επιτυχία κατακτώντας τον τίτλο του μακροβιότερου μιούζικαλ στην ιστορία του Μπρόντγουεϊ εκείνη την εποχή. Αντάξια της θεατρικής του φήμης και επιτυχίας υπήρξε και η κινηματογραφική του μεταφορά το 1964 σε σκηνοθεσία Τζωρτζ Κιούκορ με την Ώντρεϋ Χέπμπορν στον ρόλο της Ελάιζα Ντούλιτλ, μια κλασική ταινία που τιμήθηκε με οκτώ βραβεία Όσκαρ.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Νοέ
30
Σα
Διήμερη εκδρομή στον Παρνασσό
Νοέ 30 – Δεκ 1 όλη την ημέρα

Αγαπητοί γονείς,

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος Διαδρομές, το Σχολείο μας προγραμμάτισε διήμερη εκδρομή στον Παρνασσό, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019.

 

Ο συγκεκριμένος προορισμός προσφέρει υπέροχες πεζοπορικές διαδρομές. Στόχος είναι η προσπάθεια για μια ουσιαστικότερη επαφή των μαθητών / μαθητριών του Σχολείου μας με την ελληνική φύση, μέσω επιλεγμένων εκδρομών. Κοινός άξονας θα είναι η πεζοπορία / φυσιογνωμία και οι δράσεις που θα σχετίζονται με τη γνωριμία του φυσικού μας περιβάλλοντος.

 

Οι εκδρομές αυτές δε έχουν τη μορφή των κλασικών σχολικών. Διαμονή, διατροφή, ψυχαγωγία, εκπαιδευτικό στοιχείο χαρακτηρίζονται από απλότητα, μέτρο και παρουσίαση ενός διαφορετικού μοντέλου διασκέδασης αλλά και γιατί όχι, ενός άλλου τρόπου ζωής…

 

Αίτηση Συμμετοχής

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

07:30: Αναχώρηση από το Σχολείο.

11:30: Άφιξη στο καταφύγιο (θα υπάρξει ενδιάμεση στάση). Πεζοπορία στον Εθνικό Δρυμό Παρνασσού σε μονοπάτι, διάρκειας δύο (2) περίπου ωρών (μαζί με την επιστροφή).

Πικ – νικ στο δάσος, με τρόφιμα που θα έχουμε μαζί μας.

21:00: Βραδινό.

22:00: Δραστηριότητες στο καταφύγιο.

23:30: Κατάκλιση.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

08:30: Αφύπνιση και πρωινό.

11:00:  Πεζοπορία στο ελατόδασος διάρκειας περίπου 1,5 ώρα.

13:00: Δραστηριότητες στο καταφύγιο.

15:00: Αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για φαγητό.

19:00: Επιστροφή στο Σχολείο.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Στην εκδρομή θα συμμετέχουν μόνο μαθητές της A΄ και της Β΄ Λυκείου.

Ελάχιστος αριθμός παιδιών: 18. Μέγιστος: 22. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 100€ ανά παιδί (συμπεριλαμβάνονται η μεταφορά με πούλμαν, η διαμονή στο καταφύγιο με πρωινό – δεκατιανό και όλες οι περιβαλλοντικές δράσεις).

 

Υπεύθυνος προγράμματος: Μ. Ακύλας.

 

Η μεταφορά των παιδιών από και προς το Σχολείο θα γίνει με ευθύνη των γονέων.

 

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχει το παιδί σας στην παραπάνω εκδρομή, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλετε μαζί με το αντίτιμο το αργότερο μέχρι την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 (παράκληση να τηρηθεί!), στη Γραμματεία του Σχολείου.

 

Θα ακολουθήσει έντυπο με αναλυτικές οδηγίες για όσους μαθητές δηλώσουν συμμετοχή.

                                                                                               

 Από τη Διεύθυνση

Δεκ
14
Σα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Annie Γήπεδο TAEKWON-DO Για τα παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου
Δεκ 14 @ 4:30 μμ – 8:00 μμ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Δ ι α δ ρ ο μ έ ς το Σχολείο μας, προγραμμάτισε για τους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου να παρακολουθήσουμε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, την παράσταση

Annie

Υπεύθυνη προγράμματος: Βασιλική Ζέκιου (τηλ. επικοινωνίας: 6973 596517)

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30 €. (Περιλαμβάνεται το εισιτήριο Β΄ Ζώνης, η μεταφορά με τα σχολικά και οι συνοδοί).

Η μεταφορά των παιδιών από και προς τον χώρο του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου Φαλήρου / Γήπεδο TAEKWON-DO, θα γίνει με σχολικά λεωφορεία από το κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου.

Η μεταφορά από και προς το Σχολείο θα γίνει με ευθύνη των γονέων.

Η αναχώρηση θα γίνει από το Σχολείο στις 16:30 και η επιστροφή περίπου στις 20:00.

Εάν ενδιαφέρεστε, να παρακολουθήσει το παιδί σας την παραπάνω θεατρική παράσταση, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ακόλουθη δήλωση συμμετοχής και να μας την αποστείλετε μαζί με το αντίτιμο το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Σχολείου ή στην ιστοσελίδα μας www.maliaras.gr.

Από τη Διεύθυνση

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…

Αμέσως μετά το οικονομικό κραχ της Νέας Υόρκης το 1930, που άφησε άνεργους εκατοντάδες χιλιάδες αμερικανούς, η Γκρέης Φάρελ (Νάντια Μπουλέ) η γραμματέας του δισεκατομμυριούχου Όλιβερ Γουώρμπακς (Αλέξανδρος Μπουρδούμης,) διαλέγει την Annie που ζει στο ορφανοτροφείο για να φιλοξενηθεί τις γιορτές στην έπαυλή του ώστε να καταφέρει να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του. Η Annie βρίσκεται ξαφνικά σε μια παραμυθένια ζωή. Ο αυστηρός Γουώρμπακς ευαισθητοποιείται από την γλυκιά Annie και ζητά να την υιοθετήσει. Η μικρή Annie που πιστεύει πως οι γονείς της ζουν θέλει να τους αναζητήσει. Έτσι ο Γουώρμπακς ανακοινώνει μια μεγάλη αμοιβή στους γονείς εάν εμφανιστούν και τότε ξεκινούν τα προβλήματα. Ο Ρούστερ, ο αδερφός της Μις Χάνιγκαν, της κακιάς και δεσποτικής διευθύντριας του ορφανοτροφείου (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), η Μις Χάνιγκαν και η φίλη του Λίλυ οργανώνουν μια σκευωρία εις βάρος της Annie, θέτοντας σε κίνδυνο την μικρή. Και η περιπέτεια ξεκινά…!

Ένας 25 μελής θίασος χορευτών – ηθοποιών, 18 μελής ορχήστρα, 8 ταλαντούχα παιδιά κι ένας σκύλος…!!

Ένα από τα δημοφιλέστερα μιούζικαλ σε όλο τον κόσμο έρχεται τον Δεκέμβριο με την σκηνοθετική υπογραφή της Θέμιδας Μαρσέλλου. Η Annie, που έκανε πρεμιέρα το 1976 στο Κονέκτικατ και πέρασε αμέσως την επόμενη χρονιά στο Μπρόντγουεϊ, υπολογίζεται από του Times πως ανεβαίνει ετησίως μόνο στις ΗΠΑ 700 με 900 φορές. Τη μικρή ηρωίδα της Annie εμπνεύστηκε ο Χάρολντ Γκρέι (το 1924) φτιάχνοντας το κόμικ «Little Orphan Annie». Η μεταφορά του σε μιούζικαλ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού απέσπασε 7 βραβεία TONY και 6 βραβεία κριτικών (Drama Desk Award) εκ των οποίων και το Tony Award for Best Musical. Δεν είναι τυχαίο πως δυο από τα τραγούδια του μιούζικαλ, το Tomorrow και το Hard – Knock Life θεωρούνται από τα δημοφιλέστερα τραγούδια μιούζικαλ όλων των εποχών.

Πρωταγωνιστούν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Νάντια Μπουλέ, Αργύρης Αγγέλου, Κατερίνα Στικούδη / Στον ρόλο της Annie οι μικρές: Πέγκυ Μανωλά και Δανάη Τσούμου / Σκηνοθεσία-απόδοση κειμένου και στίχων: Θέμις Μαρσέλλου / Μουσική διεύθυνση- Διδασκαλία ορχήστρας: Ηλίας Καλούδης / Χορογραφία: Άννα Αθανασιάδη / Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη / Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού / Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα / Video design: Κάρολος Πορφύρης / Φωνητική διδασκαλία: Δημήτρης Μπουζάνης

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Φεβ
8
Σα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ The Phantom of the Opera Christmas Theater Για τα παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου
Φεβ 8 @ 2:00 μμ – 7:00 μμ

Αγαπητοί γονείς,

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος Δ ι α δ ρ ο μ έ ς το Σχολείο μας, προγραμμάτισε για τους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου να παρακολουθήσουμε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, την παράσταση

The Phantom of the Opera

Υπεύθυνη προγράμματος: Βασιλική Ζέκιου (τηλ. επικοινωνίας: 6973 596517)

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 40 €. (Περιλαμβάνεται το εισιτήριο Δ΄ Ζώνης, η μεταφορά με τα σχολικά και οι συνοδοί).

Η μεταφορά των παιδιών από και προς τον χώρο του Christmas Theater (Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου), θα γίνει με σχολικά λεωφορεία από το κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου.

Η μεταφορά από και προς το Σχολείο θα γίνει με ευθύνη των γονέων.

Η αναχώρηση θα γίνει από το Σχολείο στις 14:00 και η επιστροφή περίπου στις 19:00.

Εάν ενδιαφέρεστε, να παρακολουθήσει το παιδί σας την παραπάνω θεατρική παράσταση, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ακόλουθη δήλωση συμμετοχής και να μας την αποστείλετε μαζί με το αντίτιμο το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Σχολείου ή στην ιστοσελίδα μας www.maliaras.gr.

 

Από τη Διεύθυνση

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…

 

Η παράσταση – φαινόμενο των 140.000.000 θεατών παγκοσμίως.

Έρχεται με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το διάσημο μιούζικαλ του Andrew LIoyd Webber, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες παγκοσμίως με 12.000 παραστάσεις στο Her Majesty’s Theatre του Λονδίνου και παρουσιάσεις σε 165 πόλεις ανά τον κόσμο, έρχεται από την People Entertainment Group στον υπερσύγχρονο χώρο του Christmas Theater τον Φεβρουάριο του 2020, στη μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην Ελλάδα!

Το ρομαντικό και επιβλητικό έργο του Lloyd Webber με τα διάσημα κλασσικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το άρωμα σασπένς και μυστηρίου και την τρυφερή ιστορία αγάπης μεταξύ της Κριστίν και του μυστηριώδους «Φαντάσματος της Όπερας των Παρισίων», ανεβαίνει στη σκηνή του Christmas Theater με την υπογραφή κορυφαίων διεθνών συντελεστών.

Μια μεγαλειώδης παραγωγή που θα συναρπάσει και θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ