Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Το Γυμνάσιο συνεχίζει τους εκπαιδευτικούς στόχους των Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα στον απαιτητικό χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Φιλοδοξία των Ιδρυτών, αλλά και ολόκληρης της επιτελικής ομάδας που επανδρώνει το Γυμνάσιο, είναι να δικαιώνει καθημερινά με το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει, τον τίτλο του Προτύπου.

Το ωράριο που προβλέπεται για το Γυμνάσιο είναι απόλυτα επαρκές για όλα τα μαθήματα και υπάρχει άνεση χρόνου για κάλυψη ολόκληρου του κύκλου της διδακτέας ύλης, έτσι ώστε να καθίσταται περιττή η ενασχόληση με φροντιστήρια.

Στους μαθητές του Γυμνασίου ανατίθενται συνθετικές εργασίες που προϋποθέτουν κριτική σκέψη, μελέτη βιβλιογραφίας και χρήση της σχολικής βιβλιοθήκης και του διαδικτύου. Μέσω αυτών επιδιώκεται ο εμπλουτισμός των ειδικών και εγκυκλοπαιδικών γνώσεων των μαθητών και η εξάσκηση στην έρευνα και την επιστημονική αντιμετώπιση της γνώσης.

Το Σχολείο προσφέρει ειδικά προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε επιλεγμένες περιόδους μέσα στη σχολική χρονιά και σε ώρες εντός και εκτός σχολικού προγράμματος. Η ενισχυτική διδασκαλία απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου που δυσκολεύονται στην απρόσκοπτη παρακολούθηση της ύλης και έχουν ανάγκη πρόσθετης στήριξης. Η επιλογή γίνεται μετά από πρόταση της Διεύθυνσης καθώς και τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας.

Γυμνάσιο-Λύκειο Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Το ωράριο καθημερινής εργασίας στο Γυμνάσιο, για το βασικό πρόγραμμα σπουδών, έχει επαυξηθεί σε όλες τις βαθμίδες, με σκοπό την πληρέστερη κάλυψη της ύλης των μαθημάτων.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ: Τάξεις α΄, β΄, γ΄, 08:25 έως τις 15:00.

Επιστροφή στο σπίτι με τα σχολικά λεωφορεία σύμφωνα με τα δρομολόγια.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να παραμείνουν ως τις 17:00 και να παρακολουθήσουν άλλες απογευματινές δραστηριότητες του ολοήμερου Σχολείου.

Προαύλιο Νέα Εκπαιδευτήρια

Δίνεται επίσης ιδιαίτερη σημασία στην πνευματική και ψυχική καλλιέργεια των παιδιών με την εφαρμογή πολιτιστικών προγραμμάτων (εκθέσεων, συζητήσεων, δραματοποιήσεων κ.λ.π.) μέσα και έξω από την τάξη, μέρος των οποίων αναλαμβάνουν να διοργανώσουν οι ίδιοι οι μαθητές.

Παράλληλα, συνεχίζεται η εντατική εργασία πάνω στα ειδικά μαθήματα, που από το Δημοτικό καλλιεργούνται συστηματικά και αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα των «Νέων Εκπαιδευτηρίων», όπως η Αγγλική Γλώσσα, η Μουσική, η έμφαση στις αθλητικές δραστηριότητες κ.λ.π.

Στην Αγγλική γλώσσα, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να στοχεύσουν στα κρατικά πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, αλλά και σε διεθνώς καθιερωμένα διπλώματα Αγγλικής Γλώσσας, όπως εκείνα των Πανεπιστημίων Cambridge και Michigan (First Certificate, Advanced, Proficiency κ.λ.π.).

Δεύτερη ξένη γλώσσα: Οι μαθητές επιλέγουν μεταξύ Γερμανικής και Γαλλικής γλώσσας, που διδάσκονται σύμφωνα με τα προγράμματα του Ινστιτούτου Goethe και του Γαλλικού Ινστιτούτου αντίστοιχα.

Όμιλοι: Για δύο ώρες την εβδομάδα, οι μαθητές μπορούν να ενταχθούν σε επιμορφωτικά μαθήματα και πολιτιστικές ή άλλες δραστηριότητες, που οι ίδιοι θα επιλέξουν απόλυτα ελεύθερα, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που προσφέρεται στο πλαίσιο των Ομίλων.

Θέατρο και δραστηριότητες στο Γυμνάσιο - Λύκειο των Νέων εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα

Εμβολιαστική κάλυψη έναντι ιλαράς

30 Απριλίου 2018

Έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών για την αναγκαιότητα διασφάλισης εμβολιασμού μαθητών και εκπαιδευτικών έναντι της ιλαράς.

Read more

Απρ
23
Δε
Εκπαιδευτική επίσκεψη Γ΄1 – Γ΄4 Γυμνασίου
Απρ 23 @ 9:00 πμ – 11:00 πμ
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων – 5η συνεδρίαση
Απρ 23 @ 7:00 μμ – 9:00 μμ

Αγαπητοί Γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων σας καλεί στην 5η συνεδρίασή του τη Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 στις 19:00, στον χώρο της Βιβλιοθήκης του Γυμνασίου-Λυκείου.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι για την ημερήσια εκδρομή που έχει διοργανώσει ο Σύλλογός μας την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, στον Ελικώνα Ν. Βοιωτίας, συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα, 23 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Απρ
24
Τρ
Εκπαιδευτική επίσκεψη Β΄2 – Β΄4 Γυμνασίου
Απρ 24 @ 10:10 πμ – 1:00 μμ
Απρ
26
Πε
Εκπαιδευτική επίσκεψη Α΄1 – Α΄2 – Β΄1 – Β΄4 Γυμνασίου
Απρ 26 @ 9:45 πμ – 1:00 μμ
Απρ
27
Πα
Τριήμερη εκδρομή Γ΄ Γυμνασίου
Απρ 27 @ 6:00 πμ – Απρ 29 @ 8:00 μμ

Ο Σύλλογος των Καθηγητών του Σχολείου μας, αποφάσισε τα παιδιά της γ΄ Γυμνασίου να επισκεφθούν την Ολυμπία – Πάτρα – Μεσολόγγι – Ναύπακτο και Καλάβρυτα. Η Διεύθυνση του Γυμνασίου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και με τους προέδρους των μαθητικών κοινοτήτων των τμημάτων της γ΄ Γυμνασίου, κατάρτισαν το πρόγραμμα της εκδρομής:

Πρόγραμμα

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018
• Συγκέντρωση των εκδρομέων (συνοδών και παιδιών) στο Σχολείο μας ώρα 06:00 και επιβίβαση στα πούλμαν.
• Αναχώρηση στις 06:30 ακριβώς για Ολυμπία με ενδιάμεσες στάσεις.
• Ολυμπία: Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο.
• Μεσημεριανό φαγητό.
• Πάτρα: Προσκύνημα στην Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα.
• Εγκατάσταση στο Ξενοδοχείο FLORIDA BLUE BAY HOTEL****sup., στον Ψαθόπυργο Αχαΐας (www.floridabluebay.gr).
• Δείπνο στο Ξενοδοχείο.
• Διανυκτέρευση.

Σάββατο 28 Απριλίου 2018
• Πρωινό στο Ξενοδοχείο.
• Αναχώρηση για Μεσολόγγι.
• Μεσολόγγι: Επίσκεψη στον Κήπο των Ηρώων.
• Μεσημεριανό φαγητό.
• Επίσκεψη στη Ναύπακτο.
• Επιστροφή στο Ξενοδοχείο.
• Δείπνο στο Ξενοδοχείο.
• Διανυκτέρευση.

Κυριακή 29 Απριλίου 2018
• Πρωινό στο Ξενοδοχείο.
• Αναχώρηση για Καλάβρυτα.
• Καλάβρυτα: Επισκέψεις στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου – Ηρώο Ολοκαυτώματος – Μουσείο Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων.
• Μεσημεριανό φαγητό.
• Επιστροφή στο Σχολείο μας, με ενδιάμεσες στάσεις, περίπου στις 20:00.

Πληροφορίες

Συνολικό κόστος εκδρομής: 195€
Σημείωση: Η προσφορά ισχύει για συμμετοχή 85-90 παιδιών το λιγότερο.

Στα έξοδα εκδρομής περιλαμβάνονται:
• Μετακίνηση με δύο (2) πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία θα βρίσκονται διαρκώς και αποκλειστικά στη διάθεση του Σχολείου για ΟΛΕΣ τις μετακινήσεις των παιδιών κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

• Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο.
• Δύο (2) πρωινά.
• Τρία (3) γεύματα.
• Δύο (2) δείπνα.
• Φ.Π.Α. και διόδια.
• Ατομική ταξιδιωτική ασφάλεια.
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με την General Hellas.
• Γιατρός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
• Συνοδός του τουριστικού γραφείου.

Για την οργάνωση της εκδρομής και την αξιολόγηση των προσφορών των τουριστικών γραφείων συγκροτήθηκε σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας επιτροπή με τα εξής μέλη:
Πρόεδρος: Χρήστος Καράμπαλης (Δ/ντής Γυμνασίου)
Εκ μέρους του Συλλόγου Καθηγητών: Διονύσιος Μεληγαλιώτης, Αικατερίνη Στρατάκη και Μαίρη Νταγιαντά.
Εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων.
Εκ μέρους των παιδιών oι πρόεδροι των Μαθητικών Κοινοτήτων: Σταύρος Κορυφίδης (Πρ. 15μελούς), Δήμητρα Κουτρουλιά (γ1), Αριστέα Δέσποινα Αλευρά (γ2), Θεοφανία Αρώνη (γ3), Βασίλης Αυγερινός (γ4).
Η παραπάνω επιτροπή αποφάσισε τη συνεργασία με το τουριστικό γραφείο Manessis (Φιλελλήνων 4, 10557, Αθήνα, τηλ. 210 3290100), το οποίο εκπροσώπησε ο ταξιδιωτικός σύμβουλος Δ. Ζαρογιάννης (τηλ. 6936 123003).

Συνοδεία

Τα παιδιά θα συνοδεύσουν:
Αρχηγός εκδρομής: Δ. Μεληγαλιώτης (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προϊστάμενος Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού).
Μ. Νταγιαντά (Καθηγήτρια Καλλιτεχνικών)
Κ. Ντάκου (Βιολόγος)
Ηλ. Πανταζόπουλος (Χημικός)
Ε. Παπανικολάου (Φυσικός)
Κ. Στρατάκη (Φιλόλογος)

Στους χώρους επισκέψεων θα ενημερώσουν τα παιδιά η κα. Κ. Στρατάκη και η κα. Μ. Νταγιαντά.

Φαρμακευτική αγωγή

Σε περίπτωση που το παιδί σας πάσχει από μακροχρόνια ασθένεια (π.χ. άσθμα, αλλεργία, καρδιά κτλ.), η οποία χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή, παρακαλούμε να ενημερώσετε εγγράφως τον κ. Διονύση Μεληγαλιώτη, αρχηγό της εκδρομής, τόσο για την ασθένεια όσο και τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει ν’ ακολουθήσει το παιδί, καθώς και για τα απαραίτητα φάρμακα που πρέπει να έχει μαζί του.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση του Γυμνασίου στο τηλέφωνο 210 98.89.101 (εσωτ. 3).

Υπεύθυνη δήλωση γονέα
Ημερήσια εκδρομή Α΄- Β΄ Γυμνασίου – Sport Camp Λουτράκι
Απρ 27 @ 8:30 πμ – 6:00 μμ

Αγαπητοί γονείς,

Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η ημερήσια εκδρομή της α΄ και της β΄ τάξης του Γυμνασίου μας στην κατασκήνωση SPORT CAMP στο Λουτράκι (www.sportcamp.gr).

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται: Γήπεδα ποδοσφαίρου 11×11, 8×8, 7×7 και 5×5 με τάπητα 4ης γενιάς, 3 γήπεδα tennis (επιφάνεια Quick, δεν διατίθενται μπάλες, ρακέτες κτλ), 6 γήπεδα Beach Volley, γήπεδο φυσικού χόρτου, γυμναστήριο 500 τ.μ., γήπεδο Squash, εγκαταστάσεις τοξοβολίας, κλειστή κλιματιζόμενη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 550 τ.μ., πίστα ποδηλασίας βουνού, αίθουσα για aerobic – ενόργανη – ρυθμική, κλειστό γήπεδο basket – volley – handball με παρκέ 900 τ.μ., χώρος ping pong, παιδική χαρά.

Προαιρετικές δραστηριότητες: α) Αναρρίχηση σε τοίχο με τη βοήθεια εκπαιδευμένου προσωπικού. Μια δραστηριότητα περιπέτειας που λατρεύουν τα παιδιά! (Κόστος 4 € / παιδί ), β) SPY KIDS: πρωτότυπο πρόγραμμα «εκπαίδευσης μικρών κατασκόπων» το οποίο υλοποιείται αποκλειστικά από τα στελέχη του SPORT CAMP και περιλαμβάνει: Laser room, παιχνίδια μνήμης (αναγνώριση προσώπων), παιχνίδια δεξιοτεχνίας και ταχύτητας (Κόστος 3 € / παιδί) και γ) Targeting (Κόστος 4€ / παιδί).

 To κόστος συμμετοχής στην εκδρομή ανέρχεται στα 28 € ανά παιδί (με ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων μαθητών / μαθητριών 180).

Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν, τα οποία πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας.
  • Χρήση των εγκαταστάσεων της κατασκήνωσης.
  • Γεύμα με προεπιλεγόμενο μενού σε μπουφέ (λεμονάτο κοτόπουλο, ζυμαρικά με κιμά, pizza (τυρί, ντομάτα, αλλαντικά), πατάτες τηγανιτές, σαλάτα εποχής, τυρί, αναψυκτικό ή χυμό, και φρούτο).
  • Ατομική ταξιδιωτική ασφάλεια (AIG).
  • Κάλυψη αστικής ευθύνης (Εθνική Ασφαλιστική).

Αναχώρηση από τον χώρο του Σχολείου: 08:30 (τα παιδιά θα προσέλθουν κανονικά με τα σχολικά).
Επιστροφή στον χώρο του Σχολείου: 18:00 περίπου (απ΄ όπου και θα παραλάβετε τα παιδιά σας).

Οι δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να επιστραφούν στη Γραμματεία, συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες από τους γονείς οπωσδήποτε μέχρι την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, ακόμη και στην περίπτωση που δε θα συμμετάσχει ο μαθητής / η μαθήτρια.

Τα χρήματα, σε κλειστό φάκελο με το όνομα και το τμήμα του μαθητή / της μαθήτριας, να παραδοθούν στη Γραμματεία, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018.

Στην περίπτωση που ακυρωθεί η συμμετοχή μαθητή / μαθήτριας κατά την τελευταία εβδομάδα (23-4-2018 έως 27-4-2018) ΔΕΝ επιστρέφονται τα χρήματα διότι ο προϋπολογισμός του κόστους υπολογίζεται με βάση πάντοτε τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων.

 Από τη Διεύθυνση

Υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα
Δήλωση νόμου

Απρ
30
Δε
Εκπαιδευτική επίσκεψη Γ΄2 – Γ΄3 Γυμνασίου
Απρ 30 @ 9:00 πμ – 11:30 πμ
Εκπαιδευτική επίσκεψη Α΄2 Γυμνασίου
Απρ 30 @ 10:00 πμ – 1:30 μμ
Μαΐ
6
Κυ
Διαδρομές – Cats
Μαΐ 6 @ 6:00 μμ – 10:00 μμ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Διαδρομές, το Σχολείο μας προγραμμάτισε να παρακολουθήσουμε την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, το διάσημο musical Cats

Λίγα λόγια για το musical

Το Cats, ένα από τα διασημότερα μιούζικαλ όλων των εποχών. Το έχουν δει περισσότεροι από 73.000.000 θεατές σε όλο τον κόσμο, ενώ το τραγούδι Memory έχει διασκευαστεί επίσημα και ηχογραφηθεί από περισσότερες από 150 τραγουδίστριες ! Οι «Γάτες» του Andrew Lloyd Webber, οι πρωταγωνιστές της μαγευτικής ποίησης του T.S. Eliot, θα τραγουδήσουν επιτέλους για πρώτη φορά στα ελληνικά! Τo Cats βασίστηκε στο πανέξυπνο Old Possum’s Book of Practical Cats του T. S. Eliot, του σπουδαίου θεατρικού συγγραφέα και μοντερνιστή ποιητή, που βραβεύτηκε με το Νόμπελ λογοτεχνίας το 1948.
Δημήτρης Μαλισσόβας, Γεράσιμος Ευαγγελάτος και Αλέξιος Πρίφτης είναι η ελληνική dream team που ενώνει τις δυνάμεις της για να παρουσιάσει μία από τις μακροβιότερες επιτυχίες του μουσικού θεάτρου όλων των εποχών. Το έργο άφησε εποχή όταν πρωτοανέβηκε στο West End Του Λονδίνου το 1981. Το τραγούδι διαμάντι της παράστασης είναι φυσικά το Memory, μία μπαλάντα που πέρασε στην αιωνιότητα και εξαιτίας της ηχογράφησής της από την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Στην ελληνική παράσταση το τραγούδι θα ερμηνεύσει η περιζήτητη σε όλο τον κόσμο σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, που επέστρεψε πρόσφατα για να μείνει στην Ελλάδα μετά από σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη και ειδικότερα στη Γερμανία.
Το Cats λέει την ιστορία μίας φυλής γατιών τη νύχτα που αποφασίζουν ποια από αυτές θα ανέβει στον ουρανό και θα επιστρέψει σε μία νέα ζωή. Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber, που το 2018 έγινε 70 χρόνων και έχει στο βιογραφικό του 13 μιούζικαλ!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτούς τους στίχους;
Midnight
Not a sound from the pavement
Has the moon lost her memory
She is smiling alone
Memory
All alone in the moonlight
I can smile happy your days
(I can dream of the old days)
Life was beautiful then

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας / Απόδοση κειμένου: Γεράσιμος Ευαγγελάτος / Μουσική διδασκαλία – διεύθυνση ορχήστρας: Αλέξιος Πρίφτης / Στον ρόλο της Grizabella, η Σόνια Θεοδωρίδου / Gus, ο Κώστας Αρζόγλου.
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Ευγενία Λιάκου – Ιάσων Μανδηλάς – Πάνος Μαλικούρτης – Άρης Πλασκασοβίτης – Πάνος Παταγιάννης – Ίαν Στρατής – Κατερίνα Σούσουλα – Άννα Φιλιππάκη και η Μαίρη Συνατσάκη.
Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Έλενα Βακάλη – Μαρία Δελετζέ – Πάνος Δεσινιώτης – Δημήτρης Καράλης – Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου – Ντένια Λεβέντη – Άννα Μάγγου – Πάνος Μαλακός – Γιάννης Μανιατόπουλος – Γιώργος Μαντάς – Κυριάκος Σαλής – Αντώνης Σιδεράς – Στεφανία Σωτηροπούλου – Λίζι Σπαχή – Εύα Σταμάτη.
Χορογραφίες: Θοδωρής Πανάς – Λίζα Μπάσοβα – Κωνσταντίνος Μακρυπίδης – Στεφανία Σωτηροπούλου / Σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Ζαμάνης / Κοστούμια: Διονύσης Κολποδίνος
Μακιγιάζ: Μake Up Lab by Yannis Marketakis / Hairstyling: Τρύφωνας Σαμαράς
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης / Κινησιολογία: Άλκηστις Πολυχρόνη / Ήχος: Νίκος Χρονόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Σουλεϊμάν / Βοηθός Χορογράφου: Μαρία Βάθη / Graphic Designer: Κων/νος Γεωργαντάς / Φωτογραφίες αφίσας: Πάνος Γιαννακόπουλος / Trailer: Νίκος Οικονομίδης / Παραγωγή: People Entertainment Group A.E.

Πληροφορίες

Υπεύθυνη προγράμματος: Βασιλική Ζέκιου (τηλ. επικοινωνίας: 6973 596517)
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30€ και είναι εισιτήρια Β΄ Ζώνης. (Περιλαμβάνονται το εισιτήριο, τα σχολικά και οι συνοδοί).
Η μεταφορά των παιδιών από και προς τον χώρο του Θεάτρου («Θέατρον» Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212 254 0000), θα γίνει με σχολικά λεωφορεία από το κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου. Η μεταφορά από και προς το Σχολείο θα γίνει με ευθύνη των γονέων.
Η αναχώρηση θα γίνει από το Σχολείο στις 18:00 και η επιστροφή περίπου 22:00.
Εάν ενδιαφέρεστε, να παρακολουθήσει το παιδί σας την παραπάνω θεατρική παράσταση, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ακόλουθη δήλωση συμμετοχής και να μας την αποστείλετε μαζί με το αντίτιμο το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 για την προαγορά των εισιτηρίων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Σχολείου ή στην ιστοσελίδα μας www.maliaras.gr.

Από τη Διεύθυνση

Δήλωση συμμετοχής

Μαΐ
12
Σα
Εξετάσεις γλωσσομάθειας Cambridge 2018 – επίπεδο CAE
Μαΐ 12 @ 9:00 πμ – 12:00 μμ

Στο πλαίσιο της συστηματικής διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας, το Σχολείο μας συμμετέχει στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας του Πανεπιστημίου του Cambridge σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council).

Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge για την απόκτηση πτυχίων, τα οποία ανταποκρίνονται στα εξής επίπεδα γλωσσομάθειας, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς Γλωσσών (CEFR):

 γ΄ Γυμνασίου → πτυχίο CΑΕ – επίπεδο C1

 Οι επίσημες γραπτές εξετάσεις για το πτυχίο CAE θα διεξαχθούν το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 (για τον χώρο διεξαγωγής θα σας ενημερώσουμε με άλλη ανακοίνωση).

H τελική τιμή συμμετοχής, διαμορφώνονται στα: Επίπεδο CΑE –  159€

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχει το παιδί σας στις εξετάσεις αυτές, παρακαλούμε να αποστείλετε συμπληρωμένο το ακόλουθο έντυπο καθώς και το προαναφερθέν ποσό στη Γραμματεία Γυμνασίου – Λυκείου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018.

 Παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί η προθεσμία ώστε να ισχύσει η εγγραφή και συμμετοχή στις εξετάσεις.

Υπογραμμίζεται ότι κατά την ημέρα της εξέτασης είναι απαραίτητο οι μαθητές να έχουν μαζί τους:

  • Διαβατήριο ή αστυνομική ταυτότητα

Δήλωση συμμετοχής εξετάσεων Cambridge

Θεατρικός όμιλος Γυμνασίου – Λυκείου
Μαΐ 12 @ 8:00 μμ – 10:00 μμ
Μαΐ
26
Σα
Εξετάσεις γλωσσομάθειας Cambridge 2018 – επίπεδο PET, FCE
Μαΐ 26 @ 9:00 πμ – 12:00 μμ

Στο πλαίσιο της συστηματικής διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας, το Σχολείο μας συμμετέχει στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας του Πανεπιστημίου του Cambridge σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council).

Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge για την απόκτηση πτυχίων, τα οποία ανταποκρίνονται στα εξής επίπεδα γλωσσομάθειας, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς Γλωσσών (CEFR):

α΄ Γυμνασίου → πτυχίο ΡΕΤ – επίπεδο Β1
β΄, γ΄ Γυμνασίου → πτυχίο FCE – επίπεδο Β2

Οι επίσημες γραπτές και προφορικές εξετάσεις των επιπέδων PET και FCE θα διεξαχθούν το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στο κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου (Πυθαγόρα 8).

Συνεπώς, οι τελικές τιμές συμμετοχής κατά επίπεδο πτυχίου, διαμορφώνονται ως εξής:
Επίπεδο ΡΕΤ: 82€
Επίπεδο FCE: 157€

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχει το παιδί σας στις εξετάσεις αυτές, παρακαλούμε να αποστείλετε συμπληρωμένο το ακόλουθο έντυπο καθώς και το προαναφερθέν ποσό στη Γραμματεία Γυμνασίου – Λυκείου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018.

Παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί η προθεσμία ώστε να ισχύσει η εγγραφή και συμμετοχή στις εξετάσεις.

Υπογραμμίζεται ότι κατά την ημέρα της εξέτασης είναι απαραίτητο οι μαθητές να έχουν μαζί τους:
Διαβατήριο ή αστυνομική ταυτότητα (για την εξέταση ΡΕΤ, FCE)

Δήλωση συμμετοχής εξετάσεων Cambridge 2018
Ιούν
2
Σα
Άθληση 2018 @ Γυμνάσιο-Λύκειο
Ιούν 2 @ 8:00 μμ – 10:00 μμ

Αθλητικές επιδείξεις, εγκαταστάσεις Γυμνασίου – Λυκείου