Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Το Γυμνάσιο συνεχίζει τους εκπαιδευτικούς στόχους των Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα στον απαιτητικό χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Φιλοδοξία των Ιδρυτών, αλλά και ολόκληρης της επιτελικής ομάδας που επανδρώνει το Γυμνάσιο, είναι να δικαιώνει καθημερινά με το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει, τον τίτλο του Προτύπου.

Το ωράριο που προβλέπεται για το Γυμνάσιο είναι απόλυτα επαρκές για όλα τα μαθήματα και υπάρχει άνεση χρόνου για κάλυψη ολόκληρου του κύκλου της διδακτέας ύλης, έτσι ώστε να καθίσταται περιττή η ενασχόληση με φροντιστήρια.

Στους μαθητές του Γυμνασίου ανατίθενται συνθετικές εργασίες που προϋποθέτουν κριτική σκέψη, μελέτη βιβλιογραφίας και χρήση της σχολικής βιβλιοθήκης και του διαδικτύου. Μέσω αυτών επιδιώκεται ο εμπλουτισμός των ειδικών και εγκυκλοπαιδικών γνώσεων των μαθητών και η εξάσκηση στην έρευνα και την επιστημονική αντιμετώπιση της γνώσης.

Το Σχολείο προσφέρει ειδικά προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε επιλεγμένες περιόδους μέσα στη σχολική χρονιά και σε ώρες εντός και εκτός σχολικού προγράμματος. Η ενισχυτική διδασκαλία απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου που δυσκολεύονται στην απρόσκοπτη παρακολούθηση της ύλης και έχουν ανάγκη πρόσθετης στήριξης. Η επιλογή γίνεται μετά από πρόταση της Διεύθυνσης καθώς και τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας.

Γυμνάσιο-Λύκειο Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Το ωράριο καθημερινής εργασίας στο Γυμνάσιο, για το βασικό πρόγραμμα σπουδών, έχει επαυξηθεί σε όλες τις βαθμίδες, με σκοπό την πληρέστερη κάλυψη της ύλης των μαθημάτων.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ: Τάξεις α΄, β΄, γ΄, 08:25 έως τις 15:00.

Επιστροφή στο σπίτι με τα σχολικά λεωφορεία σύμφωνα με τα δρομολόγια.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να παραμείνουν ως τις 17:00 και να παρακολουθήσουν άλλες απογευματινές δραστηριότητες του ολοήμερου Σχολείου.

Προαύλιο Νέα Εκπαιδευτήρια

Δίνεται επίσης ιδιαίτερη σημασία στην πνευματική και ψυχική καλλιέργεια των παιδιών με την εφαρμογή πολιτιστικών προγραμμάτων (εκθέσεων, συζητήσεων, δραματοποιήσεων κ.λ.π.) μέσα και έξω από την τάξη, μέρος των οποίων αναλαμβάνουν να διοργανώσουν οι ίδιοι οι μαθητές.

Παράλληλα, συνεχίζεται η εντατική εργασία πάνω στα ειδικά μαθήματα, που από το Δημοτικό καλλιεργούνται συστηματικά και αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα των «Νέων Εκπαιδευτηρίων», όπως η Αγγλική Γλώσσα, η Μουσική, η έμφαση στις αθλητικές δραστηριότητες κ.λ.π.

Στην Αγγλική γλώσσα, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να στοχεύσουν στα κρατικά πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, αλλά και σε διεθνώς καθιερωμένα διπλώματα Αγγλικής Γλώσσας, όπως εκείνα των Πανεπιστημίων Cambridge και Michigan (First Certificate, Advanced, Proficiency κ.λ.π.).

Δεύτερη ξένη γλώσσα: Οι μαθητές επιλέγουν μεταξύ Γερμανικής και Γαλλικής γλώσσας, που διδάσκονται σύμφωνα με τα προγράμματα του Ινστιτούτου Goethe και του Γαλλικού Ινστιτούτου αντίστοιχα.

Όμιλοι: Για δύο ώρες την εβδομάδα, οι μαθητές μπορούν να ενταχθούν σε επιμορφωτικά μαθήματα και πολιτιστικές ή άλλες δραστηριότητες, που οι ίδιοι θα επιλέξουν απόλυτα ελεύθερα, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που προσφέρεται στο πλαίσιο των Ομίλων.

Θέατρο και δραστηριότητες στο Γυμνάσιο - Λύκειο των Νέων εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα

Πρόγραμμα συναντήσεων γονέων-εκπαιδευτικών Γυμνασίου-Λυκείου

30 Μαΐου 2019

Από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, το διδακτικό προσωπικό του Γυμνασίου και του Λυκείου μας ενημερώνει για την πρόοδο των μαθητών τους γονείς και τους κηδεμόνες, τις παρακάτω ημέρες και ώρες.

Read more

Λήξη Διδακτικού Έτους Γυμνασίου

30 Μαΐου 2019

Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Σχολείου μας τις επόμενες ημέρες μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς καθώς και για το πρόγραμμα των εξετάσεων των παιδιών όλων των τάξεων του Γυμνασίου.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ_ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ_2019.pdf

 

Read more

Ύλη εξετάσεων Α΄ Γυμνασίου

31 Μαΐου 2019

Δείτε την ύλη των εξετάσεων για τα παιδιά της α΄ Γυμνασίου

Read more

Ύλη εξετάσεων Β΄ Γυμνασίου

31 Μαΐου 2019

Δείτε την ύλη των εξετάσεων για τα παιδιά της β΄ Γυμνασίου.

Read more

Ύλη εξετάσεων Γ΄ Γυμνασίου

31 Μαΐου 2019

Δείτε την ύλη των εξετάσεων για τα παιδιά της γ΄ Γυμνασίου.

Read more

Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής σε δημόσιο σχολείο Γ ΓΥΜ

14 Ιουνίου 2019

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές μαθητών/μαθητριών σε Δημόσια Σχολεία ξεκίνησαν και σας αποστέλλουμε σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με τις προθεσμίες και τη διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων.

Σας επισυνάπτουμε επίσης και ένα δεύτερο αρχείο το οποίο πρέπει να το υπογράψετε (μόνο όσοι δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε στο δικό μας Λύκειο) και να το προσκομίσετε στο Σχολείο έως την Τρίτη 28 Μαΐου 2019.

Read more

Μαΐ
28
Τρ
Λήξη σχολικού έτους Γυμνασίου
Μαΐ 28 όλη την ημέρα
Μαΐ
29
Τε
Παράδοση ελέγχων προόδου Β΄ τετραμήνου Γυμνασίου
Μαΐ 29 @ 8:30 πμ – 6:00 μμ
Ιούν
7
Πα
Λήξη αθλητικών τμημάτων εκτός κολύμβησης
Ιούν 7 όλη την ημέρα
Ιούν
8
Σα
Επιδείξεις ΑΘΛΗΣΗ 2018-19
Ιούν 8 @ 10:00 πμ – 11:00 πμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, ώρα 10:00
ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ»
ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Επιδείξεις ΑΘΛΗΣΗ 2018-19
Ιούν 8 @ 7:00 μμ – 10:00 μμ
Ιούν
14
Πα
Λήξη τμήματος κολύμβησης
Ιούν 14 όλη την ημέρα
Ιούν
20
Πε
Παράδοση ελέγχων προόδου Γυμνασίου, α΄ και β΄ Λυκείου με τη συνολική βαθμολογία
Ιούν 20 @ 6:30 μμ – 8:30 μμ
Ιούν
21
Πα
Παράδοση ελέγχων προόδου Γυμνασίου, α΄ και β΄ Λυκείου με τη συνολική βαθμολογία
Ιούν 21 @ 9:00 πμ – 1:00 μμ