Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Βραβεία σε μαθητές μας του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού «Μένοντας σπίτι…»

βραβεία στο καλύτερο ιδιωτικό σχολείο

Ο Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα «Μένοντας σπίτι…», που διοργάνωσε το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής βράβευσε τρεις μαθητές μας. Κατηγορία «Ποίημα Γυμνασίου» 3ο βραβείο εξ ημισείας : Αικατερίνη Καμπουράκη: «Θέλω να ζήσω» Κατηγορία «Ποίημα Λυκείου» 3ο βραβείο εξ ημισείας: Κων/νος Παυλόπουλος: «Επίχρυσες ελπίδες» Κατηγορία «Διήγημα Γυμνασίου» 3ο βραβείο εξ ημισείας: Ειρήνη Γέρμαν: «Η άλλη πλευρά»

Γαλλοφωνία - Διάκριση του Σχολείου μας

Οι μαθητές του Γαλλικού τμήματός μας, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Κατερίνας Παγώνη, βραβεύτηκαν στον «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας», του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και της Υπηρεσίας Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης της Πρεσβείας της Γαλλίας: Βίντεο από τη βράβευση
2012 (récit illustré), 2013 (vidéo “Le Conte d’Elpida”), 2015 (vidéo – clip: “C’est super!” «GRAND PRIX» (Ταξίδι στο Biarritz της Γαλλίας, Iούλιος 2016).

Χάλκινο Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jiu Jitsu

Χαρά Κρομμύδα - χάλκινο μετάλλιο

Η μαθήτρια της Α τάξης του Γυμνασίου μας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα JIU JITSU, που πραγματοποιήθηκε 26-28 Σεπτεμβρίου 2014, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do

Ο μαθητής της Γ τάξης του Λυκείου μας  έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό με την Εθνική Ελλάδας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων TAE KWON DO, που πραγματοποιήθηκε στο Ντουσάμπε, πρωτεύουσα του Τατζικιστάν, τον Αύγουστο του 2014 και κατέλαβε την 2η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAE KWON DO, που διεξήχθει μεταξύ 07-13/04/2014 στο Μινσκ της Λευκορωσίας, συμμετέχοντας στην Εθνική μας ομάδα.

26ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πληροφορικής

Μιχαήλ Μεγγίσογλου - Εθνική ομάδα Πληροφορικής

O μαθητής της Β’ Λυκείου πέρασε με επιτυχία και την Γ’ Φάση του 26ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής που διεξήχθη στις 22 Μαρτίου και ανήκει στους 17 διαγωνιζόμενους που συμμετέχουν στο CAMP προετοιμασίας για την ανακήρυξη των Εθνικών Ομάδων Πληροφορικής του 2014 και οι οποίοι θα διαγωνιστούν στη Βαλκανική και την Διεθνή Ολυμπιάδα Πληροφορικής.

Doodle4Google

Οι μαθητές μας βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο πολλών δραστηριοτήτων και μία από αυτές είναι ο πρόσφατος μαθητικός διαγωνισμός της Google για το σχεδιασμό λογότυπου με θέμα “Η Ελλάδα μου” όπου η μαθήτρια μας επιλέχτηκε στα επικρατέστερα 15 λογότυπα για μαθητές Γυμνασίου, σε σύνολο 8.200 διαγωνιζομένων!