Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Τα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα στεγάζονται σε δύο εντελώς ανεξάρτητα διδακτήρια και διαθέτουν:

 • περίπου 60 μεγάλες, καλά αεριζόμενες και φωτεινές αίθουσες διδασκαλίας
 • 2 εργαστήρια Πληροφορικής
 • 2 κλειστά Γυμναστήρια
 • Εργαστήριο Φυσικών επιστημών
 • Εργαστήριο Τεχνολογίας
 • 2 Βιβλιοθήκες με αναγνωστήρια
 • 2 ειδικές αίθουσες καλλιτεχνικών μαθημάτων
 • 2 ειδικές αίθουσες μουσικής και μουσικών συνόλων
 • 2 αίθουσες πρόσβασης στο διαδίκτυο
 • 2 μεγάλες αίθουσες πολλαπλών εργαστηριακών χρήσεων
 • 3 αίθουσες προβολών, διαλέξεων, σεμιναρίων και συνεδριάσεων
 • Ένα μικρό και ένα μεγάλο Αμφιθέατρο για τις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις
 • Γραφεία και αναπαυτήρια διδασκόντων
 • Τραπεζαρία
 • Άνετους χώρους υποδοχής και ενημέρωσης
 • Γραφεία διοίκησης και τεχνικής υποστήριξης
 • Μεγάλους αύλειους χώρους σε καταπράσινο περιβάλλον, συνολικής έκτασης περίπου 9.000 τετρ. μέτρων
 • Πολλαπλών χρήσεων γήπεδα και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις
Βιβλιοθήκη του ιδιωτικού σχολείου Γ. Μαλλιάρα
Το σύγχρονο αμφιθέατρο του Δημοτικού μας - Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρας
Τα σύγχρονα γήπεδα στο προαύλιο του Σχολείου μας
Σύγχρονες υποδομές και νεόδμητα κτίρια στο καλύτερο ιδιωτικό σχολείο των νοτίων προαστίων
15
Αίθουσες διδασκαλίας
1
Εργαστήρια & καλλιτεχνικοί χώροι
1
Γήπεδα/γυμναστήρια
1
Υπερσύγχρονα Αμφιθέατρα

Όλες ανεξαιρέτως οι αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια είναι εξοπλισμένα με μόνιμη σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή και μόνιμα εγκατεστημένους διαδραστικούς προβολείς, διαδραστικούς πίνακες, βιντεοπροβολείς και οθόνες για καθημερινή εποπτική χρήση μέσα στην τάξη.

Νηπιαγωγείο-Δημοτικό

Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό στεγάζονται στο διδακτήριο της οδού Ερεχθείου 6, το οποίο είναι κτισμένο σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων.

Αίθουσα Δημοτικού
Προαύλιο Δημοτικού
Γήπεδο Δημοτικού

Το Νηπιαγωγείο διαθέτει ειδικές αίθουσες και χώρους υγιεινής στις διαστάσεις των παιδιών της νηπιακής ηλικίας, με κατάλληλο εξοπλισμό για την εκπαίδευση, την ψυχοκινητική και μουσική αγωγή, την καλλιτεχνική δημιουργία, τη δραματοποίηση και το δημιουργικό παιχνίδι των νηπίων. Διαθέτει επίσης κλειστή αίθουσα πολλαπλών δραστηριοτήτων. Στο προαύλιο του κτιρίου διαμορφώθηκαν ειδικοί προστατευμένοι χώροι παιχνιδιού για τα νήπια, ενώ παράλληλα το Νηπιαγωγείο χρησιμοποιεί ολόκληρη την κτιριακή και τεχνολογική υποδομή και τις λοιπές εγκαταστάσεις του Δημοτικού.

Το Δημοτικό διαθέτει 25 αίθουσες διδασκαλίας, ειδικές αίθουσες μουσικής, προβολών, πληροφορικής και αισθητικής αγωγής. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται επίσης θέατρο 200 θέσεων, κλειστό γυμναστήριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσα διαλέξεων και συνεδριάσεων, βιβλιοθήκη και τραπεζαρία, καθώς και άνετοι χώροι υποδοχής και διοικήσεως. Στις αυλές του κτιρίου υπάρχει πλούσια συλλογή προσεκτικά μελετημένων και εργονομικά σχεδιασμένων οργάνων παιδικής χαράς και εγκαταστάσεις αθλοπαιδιών, που περιβάλλονται από πλούσια βλάστηση.

Γυμνάσιο-Λύκειο

Γυμναστήριο στο πρώτο ιδιωτικό σχολείο στα Νότια προάστια
Εργαστήρια στο πρώτο ιδιωτικό σχολείο στα Νότια προάστια

Το διδακτήριο της οδού Πυθαγόρα 8 όπου στεγάζονται το Γυμνάσιο και το Λύκειο είναι κτισμένο σε έκταση περίπου 5 στρεμμάτων. Εκτός των αιθουσών διδασκαλίας, περιλαμβάνει πλήρες εργαστήριο φυσικής και χημείας, εργαστήριο πληροφορικής, δανειστική βιβλιοθήκη με αναγνωστήριο και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις. Διαθέτει επίσης κλειστό γυμναστήριο, αίθουσα μουσικής, αίθουσα προβολών, σεμιναρίων και διαλέξεων, εργαστήριο καλλιτεχνικών, ειδικό εργαστήριο τεχνολογίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, καθώς και κλειστό αμφιθέατρο χωρητικότητας 500 θέσεων.

Χώρος Τέχνης και Πολιτισμού «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Ο Χώρος Τέχνης και Πολιτισμού «ΑΡΤΕΜΙΣ», χωρητικότητας 500 θέσεων είναι ο πρώτος χώρος τέτοιας κλίμακας που λειτουργεί στο πλαίσιο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Διαθέτει ειδικά μελετημένη ακουστική λειτουργία αλλά και υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Η ακουστική του αμφιθεάτρου έχει διαμορφωθεί βάσει ειδικής, ξεχωριστής ακουστικής μελέτης και τα υλικά κατασκευής έχουν επιλεγεί για να εξυπηρετούν αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Ο χώρος εκτός του ήδη σύγχρονου εγκατεστημένου εξοπλισμού, είναι έτοιμος να δεχθεί ακόμη πιο σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας μελλοντικά, μέσα από ειδικές μελέτες οι οποίες έχουν εκπονηθεί και υλοποιηθεί τεχνολογικά.

Το Αμφιθέατρο «Άρτεμις»
Το Αμφιθέατρο «Άρτεμις»
Αμφιθέατρο 'Άρτεμις', Μιούζικαλ

Τα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα τα τελευταία χρόνια ακολουθούν μία επεκτατική πολιτική στον χώρο της τεχνολογίας με ταχείς ρυθμούς. Το φάσμα της εξέλιξής μας κυμαίνεται από σύγχρονες υλικο-τεχνικές υποδομές μέχρι προηγμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Όλες ανεξαιρέτως οι αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια είναι εξοπλισμένα με μόνιμη σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή και μόνιμα εγκατεστημένους διαδραστικούς προβολείς, διαδραστικούς πίνακες, βιντεοπροβολείς και οθόνες για καθημερινή εποπτική χρήση μέσα στην τάξη.

Τα δύο διδακτήρια διαθέτουν δύο εργαστήρια πληροφορικής πλήρως εξοπλισμένα (και με χρήση διαδραστικών πινάκων) για τους μικρούς και τους μεγάλους μας μαθητές.

Ευρυζωνικές συνδέσεις διαδικτύου καλύπτουν και τα εργαστήρια αλλά και όλους τους χώρους των διδακτηρίων.

Αίθουσες προβολής 50 – 70 θέσεων υπάρχουν και στα δύο διδακτήρια για να εξυπηρετήσουν την προβολή ντοκιμαντέρ την διεξαγωγή διαλέξεων, παρουσιάσεων, σεμιναρίων και άλλες σχετικές δράσεις.

Εργαστήρι Πληροφορικής του πρώτου ιδιωτικού σχολείου στα Νότια προάστια
Control των επαγγελματικών ψηφιακών συστήματων ήχου και φωτισμού του Αμφιθεάτρου 'ΑΡΤΕΜΙΣ'

Τα δύο διδακτήρια διαθέτουν τυπογραφείο με σύγχρονα εκτυπωτικά μηχανήματα μελανιών και laser, αντιγραφικά, βιβλιοδεσίας και κοπής. Ωστόσο, μεγάλο μέρος των διδακτικών εγχειριδίων, των ανακοινώσεων και των άλλων εντύπων διακινείται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο.

Αμφιθέατρο 'ΑΡΤΕΜΙΣ', Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Το θέατρο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ», χωρητικότητας 200 θέσεων διαθέτει εγκατεστημένο ηχητικό και φωτιστικό σύστημα καθώς και σύστημα προβολής για ομιλίες, παρουσιάσεις και σεμινάρια.

Ο εξοπλισμός του Χώρου Τέχνης και Πολιτισμού ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’, χωρητικότητας 500 θέσεων, αποτελεί τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας με επαγγελματικά ψηφιακά συστήματα ήχου και φωτισμού. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με ηχητικό σύστημα περιφερειακού ήχου και κεντρικής σκηνής (ambient & PA), ειδικά monitors επί σκηνής, προβολείς, LED και LED-Bars για μουσικο-θεατρικές παραστάσεις, προβολή σε ποιότητα HD και ασύρματο δίκτυο.

Η e-Class, ή αλλιώς η-Τάξη (ηλεκτρονική τάξη) είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαιδευτικής χρήσης για όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Ηλεκτρονικό σύστημα ψηφιοποίησης και διαχείρισης των μαθητολογίων και βαθμολογίων μας.

Ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης των δρομολογίων μας και των λοιπών υπηρεσιών κίνησης.

Διαρκής αναβάθμιση και ανανέωση της ιστοσελίδας maliaras.gr, μέσω της οποίας οι γονείς και οι μαθητές μπορούν να ενημερώνονται για τα θέματα του Σχολείου, όπως  και της σελίδας μας στο Facebook και του λογαριασμού μας στο LinkedIn.