Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Αν επιθυμείτε να φιλτράρετε τις ανακοινώσεις, διαλέξτε κατηγορία και ΠΑΤΗΣΤΕ το κουμπί Φιλτράρισμα Ανακοινώσεων

Φιλτράρισμα με

Εξετάσεις για τα διπλώματα Αγγλικών (Starters, Movers, KET )

31 Ιανουαρίου 2018

Το Σχολείο μας συμμετέχει κι εφέτος στις ειδικές εξετάσεις του Βρετανικού Συμβουλίου για την απόκτηση των διπλωμάτων πιστοποίησης γνώσης της Αγγλικής γλώσσας.

Στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του προγράμματος των Αγγλικών, που υλοποιείται φέτος στο Δημοτικό, εισάγουμε τις εξετάσεις πιστοποίησης Cambridge English Young Learners (YLE) για την Δ΄ και Ε΄ τάξη. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και οι εξετάσεις του ΚΕΤ, το οποίο έχουμε υιοθετήσει για αρκετά χρόνια, στην ΣΤ΄ Δημοτικού.

Read more

Επιλογή Γυμνασίου και 2ης ξένης γλώσσας παιδιών ΣΤ΄ Δημοτικού

2 Φεβρουαρίου 2018

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την κατάταξη των μαθητών – αποφοίτων Δημοτικών σχολείων στα Δημόσια Γυμνάσια της περιοχής για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να επιστρέψετε στον δάσκαλο / στη δασκάλα της τάξης, την «Υπεύθυνη Δήλωση» στο επισυναπτόμενο αρχείο που ακολουθεί, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018.

Read more

Άθληση 2017 – 2018 (Οδηγίες γονέων)

1 Μαΐου 2018

Σχετικά με το πρόγραμμα «ΑΘΛΗΣΗ 2017-18» του Σχολείου μας, σας υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017
Για όλα τα αθλήματα (εκτός από την κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, τον στίβο και την ιστιοπλοΐα) οι προπονήσεις γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου – Λυκείου (Πυθαγόρα 8) και του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού (Ερεχθείου 6) και ώρα 15:00-17:00.

Read more

Άθληση 2017 – 2018

1 Μαΐου 2018

Η Διεύθυνση των Νέων Εκπαιδευτηρίων, με χαρά σας γνωστοποιεί ότι από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 και για 25η συνεχή χρονιά, θα λειτουργήσει το πρόγραμμα «ΑΘΛΗΣΗ» του Σχολείου μας.

Για όλα τα αθλήματα (εκτός από την κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, τον στίβο και την ιστιοπλοΐα) οι προπονήσεις θα γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού και του Γυμνασίου – Λυκείου και η επιστροφή των μαθητών τις καθημερινές θα γίνεται με τα σχολικά της Μελέτης, που ξεκινούν από το Σχολείο στις 17:00.

Read more

Αθλητικές – πολιτιστικές ομάδες Σχολείου

1 Μαΐου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι από τα μέσα Νοεμβρίου 2017, ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους οι αθλητικές και πολιτιστικές ομάδες των μαθητών και των μαθητριών του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου μας.

Το κυρίως αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Τους αγώνες του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (καθημερινές)
Τις Αθλητικές Συναντήσεις των Ιδιωτικών Σχολείων (Α.Σ.Ι.Σ. – Σαββατοκύριακα)

Read more