Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Αν επιθυμείτε να φιλτράρετε τις ανακοινώσεις, διαλέξτε κατηγορία και ΠΑΤΗΣΤΕ το κουμπί Φιλτράρισμα Ανακοινώσεων

Φιλτράρισμα με

Έκθεση Παιδικού Βιβλίου Μικρογραφίες 27 – Προετοιμασία Νηπιαγωγείου

28 Απριλίου 2018

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Βιβλίου που οργανώνουμε, θα φτιάξουμε μια ομαδική δισδιάστατη μακέτα με τα μέσα μεταφοράς. Γι’ αυτό θα θέλαμε, αν έχετε, να μας στείλετε μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 τα εξής:

Read more

Εμβολιαστική κάλυψη έναντι ιλαράς

30 Απριλίου 2018

Έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών για την αναγκαιότητα διασφάλισης εμβολιασμού μαθητών και εκπαιδευτικών έναντι της ιλαράς.

Read more

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων – Σεμινάριο «Ψηφιακή Ακαδημία Γονέων»

30 Απριλίου 2018

Αγαπητοί Γονείς,

Το Σχολείο μας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, σας καλεί να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο αναφορικά με το διαδίκτυο και τη χρήση αυτού με τίτλο “ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ”.

Read more

Καθορισμός αριθμού εισακτέων ανά σχολή

30 Απριλίου 2018

Υπουργική Απόφαση καθορισμού του αριθμού των εισακτέων σπουδαστών ανά τμήμα, των Σχολών της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Read more

Άθληση 2017 – 2018

1 Μάϊου 2018

Η Διεύθυνση των Νέων Εκπαιδευτηρίων, με χαρά σας γνωστοποιεί ότι από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 και για 25η συνεχή χρονιά, θα λειτουργήσει το πρόγραμμα «ΑΘΛΗΣΗ» του Σχολείου μας.

Για όλα τα αθλήματα (εκτός από την κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, τον στίβο και την ιστιοπλοΐα) οι προπονήσεις θα γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού και του Γυμνασίου – Λυκείου και η επιστροφή των μαθητών τις καθημερινές θα γίνεται με τα σχολικά της Μελέτης, που ξεκινούν από το Σχολείο στις 17:00.

Read more

Αθλητικές – πολιτιστικές ομάδες Σχολείου

1 Μάϊου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι από τα μέσα Νοεμβρίου 2017, ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους οι αθλητικές και πολιτιστικές ομάδες των μαθητών και των μαθητριών του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου μας.

Το κυρίως αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Τους αγώνες του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (καθημερινές)
Τις Αθλητικές Συναντήσεις των Ιδιωτικών Σχολείων (Α.Σ.Ι.Σ. – Σαββατοκύριακα)

Read more

Προετοιμασία για τη λήξη της χρονιάς – Νηπιαγωγείο

6 Ιουνίου 2018

Με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σχολικής χρονιάς τα παιδιά και οι Νηπιαγωγοί οργανώνουν την καθιερωμένη ετήσια γιορτή τους, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 (θα σας σταλεί εγκαίρως σχετική πρόσκληση).

Για τις ανάγκες της εκδήλωσης όλα τα παιδιά (Νήπια και Προνήπια), θα πρέπει να φορούν λευκά πάνινα παπούτσια (τύπου ελβιέλα με σκρατς).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παπούτσια των παιδιών παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Σχολείου.

Read more

Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων 2018

30 Ιουνίου 2018

Η Υπουργική Απόφαση καθορισμού του προγράμματος των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2018.

Read more