Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Αν επιθυμείτε να φιλτράρετε τις ανακοινώσεις, διαλέξτε κατηγορία και ΠΑΤΗΣΤΕ το κουμπί Φιλτράρισμα Ανακοινώσεων

Filter by Timeline

Τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Α΄ τάξης του Λυκείου μας

18 Ιανουαρίου 2019

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι στη φετινή τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών/μαθητριών της Α΄ τάξης του Λυκείου μας, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Manessis  (http://www.manessistravel.gr), από την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 (αναχώρηση) μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 (επιστροφή) θα επισκεφθούμε τους Δελφούς, την Αράχοβα, την Ιτέα και το Γαλαξίδι.

Read more

Τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Β΄ τάξης του Λυκείου μας

18 Ιανουαρίου 2019

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι στη φετινή τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών/μαθητριών της Β΄ τάξης του Λυκείου μας, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Manessis  (http://www.manessistravel.gr), από την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 (αναχώρηση) μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 (επιστροφή), θα επισκεφθούμε τον Βόλο και το Πήλιο.

Read more

Πρόγραμμα ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ – Θεατρική παράσταση «Ο Συμβολαιογράφος»

18 Ιανουαρίου 2019

Στο πλαίσιο του προγράμματος Διαδρομές το Σχολείο μας, προγραμμάτισε για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου – Λυκείου, να παρακολουθήσουν την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, την παράσταση «Ο Συμβολαιογράφος»

Read more

Δανειστική βιβλιοθήκη στο Νηπιαγωγείο

18 Ιανουαρίου 2019

Στην προσπάθειά μας να έρχονται τα παιδιά σε επαφή με τα βιβλία ώστε να τα αγαπήσουν και να είναι μέρος της καθημερινότητάς τους, ξεκινάμε τη λειτουργία δανειστικής βιβλιοθήκης.

Read more

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Φροντίζω με τέχνη»

18 Ιανουαρίου 2019

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας (ΠΝ – Ν1 – Ν2) θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Φροντίζω με τέχνη», στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.

Read more

Μονοήμερη εκδρομή στον Μαραθώνα/Σχοινιά Γ΄ Δ΄ Δημ

19 Ιανουαρίου 2019

Στην εκδρομή αυτή θα περπατήσουμε στα μέρη, όπου έγινε η ένδοξη, για την ελληνική ιστορία μάχη του Μαραθώνα, θα επισκεφθούμε τον τύμβο των Μαραθωνομάχων και το μουσείο, όπου θα ξεναγηθούμε. Ύστερα θα εξερευνήσουμε τον υγρότοπο του Σχοινιά, όπου, αν είμαστε τυχεροί, θα δούμε άγρια νεροπούλια και θα παίξουμε στην απέναντι παραλία, που κατά τον 5ο αιώνα π.Χ. αποβιβάστηκαν οι Πέρσες, έτοιμοι να κατατροπώσουν, όπως νόμιζαν, την πατρίδα μας! Το απόγευμα, πριν την επιστροφή μας, θα επισκεφθούμε τη λίμνη του Μαραθώνα, από την οποία υδροδοτείται η Αθήνα και θα δούμε από κοντά το φράγμα της λίμνης.

Read more

FINAL 8 ομάδας βόλεϊ μαθητριών Λυκείων ΑΣΙΣ

19 Ιανουαρίου 2019

Σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα Πετοσφαίρισης των μαθητριών του Λυκείου μας, συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στo πλαίσιo του Α.Σ.Ι.Σ. (Αθλητικές Συναντήσεις Ιδιωτικών Σχολείων), το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Λεοντείου Σχολής Αθηνών.

Read more

1η αγωνιστική ομάδας μπάσκετ μαθητών Γυμνασίων ΑΣΙΣ

19 Ιανουαρίου 2019

Σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα Καλαθοσφαίρισης των μαθητών του Γυμνασίου μας, αρχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στo πλαίσιo του Α.Σ.Ι.Σ. (Αθλητικές Συναντήσεις Ιδιωτικών Σχολείων), το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 9:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.

Read more

Διαδραστική έκθεση για τον αθλητισμό

19 Ιανουαρίου 2019

Τα Νέα Εκπαιδευτήρια οργανώνουν για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, της Πρώτης και της Δευτέρας Δημοτικού πρότυπα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, τα οποία λειτουργούν Σάββατο ή Κυριακή. Για τον Ιανουάριο της σχολικής χρονιάς 2018 – 19 σας προτείνουμε: Σάββατο 19 Ιανουαρίου: Την έκθεση «Τhe Champion» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Read more

2η αγωνιστική ομάδας μπάσκετ μαθητών Γυμνασίων ΑΣΙΣ

20 Ιανουαρίου 2019

Σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα Καλαθοσφαίρισης των μαθητών του Γυμνασίου μας, συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στo πλαίσιo του Α.Σ.Ι.Σ. (Αθλητικές Συναντήσεις Ιδιωτικών Σχολείων), την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.

Read more

Ημερολόγιο 2019

21 Ιανουαρίου 2019

Την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018 μαζευτήκαμε στο Δημοτικό σχολείο όπου τα παιδιά μας ζωγράφισαν με την καρδιά και τη φαντασία τους τα έργα τέχνης τους. Όλες οι ζωγραφιές συγκεντρώθηκαν και συμπεριλήφθηκαν στο ημερολόγιο του 2019 που παραλάβατε στις 20/12/2018.

Read more

Συνεδρίαση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

23 Ιανουαρίου 2019

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα σας καλεί στην 3η ανοικτή συνεδρίαση για το σχολικό έτος 2018-2019, που θα γίνει για τους γονείς όλων των βαθμίδων, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:00, στον χώρο της Γραμματείας του Δημοτικού.

Read more

Έλεγχοι προόδου Α΄ τετραμήνου

23 Ιανουαρίου 2019

Η Διεύθυνση και οι Καθηγητές / Καθηγήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου μας σας περιμένουμε την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, από 18:00 έως 21:00, για να σας ενημερώσουμε για την πρόοδο των παιδιών σας και μαθητών / μαθητριών μας και να σας παραδώσουμε τον έλεγχο με την προφορική βαθμολογία του Α΄ τετραμήνου.

Read more

Πρόσκληση σε συναυλία για την Κινεζική Πρωτοχρονιά

27 Ιανουαρίου 2019

Τα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα, και η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα, το Τμήμα διεθνών πολιτιστικών ανταλλαγών Hebei και το Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού Hebei, οργανώνουν και σας προσκαλούν στη συναυλία για την Κινεζική Πρωτοχρονιά με σπάνια έργα Κινέζων συνθετών.

Read more

Πρόγραμμα «Εστία» για τον Ιανουάριο

31 Ιανουαρίου 2019

Οι δράσεις του Προγράμματος «Εστία» για τον μήνα Ιανουάριο είναι οι εξής:

  • Δευτέρα: Μουσικοκινητική – Ψυχοκινητική (κ. Σοφία Κιορπέ)
  • Τρίτη: Αθλητικά – Παιδαγωγικά παιχνίδια / Προαύλιο (κ. Παναγιώτα Λυκοδήμου)
  • Τετάρτη: Καλλιτεχνικό Eργαστήρι (κ. Δήμητρα Γεωργίου)
  • Πέμπτη: Εκπαιδευτική Ρομποτική – Μηχανική
  • Παρασκευή: Ποδόσφαιρο (κ. Σοφία Κιορπέ)
Read more

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών Tae Kwon Do

7 Φεβρουαρίου 2019

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 14:45, θα πραγματοποιηθούν στο Γυμναστήριο του Δημοτικού οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του αθλητικού τμήματος Tae Kwon Do του Σχολείου μας.

Read more

Πρόγραμμα συναντήσεων γονέων-δασκάλων Δημοτικού

30 Μαΐου 2019

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού από την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 θα δέχεται τους γονείς και κηδεμόνες τις μέρες και ώρες, όπως αναλυτικά φαίνεται στον πίνακα που επισυνάπτεται.

Παρακαλούνται οι γονείς να απευθύνονται στο διδακτικό προσωπικό τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Read more

Πρόγραμμα συναντήσεων γονέων-εκπαιδευτικών Γυμνασίου-Λυκείου

30 Μαΐου 2019

Από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, το διδακτικό προσωπικό του Γυμνασίου και του Λυκείου μας ενημερώνει για την πρόοδο των μαθητών τους γονείς και τους κηδεμόνες, τις παρακάτω ημέρες και ώρες.

Read more

Άθληση 2018-2019

31 Μαΐου 2019

Πρόσθετες Δραστηριότητες Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής και δήλωση συμμετοχής

Συνοπτικό Ενημερωτικό Έντυπο Πρόσθετων Δραστηριοτήτων Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής – Απογεύματα και Σαββατοκύριακα καθώς και τη δήλωση συμμετοχής.

Read more