Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Αν επιθυμείτε να φιλτράρετε τις ανακοινώσεις, διαλέξτε κατηγορία και ΠΑΤΗΣΤΕ το κουμπί Φιλτράρισμα Ανακοινώσεων

Filter by Timeline

Inner Peace Project Για τα παιδιά του ΠΝ-Ν1-Ν2

14 Νοεμβρίου 2018

Μια πρωτοποριακή δράση θα πραγματοποιηθεί στο Νηπιαγωγείο μας την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018. Το «Inner Peace Project», που υποστηρίζεται εδώ και τρία χρόνια από την UNESCO και από ένα δίκτυο διεθνών μη κυβερνητικών οργανισμών και έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες.

Read more

Ενημερωτική συνάντηση για την πρόοδο των μαθητών / μαθητριών του Λυκείου μας

14 Νοεμβρίου 2018

Η Διεύθυνση και οι Καθηγητές του Λυκείου μας σας περιμένουμε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, από 18:30 έως 20:30, για να σας ενημερώσουμε για την πρόοδο των παιδιών σας και μαθητών / μαθητριών μας.

Read more

Εκδηλώσεις του Σχολείου μας για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

15 Νοεμβρίου 2018

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Read more

Διήμερη εκδρομή στον Παρνασσό

17 Νοεμβρίου 2018

Στο πλαίσιο του προγράμματος Διαδρομές, το Σχολείο μας προγραμμάτισε διήμερη εκδρομή στον Παρνασσό, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.

Read more

Διαδρομές «Η λίμνη των κύκνων»

18 Νοεμβρίου 2018

Στο πλαίσιο του προγράμματος Διαδρομές το Σχολείο μας, προγραμμάτισε να παρακολουθήσουμε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στη «Νέα Εθνική Λυρική Σκηνή Σταύρος Νιάρχος», το μπαλέτο Η λίμνη των κύκνων

Read more

Matilda… The Musical – Διασκεδαστικά Σάββατα και όχι μόν

24 Νοεμβρίου 2018

Τα ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ οργανώνουν για τις μεγάλες τάξεις του Δημοτικού (Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄) πρότυπα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, τα οποία λειτουργούν Σάββατο ή Κυριακή πρωί. Για τον Νοέμβριο της σχολικής χρονιάς 2018 – 19 σας προτείνουμε: Σάββατο 24/11: «Matilda…The Musical»

Read more

Διασκεδαστικά Σάββατα και όχι μόνο… «JACKIE CHAN LONG YUN KUNG FU TROUPE KUNG FU WARRIORS»

2 Δεκεμβρίου 2018

Τα ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ οργανώνουν για τις μεγάλες τάξεις του Δημοτικού (Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄) πρότυπα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, τα οποία λειτουργούν Σάββατο ή Κυριακή.
Για τον Δεκέμβριο της σχολικής χρονιάς 2018 – 19 σας προτείνουμε: Κυριακή 2/12: Ένα υπερθέαμα του θρύλου των πολεμικών τεχνών στο Christmas Theater Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου (Βεΐκου) «JACKIE CHAN LONG YUN KUNG FU TROUPE KUNG FU WARRIORS»

Read more

Πρόγραμμα συναντήσεων γονέων-δασκάλων Δημοτικού

30 Μαΐου 2019

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού από την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 θα δέχεται τους γονείς και κηδεμόνες τις μέρες και ώρες, όπως αναλυτικά φαίνεται στον πίνακα που επισυνάπτεται.

Παρακαλούνται οι γονείς να απευθύνονται στο διδακτικό προσωπικό τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Read more

Πρόγραμμα συναντήσεων γονέων-εκπαιδευτικών Γυμνασίου-Λυκείου

30 Μαΐου 2019

Από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, το διδακτικό προσωπικό του Γυμνασίου και του Λυκείου μας ενημερώνει για την πρόοδο των μαθητών τους γονείς και τους κηδεμόνες, τις παρακάτω ημέρες και ώρες.

Read more

Άθληση 2018-2019

31 Μαΐου 2019

Πρόσθετες Δραστηριότητες Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής και δήλωση συμμετοχής

Συνοπτικό Ενημερωτικό Έντυπο Πρόσθετων Δραστηριοτήτων Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής – Απογεύματα και Σαββατοκύριακα καθώς και τη δήλωση συμμετοχής.

Read more