Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Αν επιθυμείτε να φιλτράρετε τις ανακοινώσεις, διαλέξτε κατηγορία και ΠΑΤΗΣΤΕ το κουμπί Φιλτράρισμα Ανακοινώσεων

Filter by Timeline

Eνημέρωση για Σχολική Ψυχολόγο

5 Οκτωβρίου 2022

Στο προσωπικό του Σχολείου μας περιλαμβάνεται και ειδικευμένη Σχολική Ψυχολόγος. Τη θέση αυτή κατέχει η κα. Λία Πρίγκα. Η παρουσία της Σχολικής Ψυχολόγου στο σχολικό περιβάλλον σκοπό έχει να πλαισιώσει επικουρικά την εύρυθμη και αποτελεσματική του λειτουργία. Ο ρόλος της πρόκειται να είναι συμπληρωματικός ως προς το έργο του δασκάλου και υποστηρικτικός προς το παιδί. Στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας της σχολικής ζωής των παιδιών και η ενίσχυση της ακαδημαϊκής τους επίδοσης. Προτεραιότητα δίνεται στην ομαλή κοινωνική προσαρμογή και συνύπαρξη των παιδιών, την συναισθηματική τους ευημερία, την πρόληψη, τη δεοντολογική συμπεριφορά καθώς και την επικοινωνία με την οικογένεια. Η κ. Πρίγκα θα βρίσκεται στο γραφείο της στο Δημοτικό/ Νηπιαγωγείο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη 08:00 – 15:00, ενώ στο Γυμνάσιο/ Λύκειο κάθε Τρίτη και Παρασκευή, 08:00 – 15:00. Για την αποτελεσματικότερη συμβολή της στο σχολικό πλαίσιο θα μπορεί να μιλά και τηλεφωνικά με κάθε ενδιαφερόμενο γονέα ή κηδεμόνα τις προγραμματισμένες ημέρες και ώρες παρουσίας της στο Σχολείο. Για δια ζώσης ραντεβού με την κα. Πρίγκα στο γραφείο της, είτε πρωινές ώρες είτε κάθε Τετάρτη απόγευμα 17:00 – 19:00, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τις Γραμματείες του Σχολείου, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 2160016200 (εσωτ.1).  

Read more

Γνωριμία με την Ελλάδα – Μυκήνες/Νεμέα

5 Οκτωβρίου 2022

Στο πλαίσιο της εξωσχολικής δραστηριότητας «Γνωριμία με την Ελλάδα» το σχολείο διοργανώνει για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 μονοήμερη εκδρομή στις Μυκήνες και τη Νεμέα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, το κόστος και τη δήλωση συμμετοχής, πατήστε εδώ.

Read more