Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Τα διδακτήρια των Νέων Εκπαιδευτηρίων έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να πληρούν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις για καθαριότητα, άνεση, φωτεινότητα, λειτουργικότητα, ασφάλεια και καλαισθησία. Σε όλους τους χώρους τηρούνται σχολαστικά οι κανόνες ασφάλειας, καθαριότητας και υγιεινής.

Όλοι οι χώροι (αίθουσες, διάδρομοι, σκάλες, αυλές, θέατρα, γήπεδα και λοιποί κοινόχρηστοι χώροι) είναι προσεκτικά σχεδιασμένοι και προφυλαγμένοι και τα παιδιά βρίσκονται υπό τη συνεχή επιτήρηση των εκπαιδευτικών.

Αίθουσα διδασκαλίας στα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
Αναρρωτήριο Νέων Εκπαιδευτηρίων

Ωστόσο:

  • Σε περίπτωση μικροατυχήματος, το Σχολείο διαθέτει και στα δύο του κτίρια ειδικά αναρρωτήρια, στελεχωμένα με νοσηλεύτριες για τις πρώτες βοήθειες,
  • Σε περίπτωση αιφνίδιας αδιαθεσίας κάποιου μαθητή, το Σχολείο επικοινωνεί με την οικογένεια και, αν χρειαστεί, αναλαμβάνει τη μεταφορά του στο σπίτι,
  • Σε όλους του μαθητές των Νέων Εκπαιδευτηρίων παρέχεται από τη Γενική Διεύθυνση, αυτόματα με την εγγραφή τους, δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη για οποιοδήποτε ατύχημα τους συμβεί στον χώρο του Σχολείου.

Τα τρόφιμα που προσφέρονται στο κυλικείο και την τραπεζαρία είναι πάντοτε φρέσκα και ελεγμένης ποιότητας. Πωλούνται μόνο είδη υγιεινά και με σημαντική θρεπτική αξία για τα παιδιά, με κριτήρια αυστηρότερα εκείνων που ορίζονται από τις ειδικές εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας.

Οι μαθητές και μαθήτριες που λαμβάνουν μέρος στις δραστηριότητες του ολοήμερου Σχολείου μπορούν να σιτίζονται στο Σχολείο. Το διαιτολόγιο που προσφέρεται στα παιδιά, είναι μελετημένο έτσι ώστε να παρέχει μια ισόρροπη και πλήρη διατροφή. Τα γεύματα παρασκευάζονται καθημερινά από άριστης ποιότητας φρέσκα υλικά.

Εστιατόριο στα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα