Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Εορτασμοί 28ης Οκτωβρίου

940 788 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Σε κλίμα μεγάλης εθνικής υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Σχολείου μας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Το Νηπιαγωγείο πραγματοποίησε την καθιερωμένη του παρέλαση στην μικρή αυλή, τραγούδησε δυνατά τον εθνικό ύμνο και έμαθε ποιά είναι η σημασία των λέξεων «ειρήνη» και «πόλεμος».
Όλες οι τάξεις του Δημοτικού συγκεντρώθηκαν στο αμφιθέατρο του Σχολείου και απέτισαν φόρο τιμής στους προγόνους μας, για τον ηρωισμό τους, μέσα από θεατρικές παραστάσεις και τραγούδια που συγκίνησαν, ενώ τα παιδιά της χορωδίας πλαισίωσαν τις εκδηλώσεις με τραγούδια για την επέτειο του «ΟΧΙ».
Ομάδα παιδιών του Γυμνασίου και του Λυκείου παρουσίασε τα γεγονότα του ελληνοϊταλικού πολέμου διαβάζοντας γράμματα που σώζονται έως και σήμερα, τόσο από το ιταλικό, όσο και από το ελληνικό μέτωπο.
Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς που ήταν υπεύθυνοι για τις εκδηλώσεις, οι οποίοι προώθησαν βασικές αξίες της ζωής όπως είναι η ελευθερία και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.