Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

2η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

1024 576 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Λίγο πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εισηγήσεις των αποφοίτων του Σχολείου μας σχετικά με την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, στο πλαίσιο της δεύτερης ημερίδας επαγγελματικού προσανατολισμού.
Σκοπός του προγράμματος είναι τα παιδιά μας να παρακολουθήσουν ομιλίες για επαγγέλματα και ειδικότητες που τους ενδιαφέρουν, να λάβουν πληροφορίες για το τί είδους σπουδές οδηγούν σε αυτά και πιθανώς να εξερευνήσουν επαγγελματικούς δρόμους που προσφέρει η σύγχρονη αγορά εργασίας τους οποίους δεν είχαν κατά νου.
Στην ημερίδα συμμετείχαν οι απόφοιτοι: κ. Γιώργος Ζαϊρης (Οικονομικός Σύμβουλος σε θέματα δανείων), κ. Νίκος Κοτζιάς (Δικηγόρος), κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας (Σκηνογράφος, Ενδυματολόγος), κ. Φωτεινή Κωνσταντοπούλου (Ψυχολόγος), κ. Κωνσταντίνος Κώτσης (Διεθνολόγος), κ. Κωνσταντίνος Κυριαζής (Διαχείριση και αξιολόγηση επιχειρηματικών κινδύνων), κ. Χάρης Φιλιππάτος (Μαθηματικά/Ιατρική), κ. Κασσάνδρα Φουντουλάκη (Φιλόλογος).
Υπεύθυνοι για τη διοργάνωση της ημερίδας ήταν ο καθηγητής Κοινωνιολογίας, κ. Ιωάννης Κρίκας και η καθηγήτρια Πολιτικών Επιστημών, κ. Βενετία Σουλάνη.