Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Open Day Α’ Γυμνασίου

819 1024 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Αμφιθέατρο “Άρτεμις” το Open Day της φετινής Α’ Γυμνασίου του Σχολείου μας.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που παρευρέθησαν, μαζί με τους γονείς τους, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση του Γενικού Διευθυντή, Δρ. Νικόλαου Μαλλιάρα, σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών και το σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών μαθημάτων (η-τάξη) του Σχολείου, ενώ είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν και τους τρόπους με τους οποίους το Σχολείο βοηθά τα παιδιά να προσαρμοστούν στη νέα σχολική πραγματικότητα.
Τους γονείς και τους μαθητές υποδέχθηκε με τη σειρά του και ο Διευθυντής του Γυμνασίου, κύριος Χρήστος Καράμπαλης, ο οποίος αναφέρθηκε στον εσωτερικό κανονισμό του Σχολείου, στα πολιτιστικά προγράμματα που προσφέρονται στη μαθητική κοινότητα, στις διαδικασίες αξιολόγησης των παιδιών, ενώ έδωσε συμβουλές και για τους τρόπους βέλτιστης μελέτης στο σπίτι.
Στη συνέχεια τα παιδιά γνώρισαν τους καθηγητές-συμβούλους τους και τις σχολικές τους τάξεις, ξεναγήθηκαν στις υπόλοιπες σχολικές αίθουσες, ενώ στο Αμφιθέατρο οι γονείς έθεσαν τις απορίες τους, οι οποίες απαντήθηκαν από τη Διεύθυνση.
Ευχόμαστε καλή αρχή σε όλες και όλους!