Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

British Council appreciation letter

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Αγαπητέ κύριε Μαλλιάρα,

Εκ μέρους του British Council, του πιο έμπειρου εξεταστικού κέντρου Cambridge English που διοργανώνει ποιοτικές εξετάσεις στην Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια, θα θέλαμε να συγχαρούμε εσάς, τους καθηγητές και τους μαθητές σας για τις εξαιρετικές επιδόσεις σας στις εξετάσεις αγγλικών Cambridge για μία ακόμη χρονιά.

Μας τιμά ιδιαιτέρα που εμπιστευτήκατε το British Council για τις εξετάσεις των μαθητών σας, καθώς η συνεργασία με Σχολεία σαν το δικό σας που υποστηρίζουν την ποιότητα και την ενδελεχή γνώση της αγγλικής γλώσσας αποτελεί προνόμιο για τον οργανισμό μας.

Η συμμετοχή των μαθητών σας στις εξετάσεις του Cambridge αποτελεί ένα βήμα ανάδειξης των προσπαθειών τους και τους καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας και σε θέση υπεροχής. Επίσης αποτελεί απόδειξη της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς τόσο δικής σας όσο και των καθηγητών σας.

Οι εξετάσεις Cambridge English παρέχουν την δυνατότητα στα παιδιά σας να αποκτήσουν τα έγκριτα πιστοποιητικά παγκοσμίου κύρους, Cambridge English Qualifications, που θα τους φανούν χρήσιμα στη μελλοντική ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία καθώς και σε άλλους τομείς της ζωής τους σε ένα διεθνές περιβάλλον που συνεχώς εξελίσσεται.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα συνεργασίας Addvantage του British Council και για την ευκαιρία που μας δίνετε να συνεργαστούμε με ένα Σχολείο με παιδαγωγική και επιστημονική κατάρτιση σε ένα κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας και προσδοκούμε την συνέχιση της άψογης συνεργασίας μας.

Με τις θερμές μας ευχές για μελλοντικές επιτυχίες!

Αναστασία Παπαδημητρίου
Client Relations Manager, Examinations

 

BRITISH_COUNCIL_APPRECIATIONN_MAY_JUNE_2019.pdf

 

ADVANTAGE_CERTIFICATE_MAY_2019.pdf