Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Το Λύκειο ολοκληρώνει τους εκπαιδευτικούς στόχους των Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα στον απαιτητικό χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Φιλοδοξία των Ιδρυτών, αλλά και ολόκληρης της επιτελικής ομάδας που επανδρώνει το Λύκειο, είναι να δικαιώνει καθημερινά με το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει, τον τίτλο του Προτύπου.

Διδασκαλία με την αιχμή της τεχνολογίας στο πρώτο ιδιωτικό σχολείο στα νότια προάστια

Για να επιτευχθούν οι υψηλοί εκπαιδευτικοί στόχοι των «Νέων Εκπαιδευτηρίων» κρίθηκε αναγκαία η διεύρυνση του ωρολογίου προγράμματος καθημερινής εργασίας.

Μέσα στο ωράριο του Λυκείου δίνεται η δυνατότητα να υπάρξει άνεση χρόνου για κάλυψη ολόκληρου του κύκλου της διδακτέας ύλης, έτσι ώστε να καθίσταται περιττή η οποιαδήποτε εξωτερική βοήθεια.

Διαρκής επιδίωξη, κατά την κατάρτιση του Προγράμματος Σπουδών είναι η εξερεύνηση μεθόδων για πληρέστερη διδασκαλία, διεύρυνση και καλύτερη εμπέδωση της ύλης, καθώς και η παροχή της δυνατότητας συμμετοχής σε πολλές επιμορφωτικές ψυχαγωγικές ή πολιτιστικές δραστηριότητες.

Η ύλη των σχολικών βιβλίων δεν αποτελεί παρά το έναυσμα για επέκταση και εμβάθυνση των γνώσεων και εμπειριών, με κατάρτιση πλήθους προσθέτων και ασκήσεων, ακόμη και ολόκληρων δικών μας διδακτικών εγχειριδίων. Ο έλεγχος της επίδοσης των μαθητών πραγματοποιείται με συχνότατες προφορικές και γραπτές εξετάσεις.

Το διδακτικό έργο επικουρείται από τις συχνές εκπαιδευτικές επισκέψεις (σε μουσεία και εκθεσιακούς χώρους, σε ερευνητικά ιδρύματα και βιομηχανικές μονάδες), οι οποίες γίνονται παράλληλα και συμπληρωματικά προς την ύλη των μαθημάτων.

Το ωράριο καθημερινής εργασίας στο Λύκειο, για το βασικό πρόγραμμα σπουδών, έχει επαυξηθεί σε όλες τις βαθμίδες, με σκοπό την πληρέστερη κάλυψη της ύλης των μαθημάτων.

ΛΥΚΕΙΟ: Τάξη: Α΄, 08:25 έως τις 15:00 και Β΄ & Γ΄, 08:25 έως τις 14:15.

Επιστροφή στο σπίτι με τα σχολικά λεωφορεία σύμφωνα με τα δρομολόγια.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να παραμείνουν ως τις 17:00 και να παρακολουθήσουν άλλες απογευματινές δραστηριότητες του ολοήμερου Σχολείου.

Γυμνάσιο - Λύκειο των Νέων εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα

Σο Λύκειο δίνεται επίσης ιδιαίτερη σημασία στην πνευματική και ψυχική καλλιέργεια των παιδιών με την εφαρμογή πολιτιστικών προγραμμάτων (εκθέσεων, συζητήσεων, δραματοποιήσεων κ.λ.π.) μέσα και έξω από την τάξη, μέρος των οποίων αναλαμβάνουν να διοργανώσουν οι ίδιοι οι μαθητές.

Παράλληλα, συνεχίζεται η εντατική εργασία πάνω στα ειδικά μαθήματα, που από το Δημοτικό καλλιεργούνται συστηματικά και αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα των «Νέων Εκπαιδευτηρίων», όπως η Αγγλική Γλώσσα, η Μουσική, η έμφαση στις αθλητικές δραστηριότητες κ.λ.π.

Στην Αγγλική γλώσσα, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να στοχεύσουν στα κρατικά πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, αλλά και σε διεθνώς καθιερωμένα διπλώματα Αγγλικής Γλώσσας, όπως εκείνα των Πανεπιστημίων Cambridge και Michigan (First Certificate, Advanced, Proficiency κ.λ.π.).

Δεύτερη ξένη γλώσσα: Οι μαθητές επιλέγουν μεταξύ Γερμανικής και Γαλλικής γλώσσας, που διδάσκονται σύμφωνα με τα προγράμματα του Ινστιτούτου Goethe και του Γαλλικού Ινστιτούτου αντίστοιχα.

Όμιλοι: Για δύο ώρες την εβδομάδα, οι μαθητές μπορούν να ενταχθούν σε επιμορφωτικά μαθήματα και πολιτιστικές ή άλλες δραστηριότητες, που οι ίδιοι θα επιλέξουν απόλυτα ελεύθερα, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που προσφέρεται στο πλαίσιο των Ομίλων.

Μουσική στα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Προκήρυξη Διαγωνισμού για εισαγωγή στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

25 Ιουνίου 2018

Η προκήρυξη του Διαγωνισμού για εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, καθώς και ανακοίνωση του Υπουργείου σχετικά με την προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις Προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Read more

Προκήρυξη για Αστυνομικές Σχολές

25 Ιουνίου 2018

Η Προκήρυξη του Διαγωνισμού  για την Εισαγωγή Ιδιωτών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων καθώς και ανακοίνωση του Υπουργείου σχετικά με την προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για τη συμμετοχή των υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Read more

Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων / προκήρυξη για Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

25 Ιουνίου 2018

Το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας που αφορά τα Εξεταστικά Κέντρα των Ειδικών Μαθημάτων

Read more

Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων 2018

30 Ιουνίου 2018

Η Υπουργική Απόφαση καθορισμού του προγράμματος των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2018.

Read more

Ορισμός εξεταστικών κέντρων για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών του έτους 2017-2018

30 Ιουνίου 2018

Τα εξεταστικά κέντρα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών για το σχολικό έτος 2017-18.

Read more

Ύλη μαθημάτων Α΄ Λυκείου εξεταστική περίοδος Μαΐου – Ιουνίου 2018

30 Ιουνίου 2018

Ύλη των μαθημάτων της Α΄ τάξης του Λυκείου για την εξεταστική περίοδο Μαΐου – Ιουνίου 2018.

Read more

Ύλη B΄ Λυκείου εξεταστική περίοδος Μαΐου – Ιουνίου 2018

30 Ιουνίου 2018

Ύλη των μαθημάτων της B΄ τάξης του Λυκείου για την εξεταστική περίοδο Μαΐου – Ιουνίου 2018.

Read more

Ύλη μαθημάτων Γ΄ Λυκείου εξεταστική περίοδος Μαΐου – Ιουνίου 2018

30 Ιουνίου 2018

Ύλη των μαθημάτων της Γ΄ τάξης του Λυκείου για την εξεταστική περίοδο Μαΐου – Ιουνίου 2018

Read more

Διαδρομές – Διήμερη εκδρομή στην Παύλιανη

30 Ιουνίου 2018

Στο πλαίσιο του προγράμματος Διαδρομές, το Σχολείο μας προγραμματίζει την επόμενη εξόρμησή μας στο χωριό Παύλιανη Φθιώτιδας, το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018.

Ο συγκεκριμένος προορισμός προσφέρει υπέροχες πεζοπορικές διαδρομές δίπλα στο ποτάμι (πηγές Ασωπού), μέσα στο δάσος με πυκνή παραποτάμια βλάστηση και ένα πάρκο δραστηριοτήτων που έχει φτιαχτεί με μεράκι, οικολογική ευαισθησία και διάθεση για παιχνίδι.

Read more

Λήξη της σχολικής χρονιάς 2017-2018

30 Ιουνίου 2018

Πληροφορίες για τη λήξη των μαθημάτων και την παράδοση των ενδεικτικών και των ελέγχων Γ΄ τριμήνου του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού,  για τα αποτελέσματα των εξετάσεων και την παράδοση των ελέγχων του Γυμνασίου και του Λυκείου, πληροφορίες για όλες τις βαθμίδες και για τη λειτουργία του Σχολείου κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Read more

Λήξη Σχολικής Χρονιάς – Πληροφορίες για όλες τις βαθμίδες

30 Ιουνίου 2018
  • Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί τα δίδακτρα της λήγουσας σχολικής χρονιάς. Επίσης θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των εγγραφών για την επόμενη σχολική χρονιά.
  • Φωτογραφίες και DVD από τις εκδηλώσεις του Σχολείου, μπορείτε να παραλαμβάνετε από τις Γραμματείες, κατά τις ώρες και ημέρες που θα λειτουργούν οι διοικητικές υπηρεσίες.
Read more

Πρόσθετες πληροφορίες για τη λειτουργία του Σχολείου κατά την καλοκαιρινή περίοδο

30 Ιουνίου 2018
  • Από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου οι Διοικητικές Υπηρεσίες του Σχολείου (Γραμματείες, Λογιστήριο, Γραφείο Κίνησης), θα είναι στη διάθεσή σας κάθε ημέρα 09:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00.

    Από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 20 Ιουλίου θα λειτουργούν καθημερινά 09:00 – 13:00 και κάθε Τετάρτη απόγευμα 18:00 – 20:00.

Read more

Ιούν
20
Τε
Παράδοση ελέγχων προόδου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ
Ιούν 20 @ 9:00 πμ – 8:30 μμ

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ – ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ – ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ) θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Σχολείου, την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 στις 10:00, ενώ του ΛΥΚΕΙΟΥ θα αναρτηθούν, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, στις 13.00.

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, 09:00 – 13:00 και 18:30 – 20:30, θα σας δοθούν έλεγχοι προόδου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ με τη συνολική βαθμολογία των παιδιών σας.

Την ίδια ημέρα και τις ίδιες ώρες οι Καθηγητές θα είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουν αναλυτικότερα και, αν επιθυμείτε, να δείτε και γραπτά των παιδιών σας σε περίπτωση αποριών.

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων της Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Σχολείου μας, σε ημερομηνία για την οποία όλοι μας θα ενημερωθούμε από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.