Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Το Λύκειο ολοκληρώνει τους εκπαιδευτικούς στόχους των Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα στον απαιτητικό χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Φιλοδοξία των Ιδρυτών, αλλά και ολόκληρης της επιτελικής ομάδας που επανδρώνει το Λύκειο, είναι να δικαιώνει καθημερινά με το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει, τον τίτλο του Προτύπου.

Διδασκαλία με την αιχμή της τεχνολογίας στο πρώτο ιδιωτικό σχολείο στα νότια προάστια

Για να επιτευχθούν οι υψηλοί εκπαιδευτικοί στόχοι των «Νέων Εκπαιδευτηρίων» κρίθηκε αναγκαία η διεύρυνση του ωρολογίου προγράμματος καθημερινής εργασίας.

Μέσα στο ωράριο του Λυκείου δίνεται η δυνατότητα να υπάρξει άνεση χρόνου για κάλυψη ολόκληρου του κύκλου της διδακτέας ύλης, έτσι ώστε να καθίσταται περιττή η οποιαδήποτε εξωτερική βοήθεια.

Διαρκής επιδίωξη, κατά την κατάρτιση του Προγράμματος Σπουδών είναι η εξερεύνηση μεθόδων για πληρέστερη διδασκαλία, διεύρυνση και καλύτερη εμπέδωση της ύλης, καθώς και η παροχή της δυνατότητας συμμετοχής σε πολλές επιμορφωτικές ψυχαγωγικές ή πολιτιστικές δραστηριότητες.

Η ύλη των σχολικών βιβλίων δεν αποτελεί παρά το έναυσμα για επέκταση και εμβάθυνση των γνώσεων και εμπειριών, με κατάρτιση πλήθους προσθέτων και ασκήσεων, ακόμη και ολόκληρων δικών μας διδακτικών εγχειριδίων. Ο έλεγχος της επίδοσης των μαθητών πραγματοποιείται με συχνότατες προφορικές και γραπτές εξετάσεις.

Το διδακτικό έργο επικουρείται από τις συχνές εκπαιδευτικές επισκέψεις (σε μουσεία και εκθεσιακούς χώρους, σε ερευνητικά ιδρύματα και βιομηχανικές μονάδες), οι οποίες γίνονται παράλληλα και συμπληρωματικά προς την ύλη των μαθημάτων.

Το ωράριο καθημερινής εργασίας στο Λύκειο, για το βασικό πρόγραμμα σπουδών, έχει επαυξηθεί σε όλες τις βαθμίδες, με σκοπό την πληρέστερη κάλυψη της ύλης των μαθημάτων.

ΛΥΚΕΙΟ: Τάξη: Α΄, 08:25 έως τις 15:00 και Β΄ & Γ΄, 08:25 έως τις 14:15.

Επιστροφή στο σπίτι με τα σχολικά λεωφορεία σύμφωνα με τα δρομολόγια.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να παραμείνουν ως τις 17:00 και να παρακολουθήσουν άλλες απογευματινές δραστηριότητες του ολοήμερου Σχολείου.

Γυμνάσιο - Λύκειο των Νέων εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα

Σο Λύκειο δίνεται επίσης ιδιαίτερη σημασία στην πνευματική και ψυχική καλλιέργεια των παιδιών με την εφαρμογή πολιτιστικών προγραμμάτων (εκθέσεων, συζητήσεων, δραματοποιήσεων κ.λ.π.) μέσα και έξω από την τάξη, μέρος των οποίων αναλαμβάνουν να διοργανώσουν οι ίδιοι οι μαθητές.

Παράλληλα, συνεχίζεται η εντατική εργασία πάνω στα ειδικά μαθήματα, που από το Δημοτικό καλλιεργούνται συστηματικά και αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα των «Νέων Εκπαιδευτηρίων», όπως η Αγγλική Γλώσσα, η Μουσική, η έμφαση στις αθλητικές δραστηριότητες κ.λ.π.

Στην Αγγλική γλώσσα, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να στοχεύσουν στα κρατικά πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, αλλά και σε διεθνώς καθιερωμένα διπλώματα Αγγλικής Γλώσσας, όπως εκείνα των Πανεπιστημίων Cambridge και Michigan (First Certificate, Advanced, Proficiency κ.λ.π.).

Δεύτερη ξένη γλώσσα: Οι μαθητές επιλέγουν μεταξύ Γερμανικής και Γαλλικής γλώσσας, που διδάσκονται σύμφωνα με τα προγράμματα του Ινστιτούτου Goethe και του Γαλλικού Ινστιτούτου αντίστοιχα.

Όμιλοι: Για δύο ώρες την εβδομάδα, οι μαθητές μπορούν να ενταχθούν σε επιμορφωτικά μαθήματα και πολιτιστικές ή άλλες δραστηριότητες, που οι ίδιοι θα επιλέξουν απόλυτα ελεύθερα, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που προσφέρεται στο πλαίσιο των Ομίλων.

Μουσική στα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Εμβολιαστική κάλυψη έναντι ιλαράς

30 Απριλίου 2018

Έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών για την αναγκαιότητα διασφάλισης εμβολιασμού μαθητών και εκπαιδευτικών έναντι της ιλαράς.

Read more

Καθορισμός αριθμού εισακτέων ανά σχολή

30 Απριλίου 2018

Υπουργική Απόφαση καθορισμού του αριθμού των εισακτέων σπουδαστών ανά τμήμα, των Σχολών της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Read more

Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων 2018

30 Ιουνίου 2018

Η Υπουργική Απόφαση καθορισμού του προγράμματος των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2018.

Read more

Απρ
23
Δε
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων – 5η συνεδρίαση
Απρ 23 @ 7:00 μμ – 9:00 μμ

Αγαπητοί Γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων σας καλεί στην 5η συνεδρίασή του τη Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 στις 19:00, στον χώρο της Βιβλιοθήκης του Γυμνασίου-Λυκείου.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι για την ημερήσια εκδρομή που έχει διοργανώσει ο Σύλλογός μας την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, στον Ελικώνα Ν. Βοιωτίας, συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα, 23 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Απρ
25
Τε
Εκπαιδευτική επίσκεψη Γ΄ Λυκείου
Απρ 25 @ 9:30 πμ – 12:30 μμ
Απρ
26
Πε
Τριήμερη εκδρομή Α΄ – Β΄ Λυκείου
Απρ 26 @ 6:15 πμ – Απρ 28 @ 9:30 μμ
Υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα

 

Υπεύθυνη δήλωση νόμου

 

Σας ενημερώνουμε ότι στη φετινή τριήμερη εκδρομή των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης του Λυκείου μας, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Manessis (http://www.manessistravel.gr), από την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 (αναχώρηση) μέχρι το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 (επιστροφή) θα επισκεφθούμε τα Ιωάννινα.

Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται σε 238€ το άτομο (σε περίπτωση συμμετοχής δύο αδελφών παρέχεται έκπτωση 70€ στο δεύτερο παιδί) και σ’ αυτό περιλαμβάνονται:

 Μετακινήσεις με τρία (3) πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν με υπηρεσία WI-FI on Board. Τα πούλμαν, πρόσφατα ελεγμένα από Κ.Τ.Ε.Ο., θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας που έχει θέσει το Υπουργείο Παιδείας.
 Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο EPIRUS PALACE HOTEL & SPA 5* Deluxe (www.epiruspalace.gr).
 Δύο (2) πρωινά στο ξενοδοχείο (σε μπουφέ).
 Δύο (2) γεύματα εκτός ξενοδοχείου σε μενού επιλογής τεσσάρων (4) πιάτων και αναψυκτικό.
 Δύο (2) δείπνα στο ξενοδοχείο (σε μπουφέ και αναψυκτικό).
 Δυνατότητα ειδικής διατροφής για μαθητές/μαθήτριες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.
 Δύο (2) βραδιές ψυχαγωγίας με αναψυκτικό.
 Οι είσοδοι στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Παύλου Βρέλλη, το Σπήλαιο Περάματος και το Μουσείο του Αλή Πασά στο νησάκι της Παμβώτιδας λίμνης.
 Τα εισιτήρια προς και από το νησάκι.
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση της εταιρείας GENERALI HELLAS Α.Ε.
 Αμοιβή συνοδού ταξιδιωτικού γραφείου.
 Αμοιβή 2ου οδηγού στα πούλμαν για τις βραδινές μας εξόδους.
 Αμοιβή γιατρού που θα μας συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 Δύο (2) αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής από τα Ιωάννινα σε περίπτωση ανάγκης.
 Διόδια αυτοκινητοδρόμων και διαβάσεις της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.
 Φ.Π.Α.

 

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα (Πέμπτη 26 Απριλίου 2018)

Συγκέντρωση στον χώρο του Σχολείου στις 06:15 (τα παιδιά σας πρέπει να έρθουν στον χώρο του Σχολείου με δικό σας μέσο). Αναχώρηση στις 06:30, μετά από έλεγχο των πούλμαν με τα οποία θα ταξιδέψουμε και θα πραγματοποιηθεί από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τροχαίας Καλλιθέας. Μετά από μικρής διάρκειας ενδιάμεσες στάσεις θα κατευθυνθούμε προς την Αμφιλοχία, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να την περιηγηθούμε πεζή. Στην συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για το Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας για να γευματίσουμε. Μετά το γεύμα θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Άρτας, στην οποία θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τα Ιωάννινα και στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Παύλου Βρέλλη. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το ξενοδοχείο Epirus Palace Hotel & Spa των Ιωαννίνων, που θα μας φιλοξενήσει. Αφού τακτοποιηθούμε στα δωμάτια, θα δειπνήσουμε εντός του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει βραδινή έξοδος για ψυχαγωγία στην πόλη των Ιωαννίνων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα (Παρασκευή 27 Απριλίου 2018)

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε (με πούλμαν και καραβάκι) για το νησάκι της Παμβώτιδας Λίμνης, το οποίο θα περιηγηθούμε πεζή και θα επισκεφθούμε το Μουσείο του Αλή Πασά. Το μεσημέρι, θα επιστρέψουμε με καραβάκι στα Ιωάννινα και θα γευματίσουμε σε επιλεγμένο εστιατόριο της περιοχής. Μετά το γεύμα θα περιηγηθούμε πεζή την πόλη των Ιωαννίνων και θα επισκεφθούμε το Κάστρο, το τζαμί του Ασλάν Αγά, το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης και το σπήλαιο του Περάματος. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Μετά το δείπνο, εντός του ξενοδοχείου, θα ακολουθήσει βραδινή έξοδος για ψυχαγωγία στην πόλη των Ιωαννίνων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα (Σάββατο 28 Απριλίου 2018)

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση στο Μέτσοβο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να το περιηγηθούμε και να γευματίσουμε πρόχειρα. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα, όπου αναμένεται, μετά από μικρής διάρκειας ενδιάμεσες στάσεις, να φτάσουμε στον χώρο του Σχολείου (περίπου στις 21:30), απ’ όπου μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας.

 

Η προαναφερθείσα οικονομική προσφορά ισχύει για τουλάχιστον 120 συμμετοχές μαθητών/μαθητριών. Για την πραγματοποίηση της εκδρομής, πρέπει το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 να υποβάλετε στη Διεύθυνση του Λυκείου συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής και να έχετε προκαταβάλει στο λογιστήριο του Σχολείου μας το ποσό των 100€ (σε μετρητά). Το υπόλοιπο του ποσού (138 €) πρέπει να το εξοφλήσετε το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018.

Παρακαλούμε να τηρήσετε τις προαναφερθείσες ημερομηνίες, επειδή αφενός πρέπει να δοθεί προκαταβολή για να υ-πογραφεί το συντομότερο δυνατό ιδιωτικό συμφωνητικό με το ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο θα συνεργαστούμε, ώστε να είναι σε ισχύ η προαναφερθείσα οικονομική προσφορά, αφετέρου για να υποβληθούν τα σχετικά δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε άδεια για τη μετακίνησή μας αυτή.

Επειδή για όλα τα παραπάνω υπάρχουν αυστηρά καθορισμένες προθεσμίες, στην περίπτωση που μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 δεν έχει υποβληθεί η Υπεύθυνη Δήλωση και η προκαταβολή ή δεν έχει συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών (120), το Σχολείο δεν θα υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό με το ταξιδιωτικό γραφείο και η εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί. Στην περίπτωση που δεν θα υπογραφεί το ιδιωτικό συμφωνητικό, θα επιστραφούν στους δικαιούχους όσες προκαταβολές καταβληθούν.

Πολιτική Ακυρωτικών
Δικαίωμα ολικής ακύρωσης χωρίς χρέωση ακυρωτικών έχει κάθε εκδρομέας έως 19/01/2018. Μετά το πέρας της συ-γκεκριμένης ημερομηνίας, το γκρουπ θεωρείται επιβεβαιωμένο (με ελάχιστο όριο συμμετοχών 120 μαθητές/μαθήτριες).

Αν κάποιος/κάποια μαθητής/μαθήτρια ακυρώσει τη συμμετοχή του/της μετά τις 19/01/2018, ανάλογα με τη χρονική στιγμή κατά την οποία γίνεται η ακύρωση, πρέπει να έχει υπόψη του/της τα εξής:
– 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση: επιστρέφεται το ποσό της προκαταβολής εκτός από 30 € που αφορούν τέλος εξυπηρέτησης. (Ισχύει μέχρι τη μείωση του 10% των συμμετεχόντων, διαφορετικά είτε αναπροσαρμόζεται η τιμή των υπολοίπων – είτε παρακρατείται το 30% της συνολικής αξίας της εκδρομής).
– 29 έως 14 ημέρες πριν την αναχώρηση: παρακρατείται το 30% της συνολικής αξίας της εκδρομής.
– 13 έως 07 ημέρες πριν την αναχώρηση: παρακρατείται το 60% της συνολικής αξίας του ταξιδιού.
– 06 ημέρες πριν την αναχώρηση μέχρι και την αναχώρηση (non show – μη εμφάνιση): 100% της συνολικής αξίας του ταξιδιού.
Οι χρεώσεις γίνονται ανεξάρτητα από τον χρόνο δήλωσης συμμετοχής ή από το αν έχουν ήδη καταβληθεί τα αντίστοιχα ποσά από τους εκδρομείς ή όχι.

Η εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί, αν δεν υπάρξουν τουλάχιστον 120 συμμετοχές ή θα ακυρωθεί, με υπαιτιότητα των μαθητών, αν οι συμμετέχοντες (μετά από διαδοχικές ακυρώσεις) γίνουν λιγότεροι από 120, οπότε υπάρχει επιβάρυνση ακυρωτικών, όπως περιγράφεται ανωτέρω.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που το παιδί σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας (χρόνιο ή παροδικό), πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά με αυτό εγγράφως, συμπληρώνοντας μια Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8, §4, Ν.1599/1986, στην οποία υποχρεωτικά (§Β, του άρθρου 6, της Υ.Α. 33120/ΓΔ4/06-03-2017) θα αναγράψετε α) τη φαρ-μακευτική αγωγή που ακολουθεί, β) τις πρώτες ενέργειες σε περίπτωση ανάγκης και γ) τα στοιχεία και το τηλέφωνο του θεράποντος ιατρού.

Μαΐ
6
Κυ
Διαδρομές – Cats
Μαΐ 6 @ 6:00 μμ – 10:00 μμ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Διαδρομές, το Σχολείο μας προγραμμάτισε να παρακολουθήσουμε την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, το διάσημο musical Cats

Λίγα λόγια για το musical

Το Cats, ένα από τα διασημότερα μιούζικαλ όλων των εποχών. Το έχουν δει περισσότεροι από 73.000.000 θεατές σε όλο τον κόσμο, ενώ το τραγούδι Memory έχει διασκευαστεί επίσημα και ηχογραφηθεί από περισσότερες από 150 τραγουδίστριες ! Οι «Γάτες» του Andrew Lloyd Webber, οι πρωταγωνιστές της μαγευτικής ποίησης του T.S. Eliot, θα τραγουδήσουν επιτέλους για πρώτη φορά στα ελληνικά! Τo Cats βασίστηκε στο πανέξυπνο Old Possum’s Book of Practical Cats του T. S. Eliot, του σπουδαίου θεατρικού συγγραφέα και μοντερνιστή ποιητή, που βραβεύτηκε με το Νόμπελ λογοτεχνίας το 1948.
Δημήτρης Μαλισσόβας, Γεράσιμος Ευαγγελάτος και Αλέξιος Πρίφτης είναι η ελληνική dream team που ενώνει τις δυνάμεις της για να παρουσιάσει μία από τις μακροβιότερες επιτυχίες του μουσικού θεάτρου όλων των εποχών. Το έργο άφησε εποχή όταν πρωτοανέβηκε στο West End Του Λονδίνου το 1981. Το τραγούδι διαμάντι της παράστασης είναι φυσικά το Memory, μία μπαλάντα που πέρασε στην αιωνιότητα και εξαιτίας της ηχογράφησής της από την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Στην ελληνική παράσταση το τραγούδι θα ερμηνεύσει η περιζήτητη σε όλο τον κόσμο σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, που επέστρεψε πρόσφατα για να μείνει στην Ελλάδα μετά από σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη και ειδικότερα στη Γερμανία.
Το Cats λέει την ιστορία μίας φυλής γατιών τη νύχτα που αποφασίζουν ποια από αυτές θα ανέβει στον ουρανό και θα επιστρέψει σε μία νέα ζωή. Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber, που το 2018 έγινε 70 χρόνων και έχει στο βιογραφικό του 13 μιούζικαλ!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτούς τους στίχους;
Midnight
Not a sound from the pavement
Has the moon lost her memory
She is smiling alone
Memory
All alone in the moonlight
I can smile happy your days
(I can dream of the old days)
Life was beautiful then

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας / Απόδοση κειμένου: Γεράσιμος Ευαγγελάτος / Μουσική διδασκαλία – διεύθυνση ορχήστρας: Αλέξιος Πρίφτης / Στον ρόλο της Grizabella, η Σόνια Θεοδωρίδου / Gus, ο Κώστας Αρζόγλου.
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Ευγενία Λιάκου – Ιάσων Μανδηλάς – Πάνος Μαλικούρτης – Άρης Πλασκασοβίτης – Πάνος Παταγιάννης – Ίαν Στρατής – Κατερίνα Σούσουλα – Άννα Φιλιππάκη και η Μαίρη Συνατσάκη.
Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Έλενα Βακάλη – Μαρία Δελετζέ – Πάνος Δεσινιώτης – Δημήτρης Καράλης – Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου – Ντένια Λεβέντη – Άννα Μάγγου – Πάνος Μαλακός – Γιάννης Μανιατόπουλος – Γιώργος Μαντάς – Κυριάκος Σαλής – Αντώνης Σιδεράς – Στεφανία Σωτηροπούλου – Λίζι Σπαχή – Εύα Σταμάτη.
Χορογραφίες: Θοδωρής Πανάς – Λίζα Μπάσοβα – Κωνσταντίνος Μακρυπίδης – Στεφανία Σωτηροπούλου / Σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Ζαμάνης / Κοστούμια: Διονύσης Κολποδίνος
Μακιγιάζ: Μake Up Lab by Yannis Marketakis / Hairstyling: Τρύφωνας Σαμαράς
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης / Κινησιολογία: Άλκηστις Πολυχρόνη / Ήχος: Νίκος Χρονόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Σουλεϊμάν / Βοηθός Χορογράφου: Μαρία Βάθη / Graphic Designer: Κων/νος Γεωργαντάς / Φωτογραφίες αφίσας: Πάνος Γιαννακόπουλος / Trailer: Νίκος Οικονομίδης / Παραγωγή: People Entertainment Group A.E.

Πληροφορίες

Υπεύθυνη προγράμματος: Βασιλική Ζέκιου (τηλ. επικοινωνίας: 6973 596517)
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30€ και είναι εισιτήρια Β΄ Ζώνης. (Περιλαμβάνονται το εισιτήριο, τα σχολικά και οι συνοδοί).
Η μεταφορά των παιδιών από και προς τον χώρο του Θεάτρου («Θέατρον» Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212 254 0000), θα γίνει με σχολικά λεωφορεία από το κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου. Η μεταφορά από και προς το Σχολείο θα γίνει με ευθύνη των γονέων.
Η αναχώρηση θα γίνει από το Σχολείο στις 18:00 και η επιστροφή περίπου 22:00.
Εάν ενδιαφέρεστε, να παρακολουθήσει το παιδί σας την παραπάνω θεατρική παράσταση, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ακόλουθη δήλωση συμμετοχής και να μας την αποστείλετε μαζί με το αντίτιμο το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 για την προαγορά των εισιτηρίων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Σχολείου ή στην ιστοσελίδα μας www.maliaras.gr.

Από τη Διεύθυνση

Δήλωση συμμετοχής

Μαΐ
12
Σα
Θεατρικός όμιλος Γυμνασίου – Λυκείου
Μαΐ 12 @ 8:00 μμ – 10:00 μμ
Ιούν
2
Σα
Άθληση 2018 @ Γυμνάσιο-Λύκειο
Ιούν 2 @ 8:00 μμ – 10:00 μμ

Αθλητικές επιδείξεις, εγκαταστάσεις Γυμνασίου – Λυκείου