Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Έκθεση Παιδικού Βιβλίου 2016 (Α΄ Δημοτικού)

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Αγαπητοί γονείς, παππούδες, και γιαγιάδες,
…Το παιχνίδι συνεχίζεται!
Μετά την -κατά κοινή ομολογία όλων μας- μεγάλη ανταπόκρισή σας στην πρόσκληση να «στήσουμε» μια όμορφη γωνιά παλιών παιχνιδιών στην Έκθεση Παιδικού Βιβλίου, να’ μαστε πάλι μ’ ένα νέο κάλεσμα!
Επιμένουμε – και σας θέλουμε στο πλάι μας- πηγαίνοντας κόντρα στην εποχή μας, όπου όλο και πιο πολύ οι άνθρωποι, και κυρίως τα παιδιά, «παίζουν» μόνοι τους. Ο αντίπαλος δεν είναι ένας άλλος άνθρωπος αλλά μια οθόνη, και ο παίχτης βρίσκεται εγκλωβισμένος, σ’ έναν μηχανισμό «τεχνητής πραγματικότητας».
Σας καλούμε λοιπόν να… «αποδράσετε» και να έρθετε την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 στην τάξη του παιδιού σας, για να παίξετε μαζί μας ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει στο εμπόριο!
«Η σχολική ζωή γίνεται παιχνίδι»,
είναι το όνομά του και είμαστε σίγουρες πως θα χαρίσει στιγμές χαράς τόσο σε ’σας, όσο και στα παιδιά σας. Κι αυτό, όχι γιατί είναι ένα παιχνίδι φοβερά πρωτότυπο (σίγουρα κάτι θα σας θυμίσει…), αλλά γιατί στηρίζεται στη χαρά της δημιουργίας, στην εμπειρία του παιδιού μέσα στον χώρο του Σχολείου, όπως επίσης και στο γεγονός της συνύπαρξής μας για λίγη ώρα!
Μετά, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την Έκθεση Παιδικού Βιβλίου, όπου εκτός από τη «δική μας» γωνιά με τα «Παιχνίδια που ταξιδεύουν», θα θαυμάσετε και τις εργασίες των υπόλοιπων τάξεων του Σχολείου μας, πάντα με θέμα το παιχνίδι.
Τέλος, θα έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε κι εσείς -αν το επιθυμείτε- κάποια βιβλία έκπληξη για το παιδί σας!
Σας περιμένουμε προσβλέποντας σ’ ένα λιγότερο γκρίζο και περισσότερο «παιχνιδιάρικο» μέλλον…
Διάρκεια επίσκεψης:
  • για τους γονείς των τμημάτων Α΄1 και Α΄3: 09:00 – 09:45
  • και των τμημάτων Α΄2 και Α΄4: 10:15 – 11:00
Φιλικά
Οι δασκάλες της Α΄ τάξης