Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Γιορτή Νηπιαγωγείου

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑ στο Διδακτήριο του Γυμνασίου – Λυκείου (Πυθαγόρα 8, Άλιμος), η ετήσια καλοκαιρινή θεατρική παράσταση των παιδιών του Νηπιαγωγείου, με θέμα
ώρα για παιχνίδι!
Η παρουσία σας θα δώσει σε όλους εμάς ιδιαίτερη χαρά και θα ενθαρρύνει τα παιδιά στην προσπάθειά τους αυτή με τη λήξη της σχολικής χρονιάς.
O Γεν. Διευθυντής, Δρ. Ν. Γ. Μαλλιάρας
Οδηγίες
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, ημέρα της καλοκαιρινής γιορτής του Νηπιαγωγείου, τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου (Πυθαγόρα 8) στις 18:30 ακριβώς (μισή ώρα νωρίτερα από την έναρξη της παράστασης).
Όλα τα παιδιά νήπια και προνήπια (αγόρια και κορίτσια) θα πρέπει να φορούν ήδη από το σπίτι:
  • Τα ρούχα που σας στέλνουμε.
  • Τα αγόρια και τα κορίτσια τα λευκά πάνινα παπούτσια, τύπου ελβιέλα (χωρίς κάλτσες ή με πολύ – πολύ χαμηλό λευκό καλτσάκι).
  • Τα μαλλιά των αγοριών να είναι με ζελέ και των κοριτσιών να είναι όπως θέλετε, αρκεί τα λαστιχάκια ή τα κοκαλάκια να είναι χρώματος λευκού.
Σημείωση: Την Τετάρτη 1 Ιουνίου δε θα γίνει η απογευματινή απασχόληση.
Όλα τα παιδιά, για να ξεκουραστούν, θα πρέπει να έχουν φύγει από το Σχολείο μέχρι τις 14:15. Συγκεκριμένα για τα παιδιά που έχουν απογευματινή απασχόληση και φεύγουν με σχολικό (στις 17:00), θα λειτουργήσει το εναλλακτικό μεσημεριανό δρομολόγιο.