Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Γνωριμία με την Ελλάδα

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Μονοήμερη εκδρομή στη Λαυρεωτική χερσόνησο για όλα τα παιδιά της Δ΄ Δημοτικού
Πρόγραμμα
Αναχώρηση με εκδρομικά πούλμαν από το Δημοτικό, όπου το πρωί τα παιδιά θα έρθουν κανονικά με τα σχολικά τους: ώρα 8:45
Επίσκεψη – Ξενάγηση:
Στο Σπήλαιο της Παιανίας, το «Κουτούκι»
Στο Μουσείο Ορυκτών
Στον αρχαιολογικό χώρο του Θορικού
Στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο
Στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου – σε εξωτερικούς χώρους ορυχείων – θα ψάξουμε, θα βρούμε και θα πάρουμε μαζί μας όμορφα πετρώματα και κρυστάλλους.
Επιστροφή στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου (Πυθαγόρα 8): ώρα 19:00
Οδηγίες
Κάθε παιδί – εκδρομέας θα πρέπει να έχει μαζί του:
  • το σακίδιό του με φαγητό (4 – 5 σάντουιτς, ένας χυμός και ένα μήλο είναι αρκετά), 1½ λίτρο νερό (δεν υπάρχουν πηγές), καπέλο, χαρτομάντιλα και 2 – 3 αρωματικά χαρτομάντιλα, 5 – 6 σακούλες του super market (για σκουπίδια και για πετρώματα, ώστε να μην λερωθεί το σακίδιο), και
  • σε μια τσάντα με φερμουάρ η οποία θα μείνει στο πούλμαν, θα πρέπει να υπάρχουν μια αλλαξιά ρούχα και παπούτσια, για να τα φορέσετε μετά την εξερεύνηση, αν χρειαστεί.
Προσοχή στα ρούχα και στα παπούτσια, που θα φορέσετε! Πρέπει να είναι άνετα για να μη σας δημιουργήσουν προβλήματα και παλιά για να μη σας πειράξει αν σκιστούν.
Τα παπούτσια πρέπει να είναι κλειστά και το παντελόνι μακρύ.
Την Πέμπτη, κοιμηθείτε νωρίς!!!
Πρέπει να έχετε δυνάμεις και μάτια ανοιχτά την Παρασκευή.
Πληροφορίες
Σημείωση 1η: Εάν κάποιο παιδί έχει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, (π.χ. αλλεργία), παρακαλούμε το πρόβλημα να γνωστοποιηθεί στους δασκάλους – συνοδούς και να έχει μαζί του το φάρμακό του. Φαρμακείο για όλους (αχρείαστο να είναι) θα έχουμε μαζί μας.
Σημείωση 2η: Οι δασκάλες – συνοδοί θα έχουμε μαζί μας τα τηλέφωνά σας, όπως ακριβώς υπάρχουν στον κατάλογο του Σχολείου. Εάν υπάρχει κάποιο ακόμα τηλέφωνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη ημέρα της εκδρομής, παρακαλούμε να μας το δώσετε γραμμένο την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016.
Σημείωση 3η: Στο Μουσείο Ορυκτολογίας πωλούνται κάρτες και πετρωματάκια.
Οι δασκάλες, δίνουμε τους αριθμούς των κινητών τηλεφώνων μας, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν οι γονείς, μόνο αν χρειαστεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης / κατάστασης:
Εύα Γεωργακοπούλου, (Δ΄1), 6943 477262
Λουΐζα Μπρούσκου, (Δ΄2), 6977 722828
Ελένη Καραγκούνη, (Δ΄3), 6998 334154
Τηλ. Γραμματείας Γυμνασίου – Λυκείου: 210-9816523 (εσωτ. 3)