Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αγγλία

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Στο πλαίσιο της ευρύτερης εκπαίδευσης και των δραστηριοτήτων στην Αγγλική Γλώσσα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το καλοκαίρι του 2016 και συγκεκριμένα κατά το διάστημα 5 έως 12 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί οκταήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Γιόρκ (York) της Μεγάλης Βρετανίας.
Οι μαθητές μας ηλικίας 10 έως 12 ετών (τάξης Δ΄ έως Στ΄), θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα ανάλογα του επιπέδου τους στην Αγγλική Γλώσσα και να πάρουν μέρος σε ποικίλες δραστηριότητες στο Queen Ethelburga’s College, ένα από τα καλύτερα και πιο διάσημα κολλέγια της Αγγλίας, το οποίο αποτελούσε άλλοτε την κατοικία οικογένειας Βαρόνων και απλώνεται σε μια καταπράσινη έκταση 500 περίπου στρεμμάτων. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, παραθέτουμε συνοπτικά πληροφορίες όσον αφορά στην εκδρομή και σε ό,τι συμπεριλαμβάνεται σε αυτή.
Μαθήματα
  • Παραδίδονται 20 ωριαία μαθήματα Αγγλικών την εβδομάδα σε όλα τα επίπεδα από καθηγητές εξειδικευμένους στη διδασκαλία Αγγλικών σε παιδιά / μαθητές από Ευρωπαϊκές χώρες. Χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης στο τέλος του προγράμματος.
Διαμονή
  • Τα παιδιά θα διαμένουν σε πολυτελή δωμάτια με τουαλέτα και ντους. Τα δωμάτια βρίσκονται σε διαμερίσματα με κοινόχρηστη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και καθιστικό.
Διατροφή
  • Προσφέρεται πλήρης διατροφή με Πρωινό, Γεύμα και Δείπνο με μεγάλη επιλογή.
Εκδρομές
  • Προσφέρονται δυο ολοήμερες εκδρομές και δύο μισής ημέρας επισκέψεις σε μέρη όπως: Manchester, Liverpool, York, Leeds και Harrogate & Knaresborough. Προαιρετικά και κατόπιν συνεννοήσεως δίνεται και η δυνατότητα ολοήμερης επισκέψεως στο Εδιμβούργο, την πρωτεύουσα της Σκοτίας.
Απογευματινές – Βραδινές Δραστηριότητες
  • Προσφέρεται οργανωμένο πρόγραμμα καθημερινά με διάφορες εκδηλώσεις: ομαδικά παιχνίδια, θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών, quizzes, disco parties, barbecues, χοροί, διαγωνισμοί ταλέντων, karaoke κ.α.
Σπορ
  • Το Κολέγιο φημίζεται για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του. Υπάρχει μοντέρνο κλειστό γυμναστήριο και πολλά εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρου, τένις, καθώς και πισίνα.
Η καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η Δευτέρα 4 Απριλίου 2016.
Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα και αίτηση συμμετοχής / εγγραφής με συγκεκριμένες οδηγίες και αναλυτικούς όρους για όσους εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον.
Πληροφορίες: Κατερίνα Τόλιου, Έφη Πιττερού (μέσω της Γραμματείας του Δημοτικού).
Για το Αγγλικό Τμήμα
Κατερίνα Τόλιου, Έφη Πιττερού